Lifestyle

Komentari 0

Zaboravite na strah od zubara uz poučne Peppa Pig slikovnice

Zaboravite na strah od zubara uz poučne Peppa Pig slikovnice

Uz šarene ilustracije i poučnu priču, dijete će se uz pomoć svojih najdražih likova, praščića Peppe i Georga, veseliti i naučiti da odlazak zubaru može biti zabavno iskustvo

Svi se roditelji kad-tad nađu u situaciji da trebaju dijete odvesti na prvi pregled kod zubara, no dijete ne želi ići. Možda ste već bili kod zubara i doživjeli neugodno iskustvo pa se sada vaše dijete boji ponovnog odlaska?

Razlog zašto djeca ne žele ići kod zubara je kombinacija straha od nepoznatih situacija, asocijacija na prijašnja neugodna iskustva u ambulanti te priče nas odraslih. U želji da djeci opišemo kako izgleda posjet zubaru i objasnimo mu što sve može očekivati, može se dogoditi da, bez obzira što nam to nikako nije bila namjera, dijete još više preplašimo.

POGLEDAJTE VIDEO:

No, i mi roditelji smo katkad nesigurni, a nismo možda ni vješti u pričanju priča, zato je najbolje prepustiti pričanje priča onome kome to bolje ide – omiljenom dječjem liku Peppi Pig!

Slikovnica ”Peppa kod zubara” u izdanju Egmonta može vama i vašem djetetu pomoći odlazak kod zubara učiniti ugodnim i bezbrižnim. Uz šarene ilustracije i poučnu priču, dijete će se uz pomoć svojih najdražih likova, praščića Peppe i Georga, veseliti i naučiti da odlazak zubaru može biti zabavno iskustvo. Nasmijte svoje dijete Peppinim dogodovštinama i potaknite razgovor o dječjim strahovima u ugodnom obiteljskom okruženju.

Kako su se Peppa i George zabavili kod zubara i kome su uz pomoć doktora Slona očistili zube pročitajte u prvoj slikovnici iz nove Peppa Pig kolekcije, Prvi put s Peppom. 

Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u trgovini s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka na prodajnim mjestima! Prvu slikovnicu ”Peppa kod zubara”, pronađite na svim kioscima, u poštama, supermarketima te na shop.egmont.hr po promotivnoj cijeni od samo 9,90 kuna. Sve ostale slikovnice iz kolekcije pronađite po cijeni od 24,90 kuna. 


PEPPA KOD ZUBARA

Peppa i George idu kod zubara. Georgeu je to prvi pregled pa se malo boji, ali Peppa će mu pomoći.

GEORGEOV NOVI DINOSAUR

Georgeova omiljena igrača je Gospodin Dinosaur. Kada se on razbije, vrijeme je za novu igračku. 

PEPPA U LUNAPARKU

Peppa i njezina obitelj odlaze u lunapark. Tamo ih čekaju veliki tobogan i razna druga uzbuđenja.

GEORGE SE PREHLADIO

Iako vani pada kiša, George ne želi nositi kabanicu i kapu. Kada se prehladi, mora provesti čitav dan u krevetu.

PEPPIN DAN U PRIRODI

Peppina obitelj provodi dan u šumi, tražeći savršeno mjesto za piknik i istražujući prirodu. 

PEPPINE PRVE NAOČALE

Peppin prijatelj Pedro nosi naočale pa Peppa misli da i njoj trebaju. Vrijeme je za pregled!

PEPPIN IZLET S VRTIĆEM
Peppa prvi put ide na izlet autobusom. Kako će se provesti?

PEPPA NA PRAZNICIMA

Peppina obitelj putuje na ljetne praznike. Saznajte što ih sve čeka u stranoj zemlji!

Najčitaniji članci