Zavladao je Vodenjak i donosi nam ljubav | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 59

Vladavina je Vodenjaka: Pred nama je vrijeme ljubavi i strasti - dva datuma su posebno važna

Vladavina je Vodenjaka: Pred nama je vrijeme ljubavi i strasti - dva datuma su posebno važna

Budući da je Vodenjak najveći buntovnik Zodijaka koji će zaobići ili prekršiti pravila, dobar je trenutak da se zapitamo što nas tu sputava i kako možemo živjeti život prema svojim pravilima

VIDEO

Vladavina Vodenjaka, koja traje od 20. siječnja do 18. veljače, razdoblje je u kojem tražimo slobodu, ne podnosimo ograničenja, stvaramo nova prijateljstva, a često i doživljavamo neke nove uvide i spoznaje o ljudima koji nas okružuju. Ovo je vrijeme kada ostvarujemo zacrtane planove i tražimo podršku koja nam je potrebna.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Svećenik na misi priznao da se zaljubio 01:14

Budući da je Vodenjak najveći buntovnik Zodijaka koji će zaobići ili prekršiti pravila, dobar je trenutak da se zapitamo što nas tu sputava i kako možemo živjeti život prema svojim pravilima, a da se pritom ne zamaramo što će drugi reći ili misliti o našim odlukama i postupcima.

Kretanje Venere i Marsa znakom Jarca ovaj će mjesec učiniti posebnim na planu ljubavi. Kad se ta dva planeta sastanu na istom stupnju, što će se dogoditi uoči Valentinova, 13. veljače, možemo očekivati porast ljubavnih uzbuđenja, strasti i značajnih promjena u intimnom životu. Ovo je mjesec u kojem se dobre veze još više jačaju i razvijaju, a loši odnosi prekidaju. Kao da nema ništa između.

Kakve muškarce privlačite? Lavice su magnet za one koji traže jake i samopouzdane žene
Kakve muškarce privlačite? Lavice su magnet za one koji traže jake i samopouzdane žene

To je i vrijeme novih ljubavi. Mnogima će srce zakucati u blizini jedne osobe i shvatit će da se zaljubljuju. No ono što je zanimljivo jest da teško pristajemo na površne i neozbiljne odnose. Ili je ili nije. U ljubavi tražimo sigurnost, pouzdanost, osobu kojoj možemo vjerovati. Očekuje nas zaista zanimljivo i uzbudljivo Valentinovo.

U poslovnom smislu mnogima će se pružiti prilika da unaprijede svoj status, pronađu novi posao ili naprosto shvate da im je sve teže na postojećem radnom mjestu i da im je potrebna promjena. Vrlo su važni odnosi s autoritetima, od njih dolaze ili dobre stvari ili pritisci od kojih želimo pobjeći.

Dva su datuma osobito značajna

Prvi je 4. veljače kada se Merkur pokreće prema naprijed i završava s retrogradnim kretanjem, a drugi je 24. veljače kada se Merkur vraća na poziciju s koje je krenuo unatrag. Sigurno je da će nam se u narednom mjesecu mnogo toga razbistriti i razjasniti. Dobivamo odgovore koji su nam potrebni, zatvaramo neka stara i nedovršena poglavlja, a istovremeno imamo i više motivacije za rad.

  • Zdravlje: koljena, želudac, gležnjevi, potkoljenice, listovi, srce i vene
  • Boja: sve nijanse plave
  • Dragi kamen: ametist i granat
Breathing fresh air

Već 1. veljače očekuje nas mladi Mjesec u znaku Vodenjaka koji će se odvijati u blizini Saturna. Otvaraju se teme koje su bile za nas aktualne u prošlosti. Nešto trebamo bolje shvatiti i razumjeti. Istodobno ovaj Mlađak donosi i porast odgovornost te nas vodi na put zrelosti i odrastanja, odnosno shvaćanja da smo mi odgovorni za svoj život, dijelom i za ono što nam se događa ili pak ne događa iako to priželjkujemo. Odnosi sa starijim osobama bit će značajni.

Vrline i mane u krevetu: Jarac je divlji, a Ovan žuri do orgazma
Vrline i mane u krevetu: Jarac je divlji, a Ovan žuri do orgazma

13. i 14. veljače rezervirani su za ljubav. Otvorite srce i dopustite si voljeti. Dopustite si biti voljeni.

14. veljače i Merkur ulazi u znak Vodenjaka i poziva nas da razmišljamo izvan okvira. Dolaze neke nove originalne ideje. Možemo imati koristi od povezivanja s ljudima koji imaju iste ili slične ciljeve kao mi. Udruživanje i grupiranje olakšat će vam ispunjenje ambicija u tjednima koji slijede.

16. veljače pun Mjesec u znaku Lava uvodi nas u razdoblje do idućeg punog Mjeseca u kojem je dobro više slušati svoje srce jer je ono iskrenije od uma. Želimo se dobro zabaviti, probuditi dijete u sebi ili se više posvetiti roditeljskoj ulozi. Budemo li radili ono što volimo i u čemu uživamo, bit ćemo sretniji i zadovoljniji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 59

VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Idemo kvizaši! Pokažite koliko znate u novom nedjeljnom kvizu
25 PITANJA

Idemo kvizaši! Pokažite koliko znate u novom nedjeljnom kvizu

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao
od 16. do 22. lipnja

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao

Od 18.6. Ribe će intenzivno izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak su flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav