Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Valentinovo do 10 €: Dar treba biti praktičan i prema bontonu

Valentinovo do 10 €: Dar treba biti praktičan i prema bontonu
2

Stilistica Alma Premerl Zoko savjetuje kako odabrati poklon koji je idealan, ali i povoljan: 'Čak i ako ste na početku veze, birajte ono što služi svrsi

VIDEO

Srce je glavni motiv Dana zaljubljenih, pa su brojne trgovine za Valentinovo okićene prepoznatljivim ružičasto-crvenim detaljima. U masi proizvoda koji se nude ima zanimljivih rješenja, ali i puno onoga što nema funkciju i što će nakon Valentinova samo skupljati prašinu. Modna savjetnica i stilistica Alma Premerl Zoko donosi nam savjete kako izabrati dar i potrošiti 10-ak eura.

POGLEDAJTE VIDEO: RUŽE ILI TULIPANI?

- Čak i ako ste na početku veze, birajte ono što služi svrsi i što će voljenoj osobi izmamiti osmijeh na lice. Evo vam i primjera - plišano srce je sakupljač prašine nema li funkciju. Upravo zato kad ga birate neka bude ili maleno kako bi bio privjesak za ključeve ili jastučić koji se kombinira s velikim jastukom. Isto vrijedi i za druge slične sitnice - kaže Alma, koja ističe da i u darivanju za Valentinovo postoje pravila bontona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Karlovac: Glazbeni paviljon u znaku Valentinova 00:55

- Neka darovi budu zanimljivi i mali začin ljubavi tog dana. Ne pretjerujte s poklonima, posebno na početku veze, kako ne biste poslali krivu poruku. Isto tako, ako ste već dugo u vezi, ne probijajte nepotrebno zajednički budžet - kaže Alma, koja je u budžetu od 10 eura pronašla zanimljive darove za sve zaljubljene, poput knjige uspomena, albuma s fotografijama ili plišanog medvjedića.

Kako kaže stilistica, na početku veze još se upoznajete, a Valentinovo je dan kad se može otkriti put vaše ljubavi.

- Možda dobijete ljubavno pismo, potvrdu da vas druga strana voli, ili možda počnete zajedno planirati putovanje. Dok se u potpunosti ne upoznate, 'igrajte' na sigurno - jedna ruža za nju i fora čokolada za njega, dobra knjiga, ulaznice za kino ili kazalište su odlični darovi. Prilikom darivanja razmišljajte o zajedničkim trenucima koje možete doživjeti u paru - ističe pa nastavlja s darovima za duge veze.

Znamo što su Zagrepčani lani naručili za praznik ljubavi i što je u trendu ovog Valentinova
Znamo što su Zagrepčani lani naručili za praznik ljubavi i što je u trendu ovog Valentinova

- Ako ste već neko vrijeme u vezi, ali ne nazirete još ozbiljne korake, dan kao što je Valentinovo može biti poticaj da pokažete što očekujete. Darom kao što je pidžama, kozmetika, dvije četkice za zube sa srcima poruka je da želite korak dalje u vašoj vezi. Tko zna, možda 14. veljače ostane u sjećanju po zarukama - uz osmijeh govori Alma.

Za one koji su u braku ili vezi dugo, a koji Valentinovo proslave s osmijehom na licu zezajući se na temu ovoga dana, odlični su "znakovi" pažnje funkcionalni predmeti koji vam inače trebaju, a za ovu priliku mogu biti ukrašeni srcima.

Man giving a surprise gift to woman at home

- Dvije iste majice u različitim bojama, pjenušava kupka, uvijači za kosu ili držač britvice samo su neki dobri primjeri. I oni koji se vole dugo mogu međusobno darovati ulaznice za kino, kazalište, omiljeni koncert... Ima li što romantičnije od ulaznica za koncert grupe na čijem ste se nastupu prije mnogo godina i upoznali? - zaključuje Alma, vječna pobornica romantike i ljubavi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...