Lifestyle

Komentari 0

U Tajvanu nude luksuzni let bez cilja u zrakoplovu Hello Kitty

U Tajvanu nude luksuzni let bez cilja u zrakoplovu Hello Kitty

Nakon ponude u kojoj su se u srpnju Tajvanci u zračnoj luci Songshan mogli prijaviti i ukrcati na prizemljene zrakoplove, jedna je aviotvrtka otišla korak dalje i nudi let bez odredišta

Tajvan nastavlja udovoljavati svojim stanovnicima željnima putovanja nudeći novo iskustvo - na letu bez odredišta, prenosi CNN.

Nakon ponude u kojoj su se u srpnju Tajvanci u zračnoj luci Songshan mogli prijaviti i ukrcati na prizemljene zrakoplove, jedna je aviotvrtka otišla korak dalje i nudi let bez odredišta. EVA Air, jedan od najvećih tajvanskih avioprijevoznika, ponudio je 8. kolovoza na Dan očeva let kako bi zadovoljio potrebe za putovanjima.

POGLEDAJTE VIDEO (putujte kroz Hrvatsku):

Let traje oko tri sata i polazi iz zračne luke Taoyuan u Taipeiju i potom se vraća na isto mjesto.

- Međunarodni zračni promet prizemljen je više od pola godine. Želja građana za odlascima u inozemstvo sve je jača. Kako bismo zadovoljili želje putnika EVA Air odlučio je ponuditi alternativno iskustvo putovanja 8. kolovoza na Dan očeva - navodi se na internetskoj stranici EVA Air.

Ako bude vedar dan putnici će moći vidjeti iz zraka atrakcije poput otoka Guishan i slikovitu obalu Huadong, kao i obližnje otoke.

Letjet će superpopularnim zrakoplovom Hello Kitty i putnici mogu očekivati da će ponuda u zrakoplovu biti povezana s bijelom fiktivnom mačkom, imat će besplatni WiFi i druge elektroničke usluge koje se obično nude samo na dugim letovima.

Obrok je osmislio chef Motokazu Nakamura, dobitnik tri Michelinove zvjezdice.

Karta u ekonomskom razredu iznosit će oko 150 eura, a putnici će moći s nadoplatom od 30-ak eura prijeći u viši razred.

Najčitaniji članci