Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
29 komentara

'Volio sam te 67 godina. I dalje te volim... Sretna godišnjica!'

Zbog korona virusa Bob nije mogao vidjeti svoju ženu Nancy koja je smještena u staračkom domu. Posjete su zabranjene na 30 dana, ali Bob je našao način kako da proslave 67 godišnjicu.

Foto: Facebook
29 komentara

Bob Shellard iz Vernona U Connecticutu, proslavio je u subotu svoju 67. godišnjicu braka izvan staračkog doma svoje žene u Stafford Springsu, piše nbcconnecticut.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovom bračnom paru zabranjena je međusobna posjeta zbog korona virusa.

Zbog zabrinutosti za korona virus, Bob nije mogao ući u starački dom i biti sa svojom ženom Nancy, ali to mu nije onemogućilo slavlje.

Bob je u starački dom donio znak na kojem je pisalo 'Volio sam te 67 godina i još uvijek te volim. Sretna godišnjica'. Držao ga je do prozora svoje žene kako bi i ona to mogla vidjeti te tako proslaviti njihovu obljetnicu.

Foto: Facebook Nancy je na muževu slatku gestu odgovorila mahanjem i slanjem poljubaca s prozora svoje sobe na drugom katu.

Bob je rekao kako se osjeća loše jer želi da bude dolje s njim i da skupa slave, ali ne mogu.

Gvozden Rakić LJUBAVNIK UBIO KSENIJU PAJČIN Deset godina od zločina koji je zgrozio regiju: 'Ludo ga volim'

Njihova djeca su u 67 godina puno toga naučili od njih. Za svakog od njih Nancy i Bob su prava inspiracija te im se dive koliko se još uvijek vole i brinu jedan o drugome. Ovo je njihova prva odvojena godišnjica.

BRAK NA PRVU Hoće li reći 'da'? Dolazi bećar romantičnog srca i poduzetnica

Zbog korona virusa na 30 dana su zabranjeni posjeti u staračkom domu zbog utjecaja virusa na starije osobe. Prije zabrane, Bob je svakodnevno posjećivao svoju ženu u staračkom domu.

POGLEDAJTE NOVI VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:


 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message