Obavijesti

Lifestyle

Komentari 56

U svijetu spojeva ste nesigurni, tražite pravu vezu ili samo zabavu? Otkrijte koji ste tip

U svijetu spojeva ste nesigurni, tražite pravu vezu ili samo zabavu? Otkrijte koji ste tip

Ljude koji su trenutno na 'tržištu ljubavi' može se podijeliti ugrubo u četiri tipa, ovisno o njihovim trenutnim preferencijama. Otkrijte u kojoj ste životnoj fazi sada i što vam najviše odgovara

VIDEO

Prema aplikaciji za upoznavanje Hinge, postoje četiri glavne vrste 'tipova' u svijetu spojeva koje treba uočiti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ljubavna priča Željka i Marija 01:37

1. Spreman na obvezivanje: 34% korisnika želi vezu i spremno je za nju. 
2. Nada se ali je nervozan: 41% želi vezu, ali osjeća nervozu zbog spojeva.
3. Tragač za uzbuđenjem: 14% ih se želi zabaviti
4. Nesigurni i oprezni: 10% njih su nesigurni i ne znaju što bi

Direktorica znanosti o odnosima u Hingeu Logan Ury objasnila je ove četiri kategorije i podijelila svoje savjete za svaku od njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Logan Ury (@loganury)

1. Spreman na obvezivanje: Partneru koji spada u ovu kategoriju korona kriza zasigurno je prava smetnja jer je on spreman izaći i pronaći nekog na duže staze. Velika je vjerojatnost da će ovaj tip izlaziti sve dok ne pronađe ljubav i nekoga s kim će provesti ostatak života. 

Partneri koji spadaju u ovu kategoriju vidjeti će vezu kao prioritet ispred karijere, prijatelja, obitelji i slično. 

Ako vi spadate u tu kategoriju Logan savjetuje: 'Odlučili ste da vam je zabava trenutno najvažnija i spremni ste pronaći pravu ljubav. To je sjajan prvi korak. Kada upoznate nekog nemojte odmah promatrati crvene zastavice - ponaša li se netko prema vama kao da ste mu opcija, a ne prioritet? Je li taj netko spreman na vezu? Umjesto toga, promatrajte zelene zastave - je li netko izvrstan komunikator, iskren u svojim namjerama i osjećate li se zbog njih nevjerojatno. Nikada nemojte žuriti. Možda se trenutno osjećate spremni pronaći nekoga, ali još uvijek vrijedi pričekati. 

Strast koja traje i traje: Otkrijte kako ju zadržati u vezi i nakon prvih par strastvenih mjeseci
Strast koja traje i traje: Otkrijte kako ju zadržati u vezi i nakon prvih par strastvenih mjeseci

2. Nada se ali je nervozan: Ovakav tip je vjerojatno imao stanku nakon prekida ili nije dugo izlazio na spojeve pa se sada osjeća nelagodno i nervozno. Takav tip nakon stanke shvatio je da se ipak želi vezati i nada se pravoj i dugoj vezi, ali ne zna kako pristupiti spojevima i izlascima. 

Ako ste to vi jedini način da se poboljšate u spojevima je zapravo upoznavanje. Nervoza je normalna. 

- Napravite male korake prema napretku. Pokušajte odraditi spoj preko videopoziva. Idite u šetnju u park. Shvatite da trenutno imate sve što vam treba za početak, a sve je u pronalaženju načina da se osjećate ugodno i samouvjereno - kaže Logan.

Ako vam se netko sviđa onda budite strpljivi. S druge strane, ako ste vi taj koji je zainteresiran za nekoga tko ima strah od ponovnih izlazaka i spojeva budite strpljivi i nemojte ih forsirati da rade nešto u čemu ne uživaju ili se ne osjećaju ugodno. 

Tracey Cox: Vaši izgovori za seks 'ne drže vodu', evo zašto je tako
Tracey Cox: Vaši izgovori za seks 'ne drže vodu', evo zašto je tako

3. Tragač za uzbuđenjem:  Za njih je zabava koketiranje i ležeran seks. Moguće je da je takav tip prekinuo dužu vezu pa trenutno ne traži ništa ozbiljnije ili se jednostavno samo voli zabavljati. Bez obzira na okolnosti, oni su sigurni u ono što rade i ne žele nikakvu romantiku. 

Ako ste to vi i samo se želite zabavljati i to je u redu. Samo odmah drugoj strani recite svoje namjere. 

Handsome fashion man undressing woman

- Pronaći ćete nekoga tko traži vezu, ali možete pronaći i ljude koji su kao vi. Zato odmah na početku recite svoje namjere - savjetuje Logan.

Ako se s ovakvim tipom susrećete, Logan mudro upozorava da ne biste trebali pokušavati nekoga promijeniti. Ako vam kažu da samo žele nešto ležerno, vjerujte im. Ne pokušavajte ih promijeniti.

12 načina kako zadovoljiti ženu
12 načina kako zadovoljiti ženu

4. Nesigurni, ležerni, oprezni: Ovakvi tipovi ne žele baš neku veliku romantiku niti nikakvu ozbiljniju vezu. Moguće je da još uvijek nisu preboljeli bivšu ili je problem nešto treće poput skorog preseljenja. Kada nađu nekog novog preispituju to dosta dugo i nesigurni su oko toga. Misle da jednostavno treba biti oprezan i ne brzati.

- Radite ono što vam najviše odgovara. Nemojte izlaziti jer to 'morate'. Fokusirajte se na sebe i na svoje ciljeve - savjetuje Logan, piše Metro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa