Obavijesti

Lifestyle

Komentari 137

Veliki tjedni horoskop: Riba će pronaći srodnu dušu, a Raku će ponuditi bolje plaćen posao

Veliki tjedni horoskop: Riba će pronaći srodnu dušu, a Raku će ponuditi bolje plaćen posao

Lav bi mogao pasti u iskušenje i upustiti se u zabranjenu ljubavnu vezu, a Blizanci se ne bi trebali obazirati na zakulisne igre na poslu, jer će samo pokazati nemoć ili zavist pojedinih ljudi

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao

Bit će istaknuta vaša spretnost u osmišljavanju novih projekata. Potkraj tjedna izvjesno je pomanjkanje strpljenja u obavljanju posla. Mogući su verbalni okršaji s nezadovoljnim strankama ili kolegama.

Ljubav

Partnerovo ponašanje bit će vam nedokučivo. Njegova će potpora i razumijevanje izostati, a vaši će osjećaji varirati od bijesa i ljutnje, do hladnoće i ravnodušnosti. Dopustite drugoj strani da progovori o svojim željama i potrebama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Stvari koje donose sreću 00:31

Zdravlje

Osjećaj iscrpljenosti činit će vas lakim plijenom za bolesti, a očitije posljedice smanjene vitalnosti mogu biti u prehladama, virozama i sličnim sezonskim boljkama. Ojačajte se preparatima za podizanje imuniteta.

Najbolji dan: 16. svibnja

Najlošiji dan: 14. svibnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao

Merkur u vašem znaku donosi vam pozitivnu energiju, povećava znatiželju i ubrzava ritam života. Naoružani novim valom samopouzdanja, odlučno ćete se uhvatiti u koštac sa zbivanjima.

Ljubav

Smoći ćete snage da se oprostite od istrošenih navika i odnosa koji su vas činili nesretnima. Uviđat ćete prave razloge neslaganja. Bit ćete otvoreni za razgovor i rješavanje problema. Nestat će zapreke u približavanju osobe koja vam se sviđa.

Zdravlje

Izbjegavajte predugo sjedenje za radnim stolom, krenite u šetnju, na planinarenje ili se uključite u neku drugu tjelesnu aktivnost. Pričuvajte vratnu kralježnicu - za smanjenje bolova koristit će vam vježbe istezanja.

Najbolji dan: 18. svibnja

Najlošiji dan: 17. svibnja

Ono najprivlačnije na svakom znaku: Ovan je spontan i direktan, Rak ima toplu stranu
Ono najprivlačnije na svakom znaku: Ovan je spontan i direktan, Rak ima toplu stranu

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao

Želite li zadržati dobre odnose s poslovnim partnerima i kolegama, bit će nužni poslovni ustupci. Ne obazirite se na zakulisne igre, koje će samo pokazati nemoć ili zavist pojedinih ljudi.

Ljubav

Dobitna ljubavna kombinacija bit će skromnost i jednostavnost. Sretno vezani parovi mogli bi planirati zajednička ulaganja, mnogo razgovarati o nekim planovima za budućnost i osiguranju zajedničke materijalne egzistencije. Samci će se zaljubiti.

Zdravlje

Izbjegavajte hladne i gazirane napitke. Osjetljivo grlo spasit ćete toplim čajevima i medom. No Sunce u vašem znaku podržava vašu vitalnost, pa ako ćete i imati kakvih tegoba, one će biti prolazne i bezopasne.

Najbolji dan: 20. svibnja

Najlošiji dan: 18. svibnja

storyeditor/2023-03-06/dreamstime_m_43205030.jpg

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao

Možda će vam biti ponuđeno bolje radno mjesto, dobro plaćen honorarni posao ili ćete primijetiti da se vaši radni uvjeti poboljšavaju. Tjedan je pogodan za dodatne zarade i nove poslove.

Ljubav

Mogle bi pasti velike riječi, ljubavne izjave, dogovori oko vjenčanja ili planiranja potomstva. Potkraj tjedna ljubavni zanos malo popušta. Dopustite partneru da vam zaviri u dušu. Razgovor o skrivenim željama i osjećajima produbit će vaš odnos.

Zdravlje

Bit ćete zdravi, otporni i izdržljivi, pa ce vam trebati manje vremena za spavanje i odmor. Venera u vašem znaku pridonijet ce boljem raspoloženju, ali vašem proljepšanom izgledu kojim ćete plijeniti pozornost.

Najbolji dan: 15. svibnja

Najlošiji dan: 20. svibnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao

Morat ćete se prilagođavati, uvažavati zahtjeve šefova, usvojenu rutinu i postojeće okvire poslovanja. Dobra organizacija poslova bit će preduvjet uspjeha, a vi ćete baš u tome zakazati.

Ljubav

Venerin položaj upućuje na mogućnost tajnih veza i ljubavnih trokuta. Takve situacije bit će za vas pravi izazov. Željet ćete da dotična osoba bude samo vaša, makar se zbog toga našli i u nezgodnim situacijama. Pazite do kud možete ići.

Ovo su znakovi da vas varaju: Lav poklanja, Djevica kritizira, a Ovna odaje pohotni pogled
Ovo su znakovi da vas varaju: Lav poklanja, Djevica kritizira, a Ovna odaje pohotni pogled

Zdravlje

Osjećat ćete bolove u vratu i leđima. Previše ćete se naprezati, osobito fizički. Rekreirajte se u igri s djecom ili se intenzivnije družite s ljudima. Ne osamljujte se, ma koliko god imali potrebu za time.

Najbolji dan: 17. svibnja

Najlošiji dan: 19. svibnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao

Otvorit će vam se nove mogućnosti u poslovima s inozemstvom. Aktiviran timski rad u vaš će posao unijeti puno inovacija. Korektni odnosi s pretpostavljenima, učinit će da vaše ideje budu kvalitetno plasirane.

Ljubav

Znat ćete kako udovoljiti partneru te kako ga iznenaditi sitnicama koje će podignuti romantično raspoloženje. Samci bi trebali što više izlaziti jer u društvima ćete sigurno nekog privlačnog upoznati. Ljubav „kuca“ na vaša vrata !

Zdravlje

Povoljan utjecaj Merkura i Marsa daju vam fizičku izdržljivost i veliku radnu energiju. Vaše će mentalne sposobnosti zasjati pa ćete bolje pamtiti i biti veseliji. Bit ćete jako društveni i mnogo izlaziti.

Najbolji dan: 18. svibnja

Najlošiji dan: 14. svibnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao

Pokazivat ćete mnogo entuzijazma i odvažnosti u ostvarivanju ciljeva. Aktivnosti u koje ste uložili napor i vrijeme počet će davati rezultate. Nadređene ćete uspjeti uvjeriti u isplativost svojih ideja.

Ljubav

Osjećaji bi mogli zahladiti ili će opstanak odnosa iziskivati veću odgovornost, pa čak i izvjesna odricanja u ime zajedništva. Potkraj tjedna situacije će se smiriti, a vaš žar ublažiti. Bit ćete mirniji, racionalniji i spremniji na kompromise.

Zdravlje

Planete vam daju golemu dozu energičnosti. Više ćete se kretati i baviti sportom, ali se pričuvajte ozljeda i neugodnih uganuća. Vrijeme je povoljno za mršavljenje jer ćete biti ustrajni u provođenju dijete.

Najbolji dan: 20. svibnja

Najlošiji dan: 16. svibnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao

Pratit će vas zastoji, ali ipak postoje naznake poboljšanja. Ako ste zaokupljeni istraživanjem, ispitivanjem tržišta i prikupljanjem informacija, iskoristite poznanstva i izvore kojima raspolažete.

Ljubav

Jureći za poslom i obavezama, zapostavit ćete važnost partnerstva i nesebičnog osjećajnih dijeljenja. Iskoristite svaki slobodan trenutak kako biste ih što kvalitetnije proveli s voljenom osobom. Zaposlenima se sviđa netko na radnom mjestu.

Zdravlje

Doći će do pada energije i nervoze koja bi vam mogla ometati san. Klonite se kasne večere i pretjeranog uživanja u kavi – ne pijte je na prazan želudac. No energije ćete imati dovoljno pa vaše zdravlje nije ugroženo.

Najbolji dan: 15. svibnja

Najlošiji dan: 19. svibnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao

Pratit će vas teškoće u poslovanju. Može se dogoditi da se netko drugi okoristi vašim radom i zalaganjem. Neke vaše izjave mogle bi se okrenuti protiv vas ili vam priskrbiti neprijatelje.

Ljubav

Imat ćete snage prebroditi sve teškoće. Pokažite strpljivost koja bi trebala odigrati veliku ulogu. Neki će kovati velike planove i odlučiti se za brak ili zaruke, drugima bi prinova mogla biti na putu. Samcima će se svidjeti jedna šarmantna osoba.

Zdravlje

Nemojte ove dane provoditi u kući, zabuljeni u knjige ili televizor. U društvu vas čeka zabava i smijeh, a i raspoloženje će vam se bitno popraviti. Čuvajte probavu, jedite manje slatkoga i masnoga.

Najbolji dan: 16. svibnja

Najlošiji dan: 14. svibnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao

Sa suradnicima ćete imati korektne odnose, iako se trebate čuvati napetosti u odnosima. Mogla bi vam se pružiti mogućnost započinjanja novog posla, a i nezaposleni bi se mogli zaposliti.

Ljubav

Svako, pa čak i neugodno iskustvo vrijedno je jer nas nečemu nauči. Osvrnite se na pogreške iz prošlosti i stvorite temelje za bolju budućnost. Želite li poboljšati odnos, uskladiti svoje i partnerove potrebe. Rezultati će biti iznenađujući.

Mjesečni horoskop za svibanj: Rak će dobiti novu priliku za sreću, a Vodenjak treba usporiti
Mjesečni horoskop za svibanj: Rak će dobiti novu priliku za sreću, a Vodenjak treba usporiti

Zdravlje

Pomno ćete brinuti o svom zdravlju, posjećivati liječnika i obavljati pretrage. Smoći ćete snage i otići kod stomatologa, čak i ako niste baš najhrabriji. Zaposleni će se prilično iscrpljivati na poslu.

Najbolji dan: 18. svibnja

Najlošiji dan: 17. svibnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao

Inicijativa, aktivnost i poduzetnost, bit će vaše oružje u iznalaženju novih mogućnosti prihoda. Unaprijedite i plasirajte svoje ideje i projekte i ne osvrćite se na mišljenje skeptika.

Ljubav

Nedovršene situacije dobit će svoj konačan oblik. Očekujete li odgovor od druge strane, odluku ili poziv, nećete pogriješiti ako preuzmete stvari u svoje ruke. Vaša inicijativa urodit će dobrim rezultatima, a vi se naći u vrtlogu ljubavi.

Zdravlje

Probavne tegobe bit će posljedica nezdravog načina života. Smanjite konzumiranje kave i cigareta. Kronični bolesnici trebali bi posvetiti više pažnje očuvanju zdravlja i redovito uzimati propisane lijekove.

Najbolji dan: 20. svibnja

Najlošiji dan: 18. svibnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao

Bit ćete izvor dobrih ideja, bilo za nove poslove bilo za poboljšanje postojećih. Proširit ćete svoje interese, povećati znanje ili upoznati ljude koji bi vam mogli pomoći u napretku.

Ljubav

Čarolija strasti bit će jača od razuma, ali vam to neće naštetiti. Neki među vama bit će uvjereni da su pronašli srodnu dušu pa će kovati planove o zajedničkoj budućnosti. Mogli biste proslaviti zaruke, odlučiti se na zajednički život i brak.

Zdravlje

Pojačava vam se koncentracija i vraća tjelesna energija. U tome će uvelike kumovati Merkur u Biku koji će pridonijeti vašem dobrom raspoloženju, no i dalje se čuvajte većih iscrpljenja i nezgodnih padova.

Najbolji dan: 15. svibnja

Najlošiji dan: 20. svibnja

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite