Lifestyle

Komentari 0

Za pobjedu u ovoj zabavnoj igri, najjačeg igrača stavite na kraj

Za pobjedu u ovoj zabavnoj igri, najjačeg igrača stavite na kraj

Ovaj dan (ako ne pada kiša) provedite s obitelji i prijateljima u prirodi, ponesite uže i uživajte u igri. Sa suigračima dogovorite taktiku i najjačeg igrača stavite na kraj jer ima najmanje šanse da se oklizne

Povlačenje konopa je bio sport i dio Olimpijskih igara od 1900. do 1920. godine kada je isključen. Najveći duel ikada u svijetu zabilježen je u japanskom gradu Naha 1995. godine, a ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda. Sudjelovalo je više od 270.000 ljudi uključujući po 15.000 sudionika sa svake strane. Uže je bilo dugo 200 metara i težilo je 43 tone.

POGLEDAJTE VIDEO: Panda se igra u snijegu

Povlačenje konopa jedna je od najjednostavnijih igara. Sve što trebate je dugo uže i nekoliko ljudi. Da biste igrali potezanje konopa, stavite uže u sredinu polja. Zavežite krpu u sredini. Postavite oznake 3-6 metara od središta. Zatim se podijelite u timove i pokušajte povući tkaninu na užetu preko označenih linija.

Ova igra je izvrsna za izgradnju mišića i za zabavu. I budite zahvalni što se ne igrate potezanja konopa na način na koji su to radili drevni Vikinzi, gdje su vukli životinjsku kožu razvučenu iznad vatre, a gubitnici igre su bili opečeni.

Ovaj dan (ako ne pada kiša) provedite s obitelji i prijateljima u prirodi, ponesite uže i uživajte u ovoj zabavnoj igri. Sa suigračima dogovorite taktiku. Najjačeg igrača stavite na kraj jer ima najmanje šanse da se oklizne. Tijelom se naginjite unatrag, a stopala držite čvrsto na tlu.

Najčitaniji članci