Lifestyle

Komentari 1

Vizažistica Bobbi Brown ima top savjete za žene u 50-ima: Važni su hidratacija i sjajno rumenilo

Vizažistica Bobbi Brown ima top savjete za žene u 50-ima: Važni su hidratacija i sjajno rumenilo

Koža s godinama gubi hijaluron i kolagen, što znači da se lakše isušuje te gubi elastičnost i mekoću. Bore postaju vidljive i dublje, stoga je potrebno izbjegavati deblji sloj pudera

Autorica kolekcije šminke koje su u svijetu ljepote vrlo poznate, američka je stručnjakinja za njegu lica. Bobbi Brown bavi se licima slavnih, ali i onih nepoznatih dama te je upućena u sve potencijalne probleme lica.

Pod broj jedan, za žene u pedesetima, ističe da prije šminkanja trebaju dobro hidratizirati lice.

POGLEDAJTE VIDEO: Dnevna i noćna krema

- Prije svega, aplicirajte kremu koja vlaži, a osim lica ne zaboravite vrat, to je također osjetljivi dio. Ovdje predlažem kremu za zrelije tipove kože sa sastojcima kao što su peptidi i hijaluronska kiselina - istaknula je Bobbi, piše Prevention.com.

Savjet broj dva, nastavlja Bobbi, je prikrivanje crvenila. Naime, koža u toj dobi ima niz crvenkastih mrljica, ten je uglavnom neujednačen.

Zato je praktičan korektor koji prikriva razne mrljice, a tu je i onaj zelenog tona, posebno namijenjen 'brisanju' crvenila kože.

Treći savjet slavne vizažistice je - rumenilo. Ono daje zdravi, mladolik izgled, naročito ako ima nešto čestica sjaja. Bobbi Brown ističe da lagani sjaj daje svježi look, izbjegavajte matirana rumenila ako je riječ o zreloj koži. 

Najčitaniji članci