Obavijesti

Lifestyle

Komentari 308

Veliki mjesečni horoskop: Rak će se zaljubiti, a Vage će biti sretne ruke u igrama na sreću

Veliki mjesečni horoskop: Rak će se zaljubiti, a Vage će biti sretne ruke u igrama na sreću

Kretanja Venere i Marsa obećavaju puno ljubavnih uzbuđenja i novih iskustava. Divan je mjesec za uživanje u onome što volimo i u pronalaženju srodne duše

VIDEO

Ovan

Sada možete unaprijediti prijateljske odnose, više uživati u druženju, ali i u zavođenju. Bit ćete privlačni, zanimljivi drugima, a moguće je da se u vašoj blizini pojavi osoba koja će ostaviti snažan dojam na vas.

Posao Dobre vijesti i pogodnosti mogu doći kroz timski rad, širenje mreže poslovnih poznanstava, udruživanje s osobama koje imaju slične ciljeve kao i vi, a tu je i podrška prijatelja koji vam mogu pomoći u ostvarenju vaših ambicija.

Ljubav Prva polovina mjeseca može biti nešto napetija na način da vam u život pristignu izazovi i uzbuđenja koja će zahtijevati više strpljivosti i promišljenijeg odlučivanja. Pozitivniji smjer vašeg ljubavnog života izvjestan je u drugoj polovini mjeseca.

Zdravlje Početkom mjeseca pripazite na koljena i zglobove. Budite oprezniji u kretanju. Moguće su i prolazne glavobolje zbog preopterećenosti. Kako će mjesec odmicati, tako će vam se vraćati snaga i energija.

Ocjena mjeseca: 4

Najsretniji dani: 13. veljače pruža vam se prilika da raščistite jedan nesporazum i dobijete ono što tražite i što vam je bitno.

Savjet: Primite podršku, netko vam želi pomoći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

horoskop 01:26

Bik

Očekuje vas rješavanje nekih situacija ili odnosa čiji ishod je zasad neizvjestan i ne zna se još točno u kojem će se smjeru stvari dalje razvijati. Nije vrijeme za žurbu i srljanje. Dajte si vremena koliko vam je potrebno.

Posao Pred vama su povećane odgovornosti i poslovi koji bi mogli biti pod povećanom prismotrom i kontrolom nadređenih osoba. Od presudne važnosti bit će i kvaliteta komunikacije sa suradnicima i šefovima.

Ljubav Bit će uzbudljivo, pomalo i turbulentno, na način da će vam se u jednom trenu činiti da je sve odlično, a već idući dan bi se okolnosti mogle preokrenuti i ostaviti vas zbunjenima. Uživajte u pustolovini i istraživanju.

Zdravlje Čuvajte se viroza popraćenih kašljem. Grlo će biti osjetljivije. Pojačajte unos C vitamina te svježeg voća i povrća. Masna i jako začinjena hrana teže će vam padati na želudac. Krajem mjeseca više odmarajte.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najsretniji dani: 16. veljače mogao bi se dogoditi jedan susret ili razgovor koji će probuditi uspavane emocije.

Savjet: Neka vaša očekivanja budu realna.

Četiri mentalno najjača znaka Zodijaka: Jeste li među njima?
Četiri mentalno najjača znaka Zodijaka: Jeste li među njima?

Blizanci

U prilici ste proširiti svoje horizonte, naučiti nešto novo, vidjeti okolnosti u svom životu iz više perspektive što će vam dati više razumijevanja i jasnoće. Dobar mjesec za putovanja, učenje i planiranje budućnosti.

Posao Očekuju vas kontakti s državnim ili pravnim institucijama. Informacije koje ćete dobiti sredinom mjeseca pomoći će vam da ostvarite ono što ste naumili. Poslovanje s inozemstvom je više nego povoljno.

Ljubav Između vas i jedne osobe stvorit će se jaka privlačnost kojoj će biti teško odoljeti. Više će vam goditi neobavezni odnos, nego onaj koji uključuje predanost i odgovornost. Ako ste u braku poradite na kvaliteti seksualnog života.

Zdravlje Uglavnom dobro, uz povremene padove entuzijazma i energije, osobito ako ste rođeni početkom lipnja. Vodite računa o nogama, osobito o stopalima i venama. Godit će vam pojačana fizička aktivnost.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 18. veljače u prilici ste unaprijediti i poboljšati svoju financijsku situaciju, riješiti jedan novčani problem.

Savjet: Kada ste umorni ili bezvoljni, potražite mir u prirodi.

Rak

Mjesec pred vama s jedne strane može jako podići temperaturu u vašem ljubavnom životu, dovesti do jake privlačnosti i seksualnog naboja, a s druge strane kao da je vrijeme da nešto pustite kako biste mogli dalje.

Posao Očekuje vas dosta obaveza, osobito onih financijske prirode. Rješavanje nekih dugovanja, kreditnih obaveza ili onoga što ste dobili od drugih na korištenje bit će značajno za vas. Kraj mjeseca donosi novi početak.

Ljubav Venera i Mars u znaku Jarca tijekom prve polovine mjeseca donijet će jedan značajan susret koji će proteći pod jakim emocionalnim nabojem, a vi ćete se silno truditi kako ono što osjećate ne bi bilo viđeno.

Zdravlje Ovo je vrijeme regeneracije i oporavka. Zato je dobro dati sebi više vremena i prostora za odmor i opuštanje. Mogli biste se podvrgnuti nekoj terapiji ili osjećati veću potrebu za samoćom i mirom.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: 19. veljače je vaš dan za uspjeh. Pokrenite nešto, učinite sve što je potrebno kako biste vi bili sretni.

Savjet: Ono što drugi vide u vama nije uvijek ono što vi jeste.

Kakve muškarce privlačite po znaku Zodijaka: Ovnica ovisnike o avanturi, a Djevica senzibilne
Kakve muškarce privlačite po znaku Zodijaka: Ovnica ovisnike o avanturi, a Djevica senzibilne

Lav

Očekuje vas puno raznolikih iskustava, puno poziva, poruka i prijedloga koji će dolaziti od drugih ljudi. Predstoji vam i raščišćavanje jednog odnosa u kojem je nešto ostalo nejasno ili nedovršeno. Budite otvoreni prema novim iskustvima.

Posao Vrlo užurban mjesec je pred vama. Rješavat ćete tuđe probleme, više nego inače pomagati drugima te možda i obaviti neke pregovore vezane uz vaš daljnji poslovni smjer. Moguć je prekid ili zasnivanje novog ugovora.

Ljubav Mogla bi vam se javiti osoba s kojom niste zaokružili priču. Sve je počelo, naglo se završilo, ali nije definirano. Razgovor koji ćete voditi pomoći će vam i da vidite neke dijelove sebe kojim sabotirate svoje odnose.

Zdravlje Zbog intenzivnog životnog tempa mogli biste manje jesti, više se kretati i izgubiti na tjelesnoj težini. Pripazite na tlak, osobito ako bude nekih stresnih situacija. Sredinom mjeseca uzmite si više odmora.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 22. veljače primit ćete jedan kompliment ili poklon koji će vam pokazati koliko vas druga strana poštuje.

Savjet: Sada je vrijeme da vidite što želite od jednog odnosa.

Djevica

Veljača može biti jako zanosna na polju ljubavi i novih prilika koje idu kroz zabavu, druženje i izlaske. Povećava se i obim dnevnih zaduženja, pa je izgledno da ćete dosta raditi i sređivati neke stvari vezane uz posao.

Posao Očekuje vas dosta obaveza, pa biste mogli raditi i prekovremeno. Neočekivani poziv iz ureda izvan radnog vremena ili susreti koje ćete doživjeti kroz posao mogu biti značajni za ostvarenje obaveza.

Ljubav Ljubavni život donosi puno uzbuđenja, osobito kroz prvu polovinu mjeseca. Moguće je i rađanje jake privlačnosti prema osobi s kojom ćete raditi ili poslovno surađivati. Nešto značajno se mijenja sredinom mjeseca.

Zdravlje U prilici ste unaprijediti i poboljšati svoju zdravstvenu situaciju, uvesti zdravije navike u svoje dane, posjetiti liječnika, podvrgnuti se nekom tretmanu ili terapiji kojom ćete iscijeliti neke probleme koje osjećate.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: Pun Mjesec u vašem znaku 24. veljače pokazat će vam što uistinu osjećate prema jednoj osobi.

Savjet: Poradite na svom zdravlju i izgledu.

Vaga

Iako bi još u prvim danima mjeseca moglo biti nešto više izazova i napora, osobito onih koji idu kroz dom, kako ćete dublje zalaziti u veljaču, to će biti više zabave, uživanje i nekih jako sretnih trenutaka ispunjenih smijehom.

Posao Dnevna zaduženja obavljat ćete s lakoćom, možda se pritom i zabavljati. Poslovna podrška i korisne informacije mogu doći kroz prijatelje ili na mjestima gdje se ljudi zabavljaju. Igrajte igre na sreću, moguć je dobitak.

Ljubav Bit ćete skloniji zavođenju, pristupačni, a vaš osmjeh privlačit će poglede osoba suprotnog spola. Mogli biste se upustiti u flert ili doživjeti nešto uzbudljivo sredinom mjeseca. Neki od vas bi se mogli zaljubiti.

Zdravlje Početkom mjeseca štedite energiju, čuvajte se oštrih i lomljivih predmeta te smanjite fizičke napore. U drugoj polovini mjeseca energija vam je na zavidnoj razini. Osim toga, osjećate se dobro u svom tijelu.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 27. veljače očekuju vas ugodna ljubavna iznenađenja koja će vaše lice ozariti osmjehom i zadovoljstvom.

Savjet: Brige otjerajte zabavom, druženjem i igrom.

Škorpion

Pred vama je iznimno dinamičan mjesec. Očekuje vas puno kretanja, razgovora i moguće nekih važnijih promjena unutar doma i obitelji, a mogu biti vezani uz zdravlje jednog člana obitelji, stanovanje i sl.

Posao Pokušajte planirati i promišljeno ostvarivati svoje radne aktivnosti. Moguće je da vam odjednom dođe previše posla i da se izgubite u količini podataka. Zato nemojte žuriti, već djelujte planski, korak po korak.

Ljubav Možda će vas iznenaditi neke promjene koje će se dogoditi u vašem odnosu i vašem privatnom prostoru. Prilagodba će biti ključna kako biste izbjegli eventualne nesporazume. Budite prisutniji u odnosu.

Zdravlje Godit će vam kretanje, duže šetnje i aktivan način života. No u drugoj polovini mjeseca pokušajte malo usporiti. Mogli bi se pojaviti bolovi u leđima zbog preopterećenosti ili prolazni želučani problemi.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 2. veljače mogli biste primiti neke dobre vijesti ili krenuti na kraće putovanje. Godit će vam promjena sredine.

Savjet: Ispoštujte odgovornosti vezane uz dom i obitelj.

Zašto znakovi Zodijaka ostaju u toksičnim vezama: Rak mrzi nesretne krajeve, Bik promjene
Zašto znakovi Zodijaka ostaju u toksičnim vezama: Rak mrzi nesretne krajeve, Bik promjene

Strijelac

Ovo je razdoblje unutar kojeg možete biti jako produktivni i uspješni u onome što ćete raditi. Imate više samopouzdanja, a na druge ostavljate dojam pouzdane i odgovorne osobe. Financije i učenje mogu biti u fokusu.

Posao U prilici se poboljšati svoje financije, pronaći nove izvore prihoda, obaviti jednu važnu kupovinu ili prodaju. Istovremeno vas očekuje i puno razgovora i poslovnih sastanaka, moguće i odlazak na teren.

Ljubav Iako će obaveze i novac biti u prvom planu, poboljšanje na tim poljima, može donijeti i ugodnije prilike na intimnom području života. Bolje ste raspoloženi, a to se odražava i na vaš odnos s partnerom i okolinom.

Zdravlje Bit ćete dobrog zdravlja. Imate puno energije, okretni ste, snalažljivi, jedino malo više pripazite u prometu. Krajem mjeseca moguć je lagani pad energije i povećani umor. Čuvajte se prehlada i viroza.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 5. veljače shvatit ćete da ste bili u pravu po pitanju jednog iskustva koje ste proživjeli u proteklom mjesecu.

Savjet: Sada možete prema naprijed bez straha.

Dreamstime

Jarac

Još jedan uspješan mjesec je pred vama. Zato usmjerite fokus na ostvarenje onoga što vam je bitno. Do cilja možete doći brže i jednostavnije nego inače. Uvjerljivi ste i odgovorni. Drugi traže vašu podršku i savjet.

Posao Sada možete postići puno. Stižu nagrade za minuli rad. Odlična mjesec za pregovore vezane uz novac, za povećanje primanja. Netko bi vam mogao ponuditi poslovnu suradnju ili posao koji uključuje veću plaću.

Ljubav Venera i Mars u vašem znaku tijekom prve polovine mjeseca navješćuju zanosne ljubavne prilike. Nova ljubav ili nova iskustva u postojećem odnosu učinit će vas sretnima, dati vam više energije i izmamiti osmjeh na lice.

Zdravlje U punoj ste snazi. Sada možete sve ono što ste u prošlosti odgađali ili niste za to imali dovoljno motivacije. Uključite u svoj tjedan više kretanja, jutarnje istezanje i tjelovježbu. Libido će biti jak.

Ocjena mjeseca: 5

Najbolji datumi: 6. veljače je dan prepun novih mogućnosti za vas. Iskoristite sve što vam dolazi ususret i uživajte.

Savjet: Pokrenite nešto, preuzmite inicijativu, moguće je!

Vodenjak

Veljača je za vas jedan od značajnijih mjesec u predstojećoj godini. Puno toga sada možete započeti, ali i privesti kraju. Istaknut ćete se kroz posao, ali ljubavni život donosi dosta ispunjenja i zadovoljstva.

Posao Bit ćete uvjerljivi na riječima, poduzetni i iako ćete puno raditi, to vam neće teško padati. Bit ćete zapaženi po svojim idejama, ali i po ostvarenim rezultatima. Očekuje vas jedan važan poslovni razgovor.

Ljubav Strast, zaljubljenost, vaša karizma i privlačnost, mogli bi obojiti vaše dane u ovom mjesecu. Samci bi se mogli naći na prekretnici, u život im ulazi značajna osoba. Vezani imaju priliku biti sretniji udvoje.

Zdravlje Ovo je vaš mjesec, stoga će i zdravlje biti na zavidnoj razini. Proljepšat ćete se, mogli biste izgubiti na tjelesnoj težini, podvrgnuti se nekim estetskim tretmanima koji će donijeti odlične rezultate.

Ocjena mjeseca: 5

Najbolji datumi: Mladi Mjesec u vašem znaku 9. veljače omogućuje vam da nešto privedete kraju i odahnete.

Savjet: Istaknite se! Tražite za sebe. Ovo je vaše vrijeme.

Ribe

Tijekom veljače polako se pripremate za promjene koje dolaze od kraja mjeseca. Stoga ako povremeno osjećate umor ili potrebu za samoćom, to je u redu. Prikupljate snagu i energiju za ono što dolazi.

Posao Možda će vam motivacija za rad biti nešto manja, no svejedno ćete uredno obavljati svoje obaveze. Ovo je vrijeme u kojem možete nešto planirati, osmišljavati. Očekuje vas i jedan tajan razgovor ili susret.

Ljubav Bit ćete zadovoljni svojim ljubavnim životom. Prepustit ćete se plimi zbivanja koja bi vas mogla odvesti u zagrljaj zauzete osobe. Teško će tome biti odoljeti zbog jake privlačnosti. Kraj veljače bit će osobito zanimljiv.

Zdravlje Treba vam više odmora, mira i tišine. Izbjegavat ćete česte izlaske, radije odlaziti u duge šetnje i razmišljati u samoći. Mogli biste sanjati zanimljive snove koje vam donose nove uvide. Od kraja mjeseca dolazi buđenje.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 11. veljače intuitivno ćete znati koja je opcija najbolja za vas i nećete pogriješiti ako odaberete baš tu.

Savjet: Vrijeme je planiranja, odmora, pripreme za ono što dolazi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 308
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom