Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će dobiti novu priliku za ljubav, a Vage će biti uspješne na poslu

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će dobiti novu priliku za ljubav, a Vage će biti uspješne na poslu

Blizanci u braku će znati kako udovoljiti partneru te kako ga iznenaditi sitnicama, a Strijelci bi pak mogli biti zahtjevni i imati neke sitne prepirke sa supružnikom

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Dobro ćete se snalaziti u ulozi rukovoditelja i brzo reagirati na novonastale okolnosti. Pregovori i ugovaranje novih poslova teći će po planu. Slobodno krenite u akciju i s ambicioznijim planovima.

Ljubav - U ljubavi će Ovnovi imati više izgleda za uspjeh bez otežavajućih okolnosti, primjerice neusklađenih interesa, razlike u godinama ili neprežaljene prošlosti. Ne brinite ako dođe do zahlađenja u odnosu zbog retrogradne Venere jer ionako slijede dani ljubavi i nježnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Roditelji djeci namještaju horoskopske znakove

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Zdravlje - Zdravlje vam se počinje poboljšavati i sve ste raspoloženiji za druženja i zabave. No nemojte se sasvim opustiti, jer još uvijek traje djelovanje Marsa u vašem polju zdravlja koje vas izlaže iscrpljenima i nezgodama.

Najbolji dan: 5. kolovoza

Najlošiji dan: 30. srpnja

Započela je retrogradna Venera u Lavu - evo što to znači za ljubav svakog znaka Zodijaka
Započela je retrogradna Venera u Lavu - evo što to znači za ljubav svakog znaka Zodijaka

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Zvijezde ističu važnost privatnih poslova koji mogu biti povezani s članovima obitelji. Moguće je zaposlenje u privatnom poduzeću ili pak uspješna registracija vlastite tvrtke.

Ljubav - Budite oprezni u odnosu s partnerom i klonite se zajedljivih komentara kako ne bi bilo svađa. Bikovima samcima se otvara nova ljubavna priča – netko će ih ugodno iznenaditi pozivom za izlazak. Prihvatite jer ćete se odlično provesti, a možda i zaljubiti.

Zdravlje - Fizička forma vam je odlična i možete se pohvaliti velikom izdržljivošću. No vladavina Lava može vam nešto lošije djelovati na raspoloženje, a sitnije zdravstvene tegobe mogu biti vezane uz grlo i zube.

Najbolji dan: 31.srpnja

Najlošiji dan: 2. kolovoza

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Na poslovnim sastancima svima ćete reći što mislite, a vaša će kritika biti utemeljena i zasnovana na argumentima. Pazite da se ne zamjerite utjecajnoj osobi. Ostvarenje ambicija teći sa zaprekama.

Ljubav - Blizanci u braku znat će kako udovoljiti partneru te kako ga iznenaditi sitnicama koje će ujedno podignuti romantično raspoloženje. Samci će biti zaljubljivi, no možda im se svidi osoba koja je teško osvojiva, ali vas to neće pokolebati.

Zdravlje - Sve ste komunikativniji i otvoreniji pa žudite za promjenama. Možete li sada ići na more, odlično ćete se provesti, a intenzivno plivanje osim što će vam pomoći kod bolova u kralježnici, istesat će vam liniju.

Najbolji dan: 1. kolovoza

Najlošiji dan: 4. kolovoza

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Pothvati na kojima budete radili mogli bi vam pribaviti ne samo dobru zaradu, nego društveni i poslovni ugled te popularnost. Zarade se Rakovima naglo popravljaju pa će zaostaci ili honorari biti isplaćeni.

Ljubav - Nećete pogriješiti krenete li zajedničkim snagama s partnerom u postizanje financijskih, odnosno poslovnih ciljeva. Samce će zvijezde zaštiti od neozbiljnih osoba, lakomislenih promašaja i lošeg društva pa imate priliku upoznati kvalitetnu osobu.

Zdravlje - Moguće su probavne tegobe - pripazite se kakve crijevne viroze! Mogući su povremeni naleti neraspoloženja, a neke među vama morit će nesanica. Zbog nekih tegoba naručit ćete se za liječnički pregled.

Smisao za humor po Zodijaku: Kraljevi pošalica su Blizanci, a Ribe se smiju same sebi
Smisao za humor po Zodijaku: Kraljevi pošalica su Blizanci, a Ribe se smiju same sebi

Najbolji dan: 3. kolovoza

Najlošiji dan: 30. srpnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Administrativni poslovi, posjet trgovačkom sudu ili registracija privatne tvrtke odvijat će se neometano. Privlačit će vas uzbuđenja, a potreba za promjenom mogla bi vas potaknuti i na nepromišljene korake.

Ljubav - Priče o roditeljstvu i braku bit će vam sve bliže i prihvatljivije. Čak i ako niste u dugoj vezi, planeti bi mogli kumovati vašem odlasku pred oltar. Lavove u braku mučit će ljubomora i nepovjerenje prema partneru, no i to se pozitivno rješava.

Zdravlje - Vraća vam se vitalnost i u odnosu na prošle tjedne osjećat ćete se znatno bolje. Sunce koje je u vašem znaku, bit će zaslužno za odličnu koncentraciju i vitalnost. Bit ćete jako izdržljivi.

Najbolji dan: 5. kolovoza

Najlošiji dan: 2. kolovoza

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Bit ćete zasićeni poslom kojeg radite i bilo bi najidealnije da ste ovaj tjedan negdje na ljetovanju jer vam je produktivnost u padu. Planovi se Djevicama neće ostvarivati kako su zamislile, pa moraju biti strpljive.

Ljubav - Bit ćete skloni krajnostima u ponašanju pa ćete prigovaranja i “jezikove juhe“ zamjenjivati šutnjom i izbjegavanjem partnerove blizine. No imat ćete Merkurovu potporu koja će poboljšati komunikaciju među posvađanim parovima.

Zdravlje - Mars je još uvijek u vašem znaku, što znači da imate mnogo energije, no istodobno ste izloženi jačim iscrpljenjima i ozljedama. Pazite koliko vremena provodite na suncu, osobito ako imate osjetljivu kožu tijela.

Najbolji dan: 31. srpnja

Najlošiji dan: 4. kolovoza

Top 5 najseksepilnijih žena Zodijaka: Škorpionka je vrlo zavodljiva, Vaga očaravajuća...
Top 5 najseksepilnijih žena Zodijaka: Škorpionka je vrlo zavodljiva, Vaga očaravajuća...

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Prihvaćat ćete izazove pa ćete bez mnogo razmišljanja prihvatiti premještaj ili promijeniti tvrtku, žrtvujući udobnost i sigurnost posla kojeg trenutačno obavljate. U ekipnom radu bit ćete najuspješniji.

Ljubav - Zračit ćete nečim osobitim, što će privlačiti suprotni spol pa će vam češće upućivati komplimente. Samci će se naći na pragu osjećajnih uzbuđenja i pustolovina. Mogli biste se svidjeti osobi koja će intenzivno razmišljati o vama i inicirati susret.

Zdravlje - Aktivan društveni život pomaže Vagama da optimističnije gledaju na životne probleme. Treba vam opuštanje, zabava, ljetovanje. No pripazite se mogućih ozljeda ili opeklina prilikom sunčanja.

Najbolji dan: 1. kolovoz

Najlošiji dan: 30. srpnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Mnogi od vas bi mogli na važan put, riješiti pravni problem ili potpisati bitan ugovor. Bit ćete skloni ignoriranju potencijalnih problema i zamki pa će vam takav stav olakšati snalaženje u poslovnim vodama.

Ljubav - Venera u Lavu mogla bi Škorpionima ojačati osjećaj osamljenosti ili im oduzeti one ljubavne čarolije koje su proživljavali prošlih tjedana. Teže ćete se prilagoditi novom poretku stvari, a opiranje novonastalim okolnostima kulminirat će potkraj tjedna.

Zdravlje - Vladavina Lava nije vaše najbolje astrološko razdoblje, što ćete osjetiti po padu raspoloženja i većoj nervozi. No imat ćete Marsovu zaštitu pa ćete zahvaljujući odličnoj fizičkoj kondiciji sve dobro podnositi.

Najbolji dan: 3. kolovoza

Najlošiji dan: 2. kolovoza

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Izbjegavajte poslove koji zahtijevaju veću preciznost, pedantnost i točnosti. Nemojte se previše oslanjati na pomoć poslovnih partnera – ovih ćete dana morati sami mnogo toga obavljati.

Ljubav - Moguće su sitne prepirke među supružnicima. Bit ćete zahtjevni pa će vam partner otežano izlaziti ususret. Ako ste sami, planeti odlično aspektiraju putovanja, pa biste na ljetovanju ili kakvom poslovnom putovanju mogli upoznati zanimljivu osobu.

Zdravlje - Imat ćete jaku intuiciju i podsvijest pa ćete sanjati stvari koje bi vam se mogle dogoditi u stvarnosti. Mars u Djevici mogao bi Strijelcima priskrbiti probavne tegobe ili upalne procese. Treba vam više odmora.

Najbolji dan: 5. kolovoza

Najlošiji dan: 3. kolovoza

Oni su buntovnici i vizionari: 5 najposebnijih znakova Zodijaka
Oni su buntovnici i vizionari: 5 najposebnijih znakova Zodijaka

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Do izražaja će doći Jarčeva praktičnost i pouzdanost u rješavanju bitnih poslovnih pitanja. Pružit će vam se prilika da ostvarite dobru zaradu i stabilizirate financijsku situaciju. No previše ćete raditi i umarati se.

Ljubav - Bit ćete dinamični, pa će se kasni noćni izlasci smjenjivati s užurbanim dnevnim ritmom u kojem nećete propuštati prilike za provod, novo poznanstvo ili iskustva koja još niste doživjeli. Moguće su prave ljetne ljubavi s privlačnim strancem.

Zdravlje - Vaše će se psihičko stanje bitno popraviti pa ćete biti manje razdražljivi. Neki će se okrenuti u svijet duhovnosti proučavajući literaturu na tu tematiku, dok će drugi u bioenergiji pronaći rješenja za tegobe.

Najbolji dan: 31. srpnja

Najlošiji dan: 5. kolovoza

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Uspješno ćete prenositi svoje znanje na manje iskusne i nedovoljno osposobljene kolege. Uslijedit će i neke kadrovske promjene koje se neće bitno odraziti na vaš status, ali će vas ipak uznemiriti.

Ljubav - Neki Vodenjaci će planirati vikend putovanje u dvoje. Odgovarat će vam manje bučna i zagušljiva mjesta, gdje se možete opustiti i zabaviti. Bit ćete otvoreni za sklapanje novih poznanstva, no svakoj potencijalnoj simpatiji ćete pronalaziti zamjerke.

Zdravlje - Vladavina znaka Lava vas iscrpljuje pa se teže koncentrirate i pamtite. Godile bi vam blaže fizičke aktivnosti, poput šetnji ili plivanja. Ako ste na moru, opustite se i nemojte toliko razmišljati o brigama.

Najbolji dan: 1. kolovoza

Najlošiji dan: 30. srpnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Merkur u vama neskladnom znaku Djevice negativno će se odraziti na područje komunikacije. Vaše će poruke suradnicima biti nejasne, pogrešno ćete shvaćati smisao zadataka pa pripazite.

Ljubav - Suprotni spol vrzmat će se oko vas pa nije isključeno da vas privuku dva partnera. Nećete znati koji izbor je najbolji za vas. Pustite neka vas više vodi srce, a manje razum. Ribe u ozbiljnoj vezi bi mogle planirati zaruke ili vjenčanje.

Zdravlje - Naručit ćete se za stomatološki pregled ili kod liječnika i tako doznati više o zdravstvenim problemima koji vas muče. Jedni će se odlučiti za dijetu i paziti što jedu, a drugi se više baviti sportskim aktivnostima.

Najbolji dan: 3. kolovoza

Najlošiji dan: 2. kolovoza

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu
Srodna duša za svaki znak: Lav i Vaga su moćan par, a Djevica i Jarac nebeska kombinacija
ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Srodna duša za svaki znak: Lav i Vaga su moćan par, a Djevica i Jarac nebeska kombinacija

Ovan ima čak tri potencijalno savršena partnera za dugu i sretnu vezu, a slično je i kod Bika. No, ima onih kojima je samo jedan znak najbolji izbor za pravu ljubav punu razumijevanja i strasti