Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
301 komentara

'Žena mi je priznala da je bila u svingerskom klubu sa šefom'

Prišao mi je neki muškarac i rekao da je bio u svingerskom klubu sa mojom ženom, njihovim šefom i još jednim kolegom s posla. Bio sam toliko zbunjen da nisam znao što reći

Foto: themoviedb.org
301 komentara

Ovaj muškarac ispričao je kako mu je žena priznala da je bila u svingerskom klubu sa svojim šefom i dvojicom kolega. Ispričao je to anonimno jer mu je neugodno, piše RawConfessions.

Bio sam na nekom druženju u tvrtki moje žene. U jednom trenutku prišao mi je neki muškarac i rekao da je bio u svingerskom klubu sa mojom ženom, njihovim šefom i još jednim kolegom s posla. Bio sam toliko zbunjen da nisam znao što reći. 

Tada je nastavio kako sam pravi sretnik, koliko vruće ona izgleda gola itd. Pitao sam ga je li imao spolni odnos s njom, a on je rekao kako nije. Dodao je kako su se samo malo igrali, a on je zapravo sa šefom otišao u zasebnu prostoriju.

Cijelu večer nisam joj ništa govorio o tom razgovoru s njezinim kolegom, ali kad smo sjeli u auto i krenuli kući - izgubio sam živce. Rekla mi je da je to napravila na početku naše veze, odnosno dok nam veza još nije postala ozbiljna već smo samo izlazili. Potom sam je pitao da li očekuje da joj vjerujem kako se sad ne seksa s njima, a ona je odgovorila "Da".

Rekao sam joj kako mi je čudno što taj dan prvi put pitala da idem da druženje koje organizira njezina tvrtka i da mi je to sumnjivo. Samo mi je kratko objasnila kako nikada nisam pokazivao interes da idem s njom. 

Na to sam joj ljuto dobacio kako ne bi ni ovaj put išao s njom da sam znao kako ću sjediti za istim stolom s njezinim kolegom koji je imao penis u njoj. I pitao sam je što misli kako se ja sad osjećaj kad znam kako su je ti muškarci gledali golu. Mirno mi je rekla kako je to bilo davno. I to je bio kraj razgovora.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message