Obavijesti

Lifestyle

Komentari 174

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će biti na meti udvarača, a Vage bi trebale preispitati ljubomoru

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će biti na meti udvarača, a Vage bi trebale preispitati ljubomoru
8

Škorpion će biti pun ideja i dobrog raspoloženja, Jarci će prihvaćati izazove i nadogradnje znanja iako će ih povremeno moriti nesanica, Vodenjaci će morati pripaziti na zube

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4. 

Posao - Probleme ćete rješavati mudro, a izvrsno ćete se snalaziti i u iznenadnim situacijama. Velik uspjeh Ovnovi mogu očekivati u medijski zastupljenim poslovima, prosvjeti i umjetničkim zanimanjima.

Ljubav - Dugo potiskivani bračni problemi sada će buknuti svom žestinom. Postavit ćete ultimatum partneru, osobito ako je on više na strani svojih roditelja nego vašoj. Da biste očuvali mir u kući, iskrenim razgovorom objasnite partneru što vas ustvari tišti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Zdravlje - Moguće je pogoršanje zdravlja osobito ako patite od alergija ili imate tegoba sa sinusima – more bi vam tu moglo puno pomoći. No pratit će vas dobro raspoloženje pa na tegobe nećete obraćati previše pozornosti.

Najbolji dan: 28. srpnja

Najlošiji dan: 26. srpnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Pozabavite se rješavanjem zaostalih obaveza. Dobro promotrite okolnosti, ljude koji su uključeni u posao i način njegove provedbe. Postoje pojedinci koji bi mogli iskoristiti vašu domišljatost.

Ljubav - Bikove očekuje ljubavno ushićenje pa ćete se naći na meti udvarača i na pravi način iskoristiti neke ljubavne prigode. Posvađani parovi će se pomiriti, a mnogi među vama se osamostaliti i početi život dalje od roditeljskog utjecaja.

Zdravlje - I dalje ste u napornom razdoblju koje vas izlaže povećanom radu i stresu. Najviše vas muče obiteljski problemi koji se održavaju kroz nezadovoljstvo i osjećaj nemoći.

Najbolji dan: 27. srpnja

Najlošiji dan: 29. srpnja

Najbolja frizura za svaki znak Zodijaka: Djevici odlično stoji bob, a Račici romantični valovi
Najbolja frizura za svaki znak Zodijaka: Djevici odlično stoji bob, a Račici romantični valovi

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Bit ćete spremni na zaokrete u karijeri. Povoljne vijesti stići će na vašu adresu, osobito ako očekujete rješavanje pravnog spora, tražite honorarni posao ili očekujete odgovor na poslanu zamolbu.

Ljubav - Ljubavni život Blizanaca bit će prepun strastvenih zagrljaja, a entuzijazam oko nekih zajedničkih planova bit će obostran. Posvetite sve slobodno vrijeme partneru - shvatit ćete da time samo dobivate. Samce će privući osoba iz viših društvenih krugova.

Zdravlje - Posvetite više pažnju svojem zdravlju, njezi duha i tijela. Priklonite se zdravijoj prehrani, osobito ako imate višak kilograma. Zdravlje će vam u cjelini biti dobro, a pojačan društveni život čupa vas iz letargije.

Najbolji dan: 30. srpnja

Najlošiji dan: 24. srpnja

Rak 22. 6. - 22. 7. 

Posao - Malo toga će Rakovima moći promaći, a istaknuta intuicija pomoći će vam dobro procijeniti druge. Izvjesni su materijalni dobici, a razveselit će vas povjerenje koje će vam iskazati utjecajni pojedinci.

Ljubav - Raščistite ljubavni život od svega što vam je izvor patnji jer vam netko nov dolazi ususret. Okolnosti će vam pomoći da se izvučete iz loše veze, a uživat ćete i u spoznaji da ste itekako poželjni i privlačni. Slobodne će netko uspješno zavesti.

Zdravlje - Venera je u vašem znaku pa ćete biti odlično raspoloženi, ali i proljepšanog izgleda. Dotjerivati ćete se, možda promijeniti boju kose i iznenaditi sve koji vas poznaju. No pazite na probavu i sklonosti upalama.

Najbolji dan: 26. srpnja

Najlošiji dan: 25. srpnja

Počela je vladavina Lava: Sve je usmjereno na ljubav, u ljudima se rasplamsava srčana energija
Počela je vladavina Lava: Sve je usmjereno na ljubav, u ljudima se rasplamsava srčana energija

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Sve ste ambiciozniji, imat ćete snažne kreativne impulse i dobre ideje. Odlično ćete se snalaziti u komunikaciji sa strankama, pružanju usluga, prodaji ili u postizanju sportskih rezultata.

Ljubav - Ne zadirite u partnerovu prošlost. Sputajte ljubomoru i nepovjerenje jer su neutemeljeni. Poradite na što boljoj komunikaciji, ne ignorirajte njegove probleme. Ako ste sami, osoba u koju ste zaljubljeni vrlo je teško osvojiva.

Zdravlje - Sunce i Merkur u vašem znaku daju vam mnogo vitalnosti i energije. Poduzetni ste, glavni inicijator kada se treba zabaviti i družiti. Lavovi, koža tijela može vam biti osjetljiva pa pazite koliko vremena provodite na suncu.

Najbolji dan: 28. srpnja

Najlošiji dan: 27. srpnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Morat ćete izići na kraj sa zbijenim rokovima, pretjeranim zahtjevima nadređenih ili napetim odnosima s kolegama. Kasnit će važni dokumenti, a pojedinci se neće pridržavati dane riječi.

Ljubav - Nastupa poboljšanje koje iskoristite za nove početke i dublje zbližavanje s partnerom. Nije isključeno da u novom društvu Djevice upoznaju nekog tko će ih odmah privući. Ako ste u braku, ne prigovarajte partneru stvari iz njegove prošlosti.

Zdravlje - Ne morate se nikome opravdavati zbog svog načina života. Budite dosljedni i pronađite trenutke samo za sebe i ne obazirite se na prigovore ukućana. No nemojte dopustiti da se otuđite od društva jer vam treba zabave.

Najbolji dan: 27. srpnja

Najlošiji dan: 25. srpnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Bujanje kreativnosti i dobro snalaženje u kriznim situacijama, pomoći će Vagama da iskažu smjelost i kvalitete. Lako ćete prenositi ideje, biti zabavni i duhoviti te rado izlaziti ususret drugima.

Ljubav - Produbit ćete prijateljski odnos i shvatiti da vam ta osoba znači više nego što ste mislili. Netko će širiti lažne informacije o vašoj simpatiji - ne nasjedajte! Nemojte sumnjati u partnerovu vjernost nego preispitajte sebe zašto ste ljubomorni.

Zdravlje - Vrlo aktivno živite, prisutni ste svugdje gdje se nešto događa, osobito u društvima. Premalo ćete spavati i pretjerivati pa se nemojte začuditi ako vas shrva umor. Budite umjereni u svemu što radite.

Najbolji dan: 24. srpnja

Najlošiji dan: 27. srpnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Bit ćete odlične koncentracije i puni ideja. No neke će okolnosti uzdrmavati vaš status. Razlog vaše strepnje bit će suparnici ili smjena na rukovodećim mjestima, koja vam neće ići naruku.

Ljubav - Pojavit će se osoba koja će svojom pojavom na Škorpione ostaviti snažan dojam. Interes će biti uzajaman, a razvoj zbivanja iznenađujuće brz. Osobito će biti aktualne morske ljubavi pa ako sad negdje ljetujete, dobro otvorite oči. Nekog ćete upoznati!

Zdravlje - Dobar Venerin utjecaj bitno će vam popraviti raspoloženje, no i dalje ste u razdoblju kada pojačano trebate brinuti o sebi. Mogle bi buknuti neke stare kronične tegobe pa ćete možda morati ka liječniku.

Najbolji dan: 26. srpnja

Najlošiji dan: 29. srpnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Otvaraju vam se nove mogućnosti, a za njih će biti zaslužna vaša spremnost na promjene. Razne vještine, lakoća izražavanja i komuniciranja te nove ideje, osigurat će vam uspjeh u poslovima.

Ljubav - Pravi je trenutak da učvrstite svoju vezu ili brak i raščistite nejasnoće iz prošlosti. Pazite da se ne upustite u vezu s osobom sumnjive prošlosti. Vaše odluke i postupke bližnji neće opravdavati. Mogli biste spoznati da su bili u pravu.

Zdravlje - Strijelci, odmaknite se od jednoličnog svakodnevnog života, možda uz dobru knjigu, film ili glazbu. Učinite nešto za svoju dušu, probudite pustolova u sebi. Zdravlje vam je relativno dobro, ali pazite što jedete!

Najbolji dan: 30. srpnja

Najlošiji dan: 24. srpnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Jarci, bit ćete otvoreniji za eksperimente i rizik, što uključuje češći kontakt s inozemstvom i nadogradnje znanja. Primit ćete jednu vijest ili će se naglo otvoriti neke opcije koje ste priželjkivali.

Ljubav - Ulazit ćete u nejasne i rizične odnose. Teško ćete kontrolirati osjećaje prema nekome. Ako ste braku iznenadit ćete sebe i partnera burnim reakcijama i svadljivim nastupima. Ponestat će vam strpljenja i taktičnosti. Svađe možete izbjeći popuštanjem.

Zdravlje - Zahvaljujući dobrom Marsovom utjecaju prilično ste izdržljivi i vitalni, no psihički ste umorni i pomalo razdražljivi. Mogla bi vas moriti nesanica ili baš suprotno – možda ćete trebati sna više nego inače.

Najbolji dan: 28. srpnja

Najlošiji dan: 26. srpnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Nećete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju koncentraciju i oprez. Novi poslovi i ulaganja, bit će ispunjeni zastojima i zaprekama koje će postavljati autoriteti ili poslovni partneri.

Ljubav - Problemi koje ste gurali pod tepih, mogli bi dovesti do hlađenja vašeg interesa za partnera. Ne pridajte takvim osjećajima značaj. Kriza je prolazna, a ako i bude svađa i prepirki, to će pomoći da napokon jedno drugom kažete ono što ste prešućivali.

Zdravlje - Tegobe Vodenjaka mogle bi se pojačati pa nije naodmet posjetiti liječnika i obaviti potrebne preglede i pretrage. Pripazite na zube, a neke među vama mogle bi moriti tegobe s kralježnicom i kostima općenito.

Najbolji dan: 25. srpnja

Najlošiji dan: 27. srpnja

Kakvi su u seksu: Škorpioni vole vruće igrice, Blizanci bi u troje, a Bikovi su puteni do bola
Kakvi su u seksu: Škorpioni vole vruće igrice, Blizanci bi u troje, a Bikovi su puteni do bola

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Moguće su kadrovske promjene koje će vam naposljetku ipak višestruko koristiti. Uspjeh očekuje one Ribe koje rade na tome da svoje proizvode, usluge ili napisano djelo prodaju ili objave.

Ljubav - U burnom ste razdoblju. Neki će se napokon zaljubiti, a drugi uživati u većoj partnerovoj pažnji. Slobodni neka ne propuštaju poziv za izlazak u petak! Vezani, prepustite se trenutačnim nadahnućima, nadoknadite ono što ste propustili.

Zdravlje - Dobar Venerin utjecaj popravit će vam raspoloženje, istaknuti šarm i potrebu da se drugima svidite. Mnogo ćete raditi na sebi, uljepšavati se ili ustrajno vježbati ne biste li svoje tijelo doveli u savršenu formu.

Najbolji dan: 27. srpnja

Najlošiji dan: 24. srpnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije