Lifestyle

Komentari 2

Uz ova tri jednostavna trika izbacite dosadu iz bijele sobe

Uz ova tri jednostavna trika izbacite dosadu iz bijele sobe

Bijele sobe vrlo brzo mogu postati dosadne, posebno ako nisu dekorativno uređene. Jednostavni dodatci kao što su slike, biljke i svjetiljka kraj noćnog ormarića podići će atmosferu i ugodnost

Koliko god bijela soba izgledala prostrano, ako nije dobro uređena, može vrlo brzo postati dosadna. Bitno ju je ne pretrpati sa stvarima, a ovih nekoliko savjeta pomoći će vam da ju uljepšate bez puno truda.

POGLEDAJTE VIDEO:

1. Zidna dekoracija

Slatke, neobične i šarene slike izvrstan su način da uljepšate bijelu sobu. Možete birati između nekoliko uzoraka i dizajna i vidjeti što najbolje odgovara vašoj sobi. Međutim, budite minimalistički orijentirani i nemojte preplaviti svoju sobu sa hrpom slika. Zavjese mogu funkcionirati jednako dobro, a također će vašoj sobi dati otmjenost i eleganciju. Kod biranja zavjesa nemojte pretjerati s dizajnom.

2. Biljke

Bijela soba i sobne biljke izvrsno se slažu. One ne samo da donose pozitivnost i svježinu već i uljepšavaju vašu inače jednostavnu sobu. Držite ih blizu prozora ili u uglovima sobe. No nikako nemojte zaboraviti pravilno se brinuti o njima. 

3. Svjetiljke

Ako imate prazan noćni ormarić, postavite na njega jednu zanimljivu svjetiljku. Svjetiljke vašem domu ili prostoriji daju luksuznost i uvijek dobro funkcioniraju sa zidovima bilo koje boje. Lampe sa žutim svjetlom doprinose ugodnoj i toploj atmosferi, piše Pink Villa.

Najčitaniji članci