Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Veliki tjedni horoskop: Rakovi na pragu raskida, Ribama treba odmor, a Vagu čeka rast prihoda

Veliki tjedni horoskop: Rakovi na pragu raskida, Ribama treba odmor, a Vagu čeka rast prihoda

Vodenjacima slijedi razdoblje intenzivnog druženja i mogućnost da upoznaju zanimljivu osobu. Ovnovima je dobro vrijeme za tjelovježbu, a za Blizance je pravo vrijeme za pokretanje privatnog posla

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao: Spretno ćete se nositi s poslovima koji su povezani s komunikacijama, biti dobro informirani i korak ispred konkurenata. Nekima predstoje kontakti s inozemstvom i rješavanje financijskih pitanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Zločesti znakovi Zodijaka

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Ljubav: Od 24.6. Ovan će s partnerom ostvariti skladan odnos, pa ni povremene razmirice neće ugroziti osjećajnu sreću. Ako ste slobodni, mogli biste pasti na šarm inteligentne osobe, koja će vas zavoditi britkim dosjetkama, šalama i humorom.

Zdravlje I dalje ste u povoljnom razdoblju pa ga iskoristite za intenzivniju tjelovježbu i mršavljenje – rezultati će biti odlični!  Bit ćete iznimno oštroumni pa vašem zapažanju ništa neće moći promaknuti.
 
Najbolji dan: 22. lipnja

Najlošiji dan: 19. lipnja

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Posao: Riješit ćete se dugova i ostvariti nove mogućnosti za zaradu. Izvjesno je napredovanje, kao i dobro plaćeni honorarni posao. Neki od vas će iz rizičnih ulaganja izvući materijalnu korist.

Ljubav: Nastupom i odvažnošću, ali i utemeljenim argumentima, Bik će primorati partnera da se izjasni. Na pomolu je razgovor koji će riješiti dvojbe i definirati odnos. Ako ste u vezi, vaš odnos je postojan i svakim danom sve čvršći i bolji.

Zdravlje: Uljepšavat ćete se i njegovati, možda promijeniti boju kose ili novim odjevnim stvarima istaknuti ono najljepše na sebi. Zdravlje vam neće stvarati probleme pa ćete biti odlično raspoloženi i vitalni. 
 
Najbolji dan: 23. lipnja

Najlošiji dan: 21. lipnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao: Blizanci bi mogli sklopiti neformalan ugovor za honorarni posao ili aktivnije surađivati s javnošću. Pravi je trenutak za pokretanje privatnog posla, promjenu radnog mjesta i dobivanje unapređenja.

Ljubav: Osjećajne spone bit će neupitne. S partnerom ćete se od 24.6. sporazumijevati bez mnogo riječi i osjećati raspoloženja jedno drugoga. Problemi će učvrstiti vaš odnos i pokazati da odlično funkcionirate i kad okolnosti oko vas nisu najblistavije.

Zdravlje: Mnogo radite i naprežete se, no sve stižete obaviti i sve vam ide po planu. Energije imate na pretek, no nemojte pretjerivati. Izbjegavajte radikalne dijete koje vaš organizam mogu nepotrebno iscrpiti. 
 
Najbolji dan: 21. lipnja

Najlošiji dan: 20. lipnja

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Posao: Naići ćete na zapreke ili spoznati da netko nije vašoj strani. Budite diskretni u svojim namjerama i ne otkrivajte planove ljudima u koje nemate povjerenja. Izbjegavajte nepotrebne troškove i razmišljajte dugoročno.

Ljubav: Veze u kojima dominira ljubomora ili borba za nadmoć, naći će se na prekretnici. Kriza će Rakovima pomoći u stjecanju dubljeg uvida u prirodu osjećaja, pa će odlučnije raskinuti odnos koji ih ne usrećuje. Ako ste sami, moguće je novo poznanstvo.

Zdravlje: Osjetljiv će vam biti dišni sustav, pluća, grlo i živci. Neko vrijeme morat ćete se povući, smiriti, izolirati i zatvoriti od javnosti kako biste prikupili energiju i vratili zdravlje. Zdravije se hranite!
 
Najbolji dan: 24. lipnja

Najlošiji dan: 21 lipnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao: Privlačit će vas sve što djeluje poticajno i razmišljati stvaralački. Imat ćete prilike pokazati što i koliko možete u poslovima koje obavljate. Vidno će vam se popraviti koncentracija pa ćete biti učinkoviti.

Ljubav: Ako ste u ljubavnoj vezi, osjećat ćete se zaljubljeno kao da ste na novom početku. Partner će vam ugađati i činiti sve što je u njegovoj moći da se osjećate zadovoljno. Nakon 24.6. slobodni će lako stupiti u novu, romantičnu vezu, možda posredstvom prijatelja.

Zdravlje: Malo tko će moći pratiti energiju Lava i ljubav prema izazovima. Bit će stalno u pokretu, a druženja s prijateljima katkad će trajati i do kasnih noćnih sati. Raznolik društveni život ispunjavat će ih zadovoljstvom.
 
Najbolji dan: 22. lipnja

Najlošiji dan: 24. lipnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao: Planeti vas upozoravaju na vaše brzoplete reakcije i odluke. Nije isključena mogućnost da nekom netaktičnom izjavom uvrijedite partnere ili se zaletite u posao koji će vas iscrpljivati.

Ljubav: Vaše i partnerove nesigurnosti izbit će na površinu i potkopavati odnos. Odvojite dovoljno vremena jedno za drugo, osobito ako ste se udaljili. Ne radite scene i ne svađajte se jer time ništa nećete postići. Nastojte voljenom ponešto i oprostiti.

Zdravlje: Djevice će više pažnje posvetiti zdravlju i održavanju forme, prilagoditi i promijeniti svakodnevni ritam života te svoje poslovne i prehrambene navike. Pripazite na probavu, a i živci su vam osjetljivi.

Najbolji dan: 24. lipnja 

Najlošiji dan: 19. lipnja

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Posao: Vage očekuje porast prihoda, pohvale pretpostavljenih i porast ugleda. Plijenit će pozornost javnosti. Moguće je kraće putovanje u inozemstvo, kvalitetno informiranje i usvajanje novog znanja.

Ljubav: Vaše želje se ostvaruju, stoga se ne kolebajte krenuti u akciju. U novim počecima bit će presudna tjelesna privlačnost, ali ni dobro intelektualno slaganja i prožimanje neće izostati. Od 24.6. u brakove i veze unijet ćete više dinamike i romantike.

Zdravlje: Povoljni planetarni utjecaji jačaju vašu snagu volje i moć pozitivnog stava. Ništa neće moći narušiti vaše veselo raspoloženje, a i svojim ćete izgledom biti zadovoljni. Proljepšat ćete se i zračiti šarmom.

Najbolji dan: 23. lipnja

Najlošiji dan: 21. lipnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao: U jednom će trenutku izgledati kao da sve teče po planu, no već u slijedećem ništa se neće odvijati kako treba. Uštedite si muke i odgodite važne projekte za neko bolje razdoblje od ovoga.

Ljubav: Od vas će se zahtijevati više tolerancije pa ćete partneru morati nekoliko puta progledati kroz prste, želite li izbjeći međusobna predbacivanja i prepucavanja. Ako ste u nekoga zaljubljeni, tjedan označava prekretnicu – mogli biste ući u željenu vezu.

Zdravlje: Kod Škorpiona će biti izražena autodestruktivnost te sklonost ovisnostima i štetnim navikama (alkohol, cigarete, seks bez zaštite) koje će vam prouzročiti niz zdravstvenih tegoba. Budite oprezniji i pazite što radite.
 
Najbolji dan: 19. lipnja

Najlošiji dan: 23. lipnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao: Riješit ćete zaostale poslove i pronaći rješenje za sporne situacije. Izvjestan je porast obaveza i odgovornosti, a vaš bi se rad mogao naći i pod lupom nadređenih. Koncentracija vam je slaba.

Ljubav: Strijelci će otežano komunicirati s partnerom. Njegove kritike doživljavat ćete kao napad na sebe. Zastanete li i razmislite o partnerovim riječima, shvatit ćete da je u pravu. Samci bi se mogli zateći između dvije prilike – odaberite srcem, a ne razumom.

Zdravlje: Dinamičan i zahtjevan dnevni ritam na poslovnom, osjećajnom i obiteljskom planu mogao bi pridonijeti padu vitalnosti i slabljenju imuniteta. Bavite li se sportom, čuvajte se ozljeda u upala mišića.
 
Najbolji dan: 22. lipnja

Najlošiji dan: 20. lipnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao: Susretat ćete se s gomilom papira, podataka koje ćete morati obraditi i većim brojem ljudi koji će ulaziti i izlaziti iz vašeg ureda. Izvjesne su i verbalne iskrice između vas i jednog kolege.  

Ljubav: Dobro se slažete s partnerom, iako se vaši pogledi na mnoge stvari razlikuju. Ne budite kruti i ne tražite da sve bude po vašem. Dopustite i njemu da izrazi mišljenje. Nekima je moguća simpatija na radnom mjestu, što će pokrenuti lavinu tračeva.

Zdravlje: Jarci, zauzmite pozitivan stav, naoružajte se optimizmom i snagom volje se potrudite svakodnevicu podčiniti sebi i učiniti je mirnijom i manje zahtjevnom. Pripazite na koljena i kralježnicu, ali i zube!

Najbolji dan: 24. lipnja

Najlošiji dan: 21. lipnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao: Krasit će vas poduzetnost i pouzdanost. Bit ćete stvaralački raspoloženi. Imat ćete prigodu svoje ideje izložiti osobama koje će u njima prepoznati vaš talent i priliku za zajednički napredak.   

Ljubav: Od 24.6. Vodenjak će intenzivno izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak ste flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav. Zauzeti, odnos s partnerom konačno će doći na svoje pa svađa više neće biti.

Zdravlje: Omiljene aktivnosti i hobiji pomoći će vam riješiti se stresa, a dovoljno sna i kvalitetna ishrana bit će učinkovitiji za lijep izgled od najskupljih kozmetičkih tretmana. Psihofizički ćete biti jako otporni.
 
Najbolji dan: 22. lipnja 

Najlošiji dan: 23. lipnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao: Pomanjkanje koncentracije, ideja i rastresenost nisu alarmantni, no ogradite se od većih obaveza i planova. Čuvajte se brzopletih reakcija. Ne dajte se isprovocirati - budite staloženi.  

Ljubav: Ljubavne probleme izbjeći ćete ako sputate taštinu i prilagodite se partneru. Partner će trebati vaše razumijevanje, a ne kritiku ili nepoštivanje dogovora. Ako ste u vezi, pripazite se krize koju biste mogli izazvati svojom ljubomorom. 

Zdravlje: Vaši će energetski potencijali biti na nižoj razini. Zato se Ribama preporučuje da reduciraju aktivnosti, osluškuju i slijede znakove i potrebe svoga organizma. Ne zanemarujte važnost odmora i opuštanja.

Najbolji dan: 19. lipnja

Najlošiji dan: 24. lipnja

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru