Obavijesti

Lifestyle

Komentari 481
Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA
OD 27. OŽUJKA DO 02. TRAVNJA

Veliki tjedni horoskop: Djevica ulazi u krizu, a Vaga će pasti na nečiji šarm i ludo se zaljubiti

Bikovi će preuveličavat probleme, a partner bi ih mogao optužiti za sebično ponašanje. Rakovima bi se mogli izjaloviti neki planovi, no bitno je da ostanu pribrani

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao - Uz malo truda postizat ćete sjajne rezultate, što će vam podići ugled. Ponude li vam nadređeni rad na novom projektu ili položaj s više odgovornosti, nemojte predugo razmišljati nego prihvatite!

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Ljubav - Osamljeni se neće moći požaliti da im nedostaje ljubavnih prilika, dok će vezanima Venera omogućiti rasplet zamršene osjećajne situacije. No bit ćete sumnjičavi i nepovjerljivi prema partneru pa će vam od njega trebati što više dokaza da ste voljeni.

Zdravlje - Sunce je u vašem znaku pa ste vitalni i izdržljivi. Puni ste samopouzdanja kojeg ništa neće moći narušiti. Na poslu će se Ovnovi prilično iscrpiti i vrijedno raditi, no imate dovoljno energije sve izdržati. 

Najbolji dan: 1. travnja

Najlošiji dan: 29. ožujka

Kakve su u braku: Žena Vaga je glavna, Lavica odana dok je Račica oličenje ženstvenosti
Kakve su u braku: Žena Vaga je glavna, Lavica odana dok je Račica oličenje ženstvenosti

Bik 21.4.  - 21.5.

Posao - Obuzdajte tvrdoglavost i naglost te budite oprezni s papirima i brojkama. Kritike koje ćete čuti o sebi, bit će u najvećem dijelu neopravdane. Bikovi trebaju pripaziti na svoje izjave jer će se krivo tumačiti.

Ljubav - Preuveličavat ćete probleme, a partner bi vas mogao optužiti za sebično ponašanje. No svađe će biti dobrodošle jer su konstruktivne i još više će vas zbližiti. Slobodni bi se mogli zaljubiti, a vezani proslaviti zaruke i odrediti datum vjenčanja.

Zdravlje - Mogući su trenuci neraspoloženja koji će pojavljivati zbog vaše preosjetljivosti. Možda ste zasićeni međuljudskim kontaktima pa vam treba više mira i samoće. Čuvajte se prehlade ili viroze.

Najbolji dan: 27. ožujka

Najlošiji dan: 30. ožujka

Fotolia

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Blizanci će biti snalažljivi u situacijama u kojima se traži spretnost ili pristup informacijama. Iskoristite maštu, inspiraciju i intuiciju za nove poslovne početke. Moguće je uspješno putovanje u inozemstvo.

Ljubav - Pred vama su dani uzbuđenja, novih poznanstava i nezaboravnih iskustava. Slobodni bi se mogli ludo zaljubiti, a zauzeti uživati u partnerovim izljevima osjećaja. Povezivat će vas isti ciljevi i planovi pa ćete zajedničkim snagama kreirati budućnost.

Zdravlje - Dobar Venerin utjecaj bit će zaslužan za vaš proljepšani izgled i odlično raspoloženje. Bit ćete stalno u pokretu pa će se čak i pasivniji među vama početi intenzivnije baviti tjelovježbom i više se kretati.

Najbolji dan: 3. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Ne znate što bi sa sobom? Neka vam zvijezde pomognu! Najbolji hobi za svaki znak Zodijaka
Ne znate što bi sa sobom? Neka vam zvijezde pomognu! Najbolji hobi za svaki znak Zodijaka

Rak 22.6. - 22.7.

Posao - Mogli bi vam se izjaloviti neki planovi, no bitno je da ostanete pribrani. Ako smireno i bez panike pristupite novonastalim problemima, šteta će biti minimalna. Rakovi trebaju izbjegavati rasprave s autoritetima.

Ljubav - Zadržite prisebnost kako biste mogli procijeniti daljnji razvoj svoje veze. Mogli biste osjetiti da od partnera ne dobivate očekivanu potporu pa razgovarajte o tome. Ako ste sami, zaljubit ćete se u nekog koga je prilično teško osvojiti, no ustrajte.

Zdravlje - Iako vam je koncentracija dobra i psihički ste izdržljivi, moguće tegobe bit će vezane uz probavu ili povećanu sklonost alergijama. Pijte više tekućine i zdravije se hranite kako biste otklonili probavne tegobe.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 1. travnja

Velike promjene čekaju svaki znak: Lava će privlačiti preljub, a Vagu čeka nagrada za trud
Velike promjene čekaju svaki znak: Lava će privlačiti preljub, a Vagu čeka nagrada za trud

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Na obzoru su nove poslovne prilike koje ne samo da će vam bitno popraviti financijsku situaciju nego će vam podići i ugled. Privatnici će uvidjeti važnost dobrog oglašavanja. Zarade se Lavovima poboljšavaju.

Ljubav - Bit ćete svjesni što vam znači partner i što morate poduzeti kako biste očuvali vezu od vlastitih karakternih nedostataka. Društveni život bit će vam intenzivniji i raznovrsniji pa ćete biti pozivani na razne događaje gdje možete nekog novog upoznati.

Zdravlje - Bit ćete društveni i mnogo se kretati. Zanimat će vas alternativna medicina pa nije isključeno da se prepustite vještim rukama kiropraktičara ili bioenergetičara. Mogli biste početi prakticirati jogu.

Najbolji dan: 2. travnja

Najlošiji dan: 27. ožujka

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Oprezno rukujte novcem! Bavite li se privatnim poslom, očekuju vas problemi s birokracijom. Organizirajte se, budite disciplinirani i ocijenite kada se isplati boriti, a kada je bolje popustiti.

Ljubav - Mars u Vodenjaku čini vas strastvenima i izravnima, ali počesto i tvrdoglavima. Nećete trpjeti polovična rješenja pa ćete partnera staviti pred gotov čin. Pripazite na krizu u koju ulazite – morat ćete pokazati više smisla za ustupke i taktiziranje.

Zdravlje - Djevice se trebaju čuvati fizičkog naprezanja. Ne nosite teške predmete ako već imate tegoba s kralježnicom. Zbog živciranja mogli biste imati želučane tegobe, a nije isključeno da imate i nesanicu.  

Najbolji dan: 1. travnja

Najlošiji dan: 29. ožujka

Pet poruka iz Svemira za svaki znak: Ovan treba vrijeme za sebe, a Rak manje ogovarati
Pet poruka iz Svemira za svaki znak: Ovan treba vrijeme za sebe, a Rak manje ogovarati

Vaga 23.9. - 22.10.

Posao - Nagomilali su vam se zaostaci. Pokušajte prvo njih riješiti kako biste nesmetano mogli dalje. Zaoštreni poslovni odnosi koji će zakratko poljuljati vaš status, razriješit će se u vašu korist.

Ljubav - Vodit ćete uzbudljivi društveni život. Ako ste sami, velike su šanse da nećete još dugo biti; past ćete na šarm vrlo zanimljive osobe. Od srijede Vage očekuju još uzbudljiviji dani u kojima će osobito oni u braku zaljubljeno gledati u svog partnera.

Zdravlje - Bit ćete puni pozitivne energije, društveni i okrenuti ljubavi i putovanjima. Zdravlje će vam se bitno popraviti, osobito ako ste nedavno bili bolesni. Bitno je da ne dopustite da vas drugi umaraju svojim problemima.

Najbolji dan: 28. ožujka

Najlošiji dan: 2. travnja

Stress concept

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Nadređeni će vam ponuditi značajniju ulogu, no bit će i onih koji će vam na tome zavidjeti pa budite na oprezu! Nemojte uzimati ka srcu kritike ili sukobe. Previše ste osjetljivi na nepravdu.

Ljubav - Rođeni u listopadu mogli bi naići na partnerovo nerazumijevanje, a oni u vezama sumnjat će u partnerovu ljubav. No sve ćete brzo izgladiti i još više ojačati odnose. Samci bi se mogli upustiti u neizvjestan odnos pun ljubomore i strasti.

Zdravlje - Cijeli tjedan bit ćete u žurbi i strci pa nećete imati previše vremena kojeg biste posvetili sebi. A upravo će to biti ono što vam je najpotrebnije. Nađite vremena za odmor. Žene Škorpioni bi mogle imati tegobe s jajnicima.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Na čemu vam drugi zavide? Evo što je najprivlačnije na tijelu svakog horoskopskog znaka
Na čemu vam drugi zavide? Evo što je najprivlačnije na tijelu svakog horoskopskog znaka

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Bit ćete iznimno kreativni i snalažljivi pa će vam nadređeni povjeriti vođenje poslova. Ovo je vrlo intenzivno razdoblje u kojem ćete biti predvodnik, ali i rame za plakanje i nesebična pomoć drugima.

Ljubav - Bit ćete oličenje ljubaznosti i šarma pa ćete se spretno snalaziti u svim ljubavnim situacijama. Partner će obožavati biti u vašoj blizini pa ćete često biti zajedno. Kod Strijelaca u braku bit će sretnih vijesti – možda je prinova na putu !

Zdravlje - Naklonjeni Mars u velikoj mjeri čuva vaše zdravlje od većih poremećaja. Dobro se nosite sa stresom i naraslim obavezama. Manje tegobe mogu biti vezane uz koljena i noge – pomogla bi vožnja biciklom ili šetnje.

Najbolji dan: 31. ožujka

Najlošiji dan: 29. ožujka

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Nepovoljni Merkur umanjuje vam koncentraciju i zapažanje pa pazite da vam se ne potkradu pogreške. Također, Jarci trebaju pripaziti i na svoje financije jer vas očekuju troškovi na koje možda niste računali.

Ljubav - Povući ćete prave poteze i ustrajati na razgovoru i konkretnim rješenjima. Možda će vam se svidjeti samozatajna osoba iz vašega poslovnoga okruženja, osobito ako je to netko tko često navraća na vaše radno mjesto i značajno pogledava u vašem smjeru.

Zdravlje - Oni koji već imaju kronične tegobe trebali bi se ozbiljno posvetiti svom zdravlju i redovito kontrolirati kod liječnika. Nije naodmet da provjerite masnoće u krvi. Pripazite na prehranu, a i čuvajte se ozljeda.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 31. ožujka

3 najpametnija znaka Zodijaka: Njih ne možete lako 'preveslati'
3 najpametnija znaka Zodijaka: Njih ne možete lako 'preveslati'

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Pred vama je izvrsno razdoblje za napredovanje, a osobito će suradnja s inozemstvom biti uspješna. Dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju opću kulturu, znanje jezika i komunikativnost.

Ljubav - Venera i Mars u vašem znaku okreću vas novim ljubavima. Netko će vam se udvarati, a ni vi nećete ostati nezainteresirani. Moguća su pomirenja i obnavljanje strasti kod onih koji imaju problematične odnose s partnerom. Slijede pomirenja!

Zdravlje - Venera u vašem znaku pridonijet će optimizmu pa ćete uveseljavati ljude oko sebe. Vodit ćete računa o sebi, uljepšavati se i često posjećivati salone ljepote. Žene Vodenjaci isprobavat će nove kozmetičke proizvode.

Najbolji dan: 2. travnja

Najlošiji dan: 27. ožujka

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Bit ćete jaki na riječima i buditi povjerenje drugih. Honorarni poslovi donose vam dobre prihode, osobito oni vezani uz prevođenje, poučavanje, obrazovanje i pružanje intelektualnih usluga. 

Ljubav - Nailazit ćete na svadljive osobe s kojima veza može biti teška, no i sami ćete biti nepopustljivi i tvrdoglavi. Stare ljubavne navike bit će izložene naletu promjena, koje nećete moći zaustaviti. Nemojte kod partnera namjerno izazivati ljubomoru.

Zdravlje - Posjetite kozmetičara, masera, pođite u saunu ili se bavite vježbama. Sve će to pozitivno djelovati na vaš izgled, čineći vas ljepšima i privlačnijima. Zbog nepovoljne Venere Ribe trebaju pripaziti na hormone, grlo i glasnice. 

Najbolji dan: 31. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Komentari 481
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith