Lifestyle

Komentari 50

Zamolili je da napusti teretanu jer nosi sportski grudnjak i tajice, a koža na trbuhu joj visi

Zamolili je da napusti teretanu jer nosi sportski grudnjak i tajice, a koža na trbuhu joj visi

Shelby je pokazala odjeću koju je nosila u teretani, a otkrivala je samo djelić trbuha između sportskog grudnjaka i tajica s visokim strukom i zbog toga je osoblje teretane bilo jako neugodno

Shelby je na TikToku objavila video u kojem je detaljno opisala incident zbog kojeg se osjećala posramljeno i uznemireno. Naime, u teretani je nosila crne tajice i odgovarajući sportski grudnjak, no bila je prisiljena napustiti teretanu zbog svojeg izgleda nakon što joj je osoblje teretane reklo da odjeća ne ispunjava pravila odijevanja teretane.

POGLEDAJTE VIDEO: Izgubila 50 kg da bi ponovila slike s vjenčanja

Recepcionerka teretane mi je rekla: 'Ne možeš pokazivati trbuh'. No, iako joj je bilo dopušteno da odradi trening, voditeljica programa joj je prišla 15 minuta kasnije i rekla joj da ode.

Shelby je opisala kako je incident bio užasno neugodan i da su ju izbacili iz teretane jer joj se vidio dio trbuha koji je izvirivao ispod sportskog grudnjaka. Video o ovom događaju je snimila odmah nakon izlaska iz teretane prije nego što ga je objavila na TikToku.

- Upravo sam otišla u teretanu, a gospođa na recepciji mi je rekla da imaju pravila po kojima se ne smije nositi sportski grudnjak u teretani, te da se ne smije vidjeti trbuh. Recepcionerka mi je ipak dozvolila da odradim trening, ali mi je napomenula to da znam za sljedeći put - ispričala je Shelby u videu.

Shelby je zatim opisala odjeću koju je nosila i koja je otkrivala samo djelić trbuha između sportskog grudnjaka i tajica s visokim strukom.

- Na traci sam bila 15 minuta i koordinatorica programa mi je prišla i zamolila me da odem - nastavila je.

Nakon što su ljudi pogledali njezin videozapis, neki od njih su potvrdili da je normalno da teretane imaju pravila odijevanja i da objasni što ju je tu zapravo pogodilo. U drugom videu je točno objasnila zašto se osjećala 'posramljeno' i zašto je incident toliko 'problematičan'.

- Dvije su stvari problematične u tome kako se ovo dogodilo i ni jedna nema nikakve veze s pravilima odijevanja - rekla je.

- Kodeks odijevanja je takav kakav je, to ne mogu promijeniti. Ali problem je bio u tome kako mi se gospođa na recepciji obratila. Rekla sam joj: ‘Ne smijemo nositi sportski grudnjak?’, a ona je na to rekla: ‘Pa ne mogu nam trbusi samo tako visjeti okolo’, i to omalovažavajućim tonom. To zaista nije u redu - objasnila je.

Shelby je zatim nastavila tvrditi da joj je rečeno da smije otići u teretanu, da bi nakon 16 minuta bila izbačena.

- Drugi problem je taj što mi je recepcionerka rekla da je u redu ovaj put, ali da sljedeći put nosim nešto drugo. Tako sam ušla u teretanu s gumenom trakom koju mi ​​je dala, a zatim mi je prišla voditeljica programa, nakon što sam već 15 minuta bila tamo i otjerala me dok mi se znoj slijevao po licu - rekla je.

Mnogi gledatelji ovog videa na TikToku shvatili su zašto je Shelby povrijeđena i složili su se da to stvarno nije bilo u redu.

- Nemoj se sramiti, njih treba biti sramota - napisala je jedna žena dok je druga dodala: 'Žao mi je, ovo stvarno nije bilo u redu', piše The Sun.

Najčitaniji članci