Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Upoznajte DALÚ organsku kozmetiku za njegu lica i tijela

Upoznajte DALÚ organsku kozmetiku za njegu lica i tijela
14

Ono što ovu kozmetiku izdvaja u mnoštvu proizvoda na tržištu je njezin sastav. Svi sastojci certificirani su kao prirodni i organski od strane Ecogea što znači da su 100% bez silikona...

VIDEO

DALÚ beauty rutina jedinstvena je na tržištu! U fokusu su prirodni proizvodi za njegu lica i tijela čije formulacije imaju odlične rezultate skraćujući vrijeme svake beauty rutine. Iako zvuči francuski,riječ je o divnoj slovenskoj priči i brendu iza kojeg stoji Lucija Kračun, dr. med. spec. obiteljske medicine.

Suvremen način života, koji sa sobom nosi stres i brojne štetne utjecaje uvelike djeluje na cijeli organizam posebno na njegov najveći organ kožu! Upravo zato smo sve češće u potrazi za kvalitetnim i inovativnim prirodnim rješenjima koji koži pomažu u balansiranju sa svakodnevnim utjecajem okoline ali i našim unutarnjim stanjem. Da to nije lako pomiriti, ali i na zahtjevno beauty tržište ponuditi rješenja koja kožu njeguju na najprirodniji način dobro zna Lucija Kračun, dr. med. spec. obiteljske medicine u čijem su laboratoriju nastale provjerene formulacije za kreme, serume, tonike njezinog brenda DALÚ. Nakon što se dokazala na domaćem tržištu, Lucija je DALÚ filozofiju odlučila predstaviti i ostalima, posebno Hrvatskom tržištu na kojem se sve više žena, ali i muškaraca okreće prirodnoj njezi lica i tijela.

"Značenje imena DALÚ utjelovljuje upravo ono što je bit naše iznimne prestižne kozmetike. Na prvom mjestu je naziv hvala - poštovanje prema prirodi iz koje crpimo sirovine za ljepotu i zdravlje naše kože. Na indijskom jeziku (sanskrt) DALÚ znači Božji dar, što prirodni sastojci korišteni u našim proizvodima svakako jesu. Iz arapskog jezika dolazi prijevod da je DALÚ vrč za izvlačenje iz bunara. Zdenac je izvor vode koja je ključna tekućina za naše zdravlje i opstanak, a u našoj je okolici ona mahom termalna. Ime DALÚ predstavlja ogromnu moć prirode za ljepotu i zdravlje kože" - pojašnjava na početku ova svestrana liječnica, s AAAMED diplomom iz estetske medicine, koja je stvarajući ime brenda zapravo spojila prva slova suprugovog i svog imena. Tako su David i Lucija stvorili DALÚ brend s toliko značenja.

Ono što ovu kozmetiku izdvaja u mnoštvu proizvoda koji su na tržištu je njezin sastav. Svi sastojci certificirani su kao prirodni i organski od strane Ecogea što znači da su 100% bez silikona, toksina, naftnih derivata (PEG, parafina...), parabena, mikroplastike, GMO-a.

Ovih 5 pravila Marije Antoanete o ljepoti vrijede i dan danas
Ovih 5 pravila Marije Antoanete o ljepoti vrijede i dan danas

U svim proizvodima su sastojci dobiveni iz održivih izvora s ekološkim certifikatima za njihov nastanak kreirane su vlastite formulacije koje su rezultat dugogodišnjeg iskustva ove liječnice i njezinog tima u području medicine, njege kože i estetske medicine. Dalú proizvodi su dermatološko i klinički testirani i u sastavu imaju aktivne biotehnološke sastojke te znanstveno utemeljene napredne formule za poboljšanje i uljepšavanje kože.

Da se učinak DALÚ proizvoda vidi odmah na koži pokazala je dr. Kračun na interaktivnoj beauty radionici u Grand hotelu Sava**** superior Rogaška slatina želeći predstaviti svoje beauty zvijezde i pokazati njihovo djelovanje. U mini beauty rutini tako su korišteni proizvodi za profesionalnu njegu koju svaka žena može isprobati u kozmetičkom salonu, ali i nastaviti beauty rutinu ponavljati i u vlastitoj kupaonici.

Za lijepi ten: Ove tri namirnice smanjuju bore i mrlje na koži
Za lijepi ten: Ove tri namirnice smanjuju bore i mrlje na koži

Posebna zvijezda proljeća 2024. svakako su DALÚ kreme i serumi različitih formulacija među kojima se posebno istaknuo Anti Aging pearl elixir u čijem su sastavu satenski biseri koji se u dodiru s kožom pretvaraju u serum. Biseri se kombiniraju s aktivnim sastojcima koji trenutno zatežu kožu, zaglađuju bore i djeluju na vitalnost kože uklanjajući znakove umora i starenja kože. Tijekom interaktivnog predstavljanja brenda Lucija je i otkrila best sellers Marine colagen serum ali i Eliksir mladosti s hijaluronskom kiselinom - oba DALÚ proizvoda koja su postigla i svjetsku slavu.

"Željeli smo pojednostaviti rutinu njege kože jer cijenimo vrijeme i novac naših potrošača. Svi naši proizvodi sadrže mnogo ciljanih sastojaka u visokim postocima u jednom proizvodu kako bi zadovoljili potrebe kože, čime se smanjuje broj proizvoda potrebnih za dnevnu njegu" - kaže Lucija dodajući kako upravo ovaj koncept njege vole i brojni klijenti koji tražeći oznaku njege biraju tretmane u kozmetičkim salonima i ekskluzivno u spa centru hotela Grand hotelu Sava**** superior Rogaška Slatina.

Priča o uspjehu jedne obitelji, u kojoj je liječnica pokazala da svoje znanje i iskustvo može pokazati i u jako važnom segmenti beauty rutine brojnih žena svijeta, u potpunosti je zaokružena priča. Svi DALÚ proizvodi tako dolaze u posebno kreiranoj ambalaži koja udovoljava zahtjevima proizvoda, od ekološki razgradivih materijala koji se mogu reciklirati štiteći proizvod od utjecaja okoline. Svaki DALÚ proizvod je u ambalaži izrađenoj je od FSC i CN certificiranog papira u čijoj proizvodnji se koristi 100% električne energije dobivene iz energije vjetra. Da je i taj segment poseban govori klimatski neutralni certifikat za 2021. koji potvrđuje smanjenje emisije CO2 prilikom slanja proizvoda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje