Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Za razliku od surfanja seks ne deblja i ne može lagati

Za razliku od surfanja seks ne deblja i ne može lagati
1

Osim za nabacivanje kilograma, internet je okidač i za cijeli spektar bolova u tijelu, a uredan seks jača imunitet te “skida” do sedam godina

VIDEO

Za razliku od orgazma, koji (dokazano) olakšava migrenu, višesatno zurenje u monitor u potrazi za “bitnim” informacijama poput one o najnovijem skandalu Modnog mačka, samo će izazvati glavobolju. Spomenuta nelagoda prvi je argument kojim seks “pobjeđuje” internet. Uz pulsirajuću bol u sljepoočnicama, ukočenu kralježnicu i sindrom karpalnog tunela “zarađen” prebiranjem po tipkovnici, tjelesna neaktivnost i sakupljanje kilograma također ne idu u prilog surfanju. Tako oni koji se seksaju troše do 300 kalorija u pola sata, za razliku od ovisnika o internetu, koji će u istom vremenskom razdoblju “spaliti” tek nekoliko vrećica čipsa. Osim debljanja, surferi se mogu i razboljeti jer je na tipkovnici više bakterija nego u zahodskoj školjci. No seks jača imunitet, a aktivni seksualni život može pomladiti i do sedam godina, tvrde švedski znanstvenici. Čak i ako vam nije stalo do izgleda i zdravlja, sigurno ne želite da vam lažu. S obzirom na to da su karakteri “virtualnih” prijatelja često jednako nestvarni kao i oni sami, nemojte se razočarati ako se, umjesto bujne plavuše, s druge strane mreže krije brkati mehaničar. Iako je na trenutke zanimljiviji od partnera, sigurno vas neće tako dobro zabaviti.

>>>Jedna od prednosti interneta nad seksom je ta što se za “virtualni” spoj ne morate urediti niti platiti večeru. Poznavanje vina također je nepotrebno kao i maniri poput izvlačenja stolca i pridržavanja kaputa. Ipak, barem možete vidjeti kako simpatija izgleda.
>>>Laže li virtualni partner o izgledu i  karakteru, ali i vi činite isto, blaže ćete se međusobno osuđivati nakon što doznate istinu. Također možete “šmugnuti” prije nego što simpatija prepozna tajni znak raspoznavanja.
>>>Za razliku od stvarnog partnera koji zahtijeva pažnju “0-24”, virtualni može čekati. Svađa je također manje, kao i negativnih emocija i ružnih riječi.
>>>Iako su neki spremni zamijeniti ga za pravi, cyberseks ne možemo usporediti s bliskošću, energijom i adrenalinom koji prate onaj stvarni. Bez obzira na virtualne “komade” savršenih proporcija, jedini kontakt s virtualnim partnerom je onaj sa samim sobom.
>>>Ako ste depresivni, računalo vas neće zagrliti niti reći lijepu riječ. Također neće skuhati čaj ili juhu dok ste prehlađeni niti vas iznenaditi buketom cvijeća za rođendan. Za razliku od virtualnih, pravi prijatelji će to učiniti.
>>>Dok će petominutni seks vratiti energiju, uljepšati dan i navući osmijeh na lice, višesatno chatanje može biti zamorno i ne vodi vrhuncu. Osim što njime nećete učiniti ništa za sebe, izgubit ćete vrijeme, a i oštrinu vida.
>>>Za razliku od računala, koje često “pada” u najvažnijem trenutku, muškarci će se u većini slučajeva “isključiti” tek nakon seksa. No s druge strane, laptop će ostati u krevetu samo onoliko dugo koliko vi to želite.
>>>Za razliku od podrške 'pravog’ partnera, onaj virtualni nikad nije 'online’ u trenucima u kojima ga trebate

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač