Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Uključite se! Zdrava Krava bira najbolji probiotik s okusom!

Uključite se! Zdrava Krava bira najbolji probiotik s okusom!
7

Povodom Svjetskog dana hrane Zdrava Krava je organizirala izbor najboljeg probiotika s okusom – svoj glas je dala struka, no finalna odluka je na čitateljima!

VIDEO

Sigurno znate da se probiotici nalaze na svim listama najzdravijih namirnica koje je poželjno konzumirati svakodnevno. Isto tako sigurno znate i da su oni najbolji saveznici u borbi s viškom kilograma te slabim imunološkim sustavom, no znate li koji je, iz bogate ponude probiotika u trgovinama, najbolji za vas? U traženju odgovora na ovo pitanje pomoći će vam portal zdravakrava.hr velikim izborom Najprobiotika s okusom!

 „Zdrava Krava izborom probiotika s okusom nastavlja ciklus izbora najnamirnica, tako smo ove godine u veljači izabrali Najčokoladu Zdrave Krave, a sada je na redu probiotik s okusom. Cilj nam je podići svjesnost o konzumiranju kvalitetnih namirnica stoga smo okupili stručni žiri iz različitih branši, smatram da ćemo tako dobiti zaista relevantne ocjene koje će pokazati koji je najbolji probiotik“, rekla je glavna urednica portala Jasna Duspara.

Degustacija probiotika

U izbor, koji se odvija kroz tri kruga, uključeni su članovi stručne komisije i čitatelji portala. U prvom krugu izbora redakcija Zdrave Krave nominirala je ukupno 10 probiotika s okusom, a u drugom je krugu, koji se održao 16. listopada,  stručna komisija degustirala i ocijenila svih 10 probiotika te tako odlučila koja tri idu u finalni krug.

Ocjenjivali su se okus, aroma, tekstura, miris, nutritivne i zdravstvene karakteristike te vizualni i emotivni doživljaj, a stručnu komisiju činili su liječnici, nutricionisti, predstavnici mljekarske udruge i mnogi drugi.

Tri najbolja probiotika

Članovi komisije su zajedničkim snagama odlučili da su ulazak u finale zaslužili probiotici Vindije (fortia žitarice i fortia žitarice + šljiva), Dukata (b-aktiv LGG jagoda) te Danonea (Activia cjelovite žitarice + šumsko voće), no ovo nipošto nije kraj projekta - pred nama je još treći i posljednji krug kada na red za glasovanje dolaze čitatelji portala zdravakrava.hr.

Najprobiotik je...

U petak, 19. listopada započinje treći krug izbora u kojem će čitatelji Zdrave Krave moći glasovati za jedan od tri najbolja probiotika po izboru struke te tako odabrati Najprobiotik. Uključiti se možete do 31. listopada, a već ćete 2. studenog saznati koji će probiotik odnijeti pobjedu i preporuku Zdrave Krave!

Dajte svoj glas za vaš omiljeni probiotik i pomognite Zdravoj Kravi u izboru ove najnamirnice!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja: Jarac će zablistati na poslu, Vodenjak u ljubavi
KAKAV VAS DAN OČEKUJE?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja: Jarac će zablistati na poslu, Vodenjak u ljubavi

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje