Lifestyle

Komentari 55

'Ulovila sam muža u preljubu, a opravdanje mu je najgore ikad'

'Ulovila sam muža u preljubu, a opravdanje mu je najgore ikad'

Žena je svog supruga vidjela na fotografiji iz noćnog kluba te je primijetila da ne nosi vjenčani prsten. Bila je spremna na sve, ali njegov odgovor ju je ipak uspio iznenaditi

Korisnica TikToka Tylar Paige podijelila je sa svojim pratiteljima najgoru laž koju je čula u životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vidjela sam fotografiju svog supruga na Facebooku. Bio je u noćnom klubu s nekoliko djevojaka i nije nosio vjenčani prsten. Pitala sam ga o čemu se radi, a on mi je odgovorio da su prsten s fotografije maknuli Photoshopom. Naravno da jesu... - ispričala je u videu.

Kasnije je, u drugom videu, objasnila kako tu nije bio kraj njegovim izmotavanjima.

- Nakon što se sjetio da je u braku sa stručnjakinjom za Photoshop i shvatio da niti jedan fotograf iz noćnih klubova neće gubiti vrijeme da bi maknuo prsten s njegovog prsta, promijenio je priču. Tada je rekao da je vjerojatno skinuo prsten kada je išao oprati ruke i zaboravio ga vratiti na prst. Baš prikladno vrijeme da zaboraviš vratiti prsten - objasnila je.

Dodala je da je na fotografiji iz noćnog kluba u Torontu bio i njegov rođak, koji je također maknuo svoj vjenčani prsten.

Tylar, koja je sada sretno razvedena, svojom pričom skupila je preko tri milijuna pregleda, a mnogi su ostali zatečeni viđenim, piše The Sun.

Najčitaniji članci