Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Zaleđene školjke se mogu lako smežurati kuhanjem

Očišćene školjke ne čuvajte dulje od 24 sata, a kuhane mogu stajati do dva dana. Ako su bile zaleđene, tijekom kuhanja će se malo smežurati

Crochef
Video: Crochef
0 komentara

Meso velikih jakopskih kapica može se prije kuhanja narezati na ploške, a manje školjke se kuhaju cijele. Vrijeme pripreme je vrlo kratko i ovisi o veličini. Popržite ih na maslacu minutu-dvije, a potom zalijte s malo bijelog vina. Očišćene školjke ne čuvajte dulje od 24 sata, a kuhane mogu stajati do dva dana. Ako su bile zaleđene, tijekom kuhanja će se malo smežurati.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message