Obavijesti

Lifestyle

Komentari 216

Žena s dvije vagine u vezi je s dva dečka: 'Svaki koristi svoju'

Žena s dvije vagine u vezi je s dva dečka: 'Svaki koristi svoju'

Britanka Annie Charlotte iz Surreya rođena je s dvije vagine i dvije maternice, tako da ima i dvije mjesečnice. Mogla bi zatrudnjeti s dva različita muškarca u isto vrijeme

VIDEO

Ovaj neobičan medicinski fenomen znači da bi Annie Charlotte (25) mogla začeti dvije bebe s dva različita muškarca u isto vrijeme. Također ima dvije mjesečnice - nešto s čime se nosi uz pomoć kontracepcije - i kaže da su obje 'potpuno funkcionalne'.

- Sve interne stvari su duplicirane. I sve je uredno jer je moj reproduktivni sustav zapravo podijeljen na pola, tako da svaka strana radi neovisno - ističe. 

- Ne varam jer svojim dečkima dopuštam da koriste po jednu vaginu - otkriva jer ima dva dečka. Svaki ima svoju vaginu, pa u tome ne vidi problem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavačica 00:48

- Oni zapravo ne znaju jedan za drugog, mislim da ne trebaju znati - tumači Annie.

Annie je s jednim od muškaraca u vezi četiri mjeseca, a s drugim dva mjeseca.

Svjesna da bi uskoro mogli saznati, Annie je dodala:

- Nismo hodali predugo i oboje znaju da izlazim iz zabave i ništa to ne shvaćam ozbiljno. Samo me zanimalo što će se dogoditi.

- Počela sam izlaziti tek nedavno. Našla sam svog prvog dečka prošle godine i onda sam na neki način uživala u tome dok nije veza pukla, no onda sam uskoro počela izlaziti s dvojicom novih - otkrila je.

-  U početku je bilo ležerno, ali onda smo se počeli sve više družiti - prisjetila se.

'Što sam stariji više cijenim nečiju unutarnju ljepotu, a žudnju i seks mnogo manje'
'Što sam stariji više cijenim nečiju unutarnju ljepotu, a žudnju i seks mnogo manje'

Annie kaže da može biti 'teško žonglirati' s dvojicom muškaraca, ali svakoga od njih viđa jednom tjedno i s njima provodi naizmjenične vikende.

- Ne bih rekla da imamo raspored seksa sam po sebi, ali ne seksam se s njima oboma istog dana, mislim da je to pošteno - smatra.

- Čini se da se dečki uzrujavaju zbog cura koje spavaju s dva dečka unutar jednog dana pa mislim da je tako najbolje - priča.

Dodaje kako zapravo ima jednu vulvu koja se dijeli na dvije vagine. Annie je dijagnosticirana uterus didelphys (dvostruka maternica) kada je kao tinejdžerica otišla na ugradnju kontracepcijske spirale.

Momci iskreno: 'Ispostavilo se da je odglumila svaki vrhunac koji je ikada imala sa mnom'
Momci iskreno: 'Ispostavilo se da je odglumila svaki vrhunac koji je ikada imala sa mnom'

- Bila sam mlada žena. Tek sam se počela zanimati za upoznavanje i istraživanje različitih dijelova svog tijela i odjednom mi je rečeno da je drugačije od svih ostalih. Kao tinejdžer, želiš biti 'normalan', a kad ti se kaže da nisi, to je prilično zastrašujuće - navela je.

Uterus didelphys je rijetko stanje koje žene imaju od rođenja. Uzrokuje dvije maternice, iako neke žene imaju i dva vrata maternice i vagine.

Osim bolnih mjesečnica, koje se mogu pojaviti u različito doba mjeseca, mogu uzrokovati komplikacije u trudnoći. Osobe s dvostrukom maternicom izložene su povećanom riziku od pobačaja i prijevremenog poroda - ali mogu imati zdravu trudnoću.

Srećom, prije nekoliko godina kad je otišla na sveučilište kako bi studirala filozofiju i religiju, Annie se naučila otvoriti – čak je upotrijebila dosjetku 'Imam dvije vagine' kao probijanje leda.

- Konačno sam to počela prihvaćati. Prije sam mislila da imam super obilne mjesečnice, ali zapravo sam samo stavljala tampon u pogrešnu vaginu - sjeća se.

- Prestala sam na to gledati kao na medicinski problem, sada je to samo jako cool, ljude to interesira - navodi.

- Kad sam se prvi put dotakla nisam shvaćala što je to - objasnila je 'zid' između svoje dvije vagine.

Često su menstrualni simptomi ono što dovodi do dijagnoze, jer stanje može uzrokovati bolne grčeve i teško krvarenje. Žene također mogu misliti da im tamponi cure, a zapravo je to zato što im je tampon samo u jednoj vagini.

- Ne krvare u isto vrijeme. Zapravo ne razumijem kako ta strana svega toga funkcionira, ali uzimam pilule otkako mi je postavljena dijagnoza pa dugo nisam imala mjesečnicu - otkriva.

Pilula djeluje na različite načine ovisno o vrsti, uključujući stanjivanje sluznice maternice kako bi se spriječilo pričvršćivanje jajašca na nju i zgušnjavanje sluzi kako bi se spriječio ulazak spermija u maternicu.

Uterus didelphys je rijetko kongenitalno stanje u kojem se oboljele rađaju s dvije maternice. Svaka ima svoj jajovod i jajnik. Neke žene također mogu imati dva grlića maternice i dva vaginalna kanala. Vagine su razdvojene stijenkom tkiva. Spolni organi se razvijaju kada je beba u dobi od šest do 22 tjedna trudnoće. Ženski plod dobiva maternicu iz dva kanala koji se nazivaju Mullerovi kanali. Ovi se kanali spajaju i čine jedan šuplji organ koji se zove maternica. Kod uterus didelphys, kanali se ne spajaju pravilno. Svaka cijev se može pretvoriti u maternicu, uzrokujući razvoj dvije, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 216
VIDEO

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...

'Sin ima izljeve bijesa i galami. Stanje je nesnosno i tako mi je svaki dan. Očajna sam...'
PISMO MEVLUDINU

'Sin ima izljeve bijesa i galami. Stanje je nesnosno i tako mi je svaki dan. Očajna sam...'

Bili smo kod psihijatrice i ona je utvrdila lakšu duševnu zaostalost te znatno oštećenje ponašanja koje zahtijeva nadzor ili liječenje. Lijekovi mu ne pomažu
Najbolje seks poze za svaki ugao doma: Osjetite dobre vibracije na perilici rublja
9 PRIJEDLOGA

Najbolje seks poze za svaki ugao doma: Osjetite dobre vibracije na perilici rublja

Jedno je od najuzbudljivijih mjesta za seks hodnik jer prijetnja da netko može uletjeti čini stvari još zanimljivima. Okrenite se prema vratima i poduprite se rukama, a tijelom se odmičite od vrata