Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Uradi sam: Od obične daske i konopca do police koja ‘lebdi’

Visilica može poslužiti kao noćni ormarić, polica za začine u kuhinji, za knjige ili ukrase. Polica će biti podjednako efektna na bijelom i na crnom zidu

Foto: Dreamstime
1 komentara

Jednostavno ih je napraviti, a lebdeće police mogu se smjestiti u bilo koju prostoriju u domu. Krasit će predsoblje, spavaću sobu, kuhinju, pa čak i kupaonicu.

empty wooden shelf hanging on rope with light from the top. 3d illustration | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

Sve što vam treba su obrađena daska željenih dimenzija, konop i karika. Možete se igrati bojama pa birati konopac u raznim bojama. Nakon što ste izrezali dasku, probušite četiri rupe, i to na 1 centimetar od rubova.

Woman Standing In Kitchen Using Cleansing Product BOLJE JE OČISTITI PRIJE Pet stvari koje sam o čišćenju naučila od svoje majke Njemice

Rubove rupica izgladite brusnim papirom, a dasku obojite ili premažite bezbojnim lakom. Zatim odredite visinu na kojoj želite da polica lebdi, pa ako želite da visi na 50 centimetara od karike, izrežite barem 2,5 puta duži konopac. Izrežite takva dva konopa pa im spojite vrhove te ih “preklopite” po dužini. Preklopljeni vrh provucite kroz kariku i dobro stegnite. Objesite kariku s konopcem na zid pa krajeve koji vise provucite kroz rupice. Kad policu “izravnate”, s donje strane dobro stegnite čvoriće.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message