Obavijesti

Lifestyle

Komentari 217

Želje i potrebe po horoskopu: Što svaki znak želi u vezi, a što stvarno treba da bi bio sretan?

Želje i potrebe po horoskopu: Što svaki znak želi u vezi, a što stvarno treba da bi bio sretan?

Iako bi vas mogao privući horoskopski znak potpuno suprotan vašem, ono što trebate može biti u znaku koji vam je sličniji i koji vam može pružiti ono što uistinu trebate

VIDEO

Kada su u pitanju veze, ono što čovjek želi i ono što treba od partnera nije uvijek ista stvar. Što se tiče horoskopske kompatibilnosti, neki znakovi su bolji za vas od drugih.

POGLEDAJTE VIDEO: Horoskopske bebe

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Dakle, tražite li novu vezu ili želite znati kako raditi na vezi u kojoj ste, čitajte dalje kako biste saznali što vaš horoskopski znak želi, a što stvarno treba u vezi od partnera.

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Ovan želi partnera koji dobro izgleda i uz kojeg on izgleda još bolje. Nisu baš plitki sami po sebi, ali žele privlačnost u svim njenim oblicima - zgodno lice, fit tijelo i blistav osmijeh.

Najgore kombinacije roditelja i djece prema horoskopu - ne uspijevaju se nikako razumjeti
Najgore kombinacije roditelja i djece prema horoskopu - ne uspijevaju se nikako razumjeti

No, ono što im treba je netko tko im neće brzo dosaditi. Imati strast svaki dan je jedna stvar, ali ako se stvari ne mijenjanju brzo će vam dosaditi.

Ovnovi trebaju nekoga tko je strpljiv s njima bez obzira na sve. Ali prije svega, potreban im je netko tko neće pobjeći kad stvari postanu teške ili kad se odnosi zakompliciraju.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Bikovi žele vezu kao iz romantičnog filma - upotpunjenu s vječnom pažnjom i ljubavi. Njihov idealan partner je u osnovi netko tko ih toliko voli da je spreman promijeniti sebe zbog njih.

storyeditor/2022-07-05/dreamstime_xl_145876091.jpg

Ono što Bikovi stvarno trebaju je uzajamni osjećaj beskrajnog poštovanja sa svojim partnerom. Bilo da je to nešto o čemu razgovaraju sa svojim partnerom ili samo neizgovoreni, zajednički dogovor, znaju bolje od ikoga da ako nema poštovanja, onda nema veze.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Blizanci imaju toliko velika očekivanja od svojih veza da žele sve u jednoj osobi ili u nikome. Drugim riječima, žele izlaziti sa samim sobom... ili barem s nekim tko im je poput blizanca - ogledalo njih samih.

Međutim, ono što Blizancima treba je netko tko može uravnotežiti njihovu osobnost nečim drugačijim, ali komplementarnim.

Trebaju nekoga tko je mudar i pun razumijevanja, nekoga tko ih stvarno sluša dok govore. Također im treba netko tko ima ozbiljnu kontrolu nagona.

Znakovi Zodijaka koji su najgori i najbolji materijal za prijatelja
Znakovi Zodijaka koji su najgori i najbolji materijal za prijatelja

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Rak ne taji da želi nekoga tko neće povrijediti njihove osjećaje, namjerno ili slučajno, jer u njihovoj vezi treba biti previše ljubavi da bi se ikad pojavila nesuglasice ili svađe. Partner kojeg žele bi trebao točno znati što, kako i kada Rak želi, a da to oni ne izgovore. 

Ono što im stvarno treba je netko tko će im pomoći da se malo opuste. Umjesto da izlaze s čitačem misli, Rakovima je potreban odan partner, strpljiv i pošten - tako da nikad ne moraju brinuti o tome kako se on stvarno osjeća.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Nije iznenađenje da Lav želi nekoga tko će im biti najveći obožavatelj. Vole pažnju i žele je imati što više je moguće u vezi. Možda će pogriješiti i zaboraviti dijeliti ljubav s drugima, ali tome služi partner koji ih podržava, zar ne?

Ali treba se zapitati je li to stvarno ono što Lavovima treba? Ne, ono što im treba je netko će im otvoriti oči i tko će biti iskren i direktan s njima - reći im kako je, a ne kako bi oni voljeli da je. 

Potreban im je netko tko je mudar, pun razumijevanja i voljan rasti s njima i pomoći im kada im je pomoć potrebna, a ne 'obraćat im se s poštovanjem'. Idealan partner bi trebao biti pun ljubavi i opraštanja, ali ne gušiti ili pokoravati se Lavu.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Djevice u osnovi žele partnera koji može biti samodostatan (i gotovo da uopće nije dio veze) i nekoga kome mogu naređivati (ali na lijepi i uglađeni način). Žele izlaziti s nekim tko je inteligentan i realan kao i one, i tko može nepokolebljivo prihvatiti njihovu kritiku.

Umjesto da traže ono što žele (što zapravo uopće nije veza), trebale bi razmisliti o tome što im stvarno treba. Kritika im je jako bitna, ali više od toga treba im netko tko cijeni sve što čine za ljude oko sebe. 

Najbolji muževi po Zodijaku - evo tko je najbolji, a tko najgori
Najbolji muževi po Zodijaku - evo tko je najbolji, a tko najgori

Djevice trebaju nekoga uz koga će se osjećati sretno i sigurno, ali tko ipak drži nekoliko karata u svojim rukama. Što je najvažnije, potreban im je partner koji je 'gotov čovjek' (tako da se ne moraju brinuti o njima).

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Njihov najbitniji cilj u vezi je biti s nekim zbog koga će spamati Instagram svojom ljupkošću. Žele da svi potajno budu ljubomorni na njih dvoje jer su tako romantični, a Vaga tako predivna pored svojeg partnera.

Ono što Vaga stvarno treba je najboljeg prijatelja - a ne trofejnog partnera. Trebaju nekoga s kim stvarno mogu razgovarati i upoznati ga (čak i nakon godina veze), ali što je najvažnije, nekoga tko neće iskoristiti njihovu ljubav ili dobrotu.

A kad stvari zaguste, potreban im je posrednik koji će ih uvijek podržati te s kojim će se osjećati da mogu osvojiti cijeli svijet, umjesto da ih pusti da se utope u vlastitoj sumnji u sebe.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Škorpioni vole imati kontrolu u životu pa nije čudno da žele i vezu u kojoj će oni kontrolirati svojeg partnera. Uz to žele strast i obožavanje, ali ono što vam im je stvarno važno je da imaju partnera koji može biti podložan u svakom trenutku s nepokolebljivom odanošću prema vama.

Ono što im je stvarno potrebno u vezi je poštovanje i netko s kičmom. Treba im lojalnost u svakoj situaciji i znanje da ih partner nikad neće povrijediti - nešto što partner može dokazati svojom vjernošću i poštenjem.

Strijelac (22. studenog - 19. prosinca)

Iako su Strijelci svjesni da veza može biti zastrašujuća i pomalo teška, ono što stvarno žele je nekoga tko nije zainteresiran za vezu iz udžbenika. Žele nekoga tko cijeni njihove vrijednosti i tko je pomalo opasan, a jako zabavan. Netko tko će ići bilo gdje i raditi što god treba dokle god su zajedno.

Žene Zodijaka - ovo su najbolje i najgore supruge po horoskopu
Žene Zodijaka - ovo su najbolje i najgore supruge po horoskopu

Samo zato što se volite zabavljati i želite biti slobodni ne znači da je to jedina stvar koja vezu čini vrijednom truda. Ono što Strijelcima treba je partner koji može unijeti dosljednost u vezu, a da pritom ne žrtvuje svoju neovisnost. Trebaju nekoga tko ih razumije i kome je jasno da Strijelci imaju različite potrebe, vezane za vezu i druge dijelove života. 

Jarac (20. prosinca - 19. siječnja)

Pripadnici ovog znaka žele partnera koji im je istomišljenik i vezu koja im ne smeta u poslovnom životu. Žele nekoga tko je lojalan do srži i vezu koju bi svi koji ih poznaju mogli opisati kao savršenu, čak i ako je Jarac svjestan da to nikako nije.

Međutim, ono što Jarcima stvarno treba je netko tko će im pomaći da prestanu previše razmišljati o svemu i da prepoznaju da su najbolje stvari u životu upravo ispred njih. Potrebni su im mašta i mladolikost jer Jarac je već najodraslija osoba koju će itko ikada upoznati.

Naravno, i dalje trebaju biti ono što jesu, tako da će njihov odnos biti puno bolji ako imaju partnera koji ima svoje stavove, ali im dopušta da budu šefovi, piše Your Tango.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Vodenjaci žele da veza bude od svega pomalo, ali ipak jedinstvena. Žele partnera koji može biti ludo pametan, romantičan i zabavan - sve u jednom, kao i nekoga koga mogu nazvati svojim najboljim prijateljem.

Horoskopski znakovi koji će se vjerojatno nekoliko puta ženiti
Horoskopski znakovi koji će se vjerojatno nekoliko puta ženiti

Ono što im stvarno treba je neovisnost - nešto sasvim drugačije od slobode. Uz neovisnost, možete biti svoja osoba i raditi svoje stvari, ali i dalje imati stabilan i sretan odnos s partnerom. Trebaju najboljeg prijatelja, nekoga s kim mogu razgovarati o bilo čemu jer je kod Vodenjaka komunikacija ključna. Također im treba netko tko je inteligentan poput njih, ali s drugačijom vrstom inteligencije kako biste uvijek zajedno učili i napredovali.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Ribe žele romansu iz bajke s nekim koga mogu opisati kao umjetničkog, poetskog i osjetljivog partnera. Možda to neće izgovoriti naglas, ali pomisao da poprave nekoga tko se osjeća pomalo izgubljeno ili nevoljeno je za njih nevjerojatno romantična jer im se sviđa ideja da budu nečiji heroj.

Umjesto toga Ribe trebaju nekoga tko je dovoljno jak da bude svoja osoba bez potrebe ili želje da ih itko popravlja. Trebaju nekoga tko će ih uvijek čekati i nikad neće odustati od njih bez razloga.

Njihov idealan partner ima strpljenja i izuzetno je stabilan što im treba kako bi u životu osjećali 'uzemljenje', ali bez autoritativnog stava. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 217
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje