Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Vi bi, ali nemate snage? Imamo 6 najboljih poza za iscrpljene...

Vi bi, ali nemate snage? Imamo 6 najboljih poza za iscrpljene...
1

U one dane kad vam se ne da kretati, no ipak biste voljeli malo se poigrati s partnerom, isprobajte poze koje jamče maksimalan užitak uz minimalno napora, a omogućuju i stimulaciju drugih erogenih zona

VIDEO

Ako vas pritišće prezaposlenost, brojne obaveze, manjak sna i briga oko obitelji, velike su šanse da zbog toga propuštate puno seksualne zabave. No, to i ne bi trebalo biti tako, kažu seksualni terapeuti koji vjeruju da manjak energije ne bi trebao biti prepreka za seks, jer je jedini preduvjet želja.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve dobrobiti seksa

Pokretanje videa...

00:35

Većina ljudi se danas osjeća umorno, no uz ovih šest pozicija tjelesna izdržljivost neće doći do izražaja, već se strast odigrati svoje, piše Besider.

1. Žlica 

Ova poza je namijenjena za sve one koji su umorni, čak i ako su oba partnera iscrpljena. Žena treba leći na bok tako da je partner obgrli straga kao žlica. Ovaj položaj ima puno mogućih varijacija koje zahtijevaju minimalan napor, poput povlačenja koljena prema grudima ili savijanja trupa prema dolje dok ne budu okomito u odnosu na torzo vašeg partnera. 

Možete i pokušati staviti gornju nogu na noge svog partnera kako biste ih privukli bliže i postigli dublju penetraciju. Položaj žlice omogućuje vama i vašem partneru lak pristup ostatku vašeg tijela, tako da možete dobiti različite vrste stimulacije dok to radite. Čak ima mjesta za igračku ili dvije.

2. Križ

Još jedan dobar položaj za dvoje umornih ljudi, uđite u križ tako da vaš partner leži na boku okrenutom prema vama, dok vi ležite na leđima okomito na njih, s nogama navučenim preko njegovih bokova. Ovo je još jedan odličan položaj za stimulaciju rukama ili igračkama.

10 savjeta za najbolji seks ikad: Sve je u glavi, pripremite sebe i njega na vrhunsko zadovoljstvo
10 savjeta za najbolji seks ikad: Sve je u glavi, pripremite sebe i njega na vrhunsko zadovoljstvo

3. Pravi kut

Lezite na krevet (ili stol ili bilo što drugo) i izvucite stražnjicu sve do ruba s obješenim nogama. Vaš partner tada stoji ili kleči ispred vas, ovisno o visini površine na kojoj se nalazite, i ulazi vas. Ovo je još jedan položaj koji vašem partneru omogućuje lak pristup ostatku vašeg tijela te zbog pravog kuta olakšava postizanje orgazma.

4. Misionarski

Couple having sex

Da, ovo je možda osnovni položaj, ali ako ste onaj na dnu, to je sveti gral za iscrpljene. Lezite na leđa, dok vaš partner obavlja sav posao. Puno je varijacija zbog kojih pozu možete doživjeti drugačije, poput omatanja nogu oko leđa vašeg partnera ili postavljanja nogu na njihova ramena, ali za većinu njih će trebati više napora. Da biste prilagodili svoje kutove bez potrebe za akrobacijom, samo stavite jastuk ispod stražnjice.

Nitko zapravo ne zna što je privlačno ženama i muškarcima
Nitko zapravo ne zna što je privlačno ženama i muškarcima

5. Međusobna masturbacija

Ovo je sjajno kad ste oboje umorni da pomičete išta više od ruke, ali je i zaista odličan način za začiniti stvari. Gledanje vašeg partnera kako masturbira može biti izvrstan način da dobijete vizualnu stimulaciju (koju možete zapamtiti i za kasnije).

Pretty horny lady, in seductive white undies, her hot brunet mac

6. Doggy, ali ležeći

To nazivamo i silaznim psećim stilom, ali više je poput udobnog spavanja pasa. Umjesto da na sve četiri očekujete partnera iza sebe, postavite hrpu jastuka ispod na kojima možete odmarati torzo. Savijte se iznad hrpe jastuka, s guzom u zraku. Vaš partner ulazi straga, a ako je i on umoran - neka odmori na vašim leđima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa