Obavijesti

Lifestyle

Komentari 82

'Ulovila sam dečka na striptizu, izašla sam na binu u tangama i ostavila sam ga pred svima'

'Ulovila sam dečka na striptizu, izašla sam na binu u tangama i ostavila sam ga pred svima'

Izašla sam na pozornicu u grudnjaku i tangama koje mi je dala jedna od striptizeta, prišla mu i rekla: 'O, želiš show? Sad ću ti ja pokazati što je show!' i usput zaradila lijepi džeparac

VIDEO

Naoružana čipkastim tangama i platformskim štiklama ukrašenim Swarovski kristalima, mama dvoje djece Missy Peterson šokirala je svog dečka. Potajno mu je stavila uređaj za praćenje na auto i saznala da ide u striptiz klub. Kako bi mu se osvetila, dogovorila se s osobljem kluba, skočila na pozornicu i napravila striptiz. 

POGLEDAJTE VIDEO: Profesionalke u akciji

Pokretanje videa...

00:44

- Izašla sam na pozornicu u grudnjaku i tangama koje mi je dala jedna od striptizeta, prišla mu i rekla: 'O, želiš show? Sad ću ti ja pokazati što je show - rekla je 40-godišnja Missy o nastupu zahvaljujući kojem je na kraju i zaradila - 680 kuna (100 dolara). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezin TikTok video u kojem objašnjava što je napravila je dosad pogledalo skoro 4 milijuna ljudi. 

Agentica za nekretnine iz Laguna Beacha u Kaliforniji, ispričala je novinarima da je njezin vječito 'varljivi' bivši dečko Matthew - čije prezime je odlučila ne otkriti zbog privatnosti - ranije priznao da je posjećivao striptiz klubove, plaćao striptizetama plesove u krilu, a potom i imao seks s nekima od njih. U želji da ostane vjeran Missy, 'obećao' je da će u potpunosti izbjegavati striptiz klubove, objasnila je.

Ali, unatoč obećanju, njezin dečko je počeo 'nestajati' i onda se Missy odlučila na ugradnju GPS-a u auto što se na kraju pokazalo kao dobra odluka - jer je ubrzo saznala gdje on to nestaje piše New York Post

Tajna neodoljivog striptiza je u zamišljanju onoga što slijedi
Tajna neodoljivog striptiza je u zamišljanju onoga što slijedi

- Kad sam vidjela da je u striptiz klubu, zgrabila sam periku i striptizetske platforme koje držim u ormaru i otišla u klub - rekla je.

Nakon što je slatkorječivo nagovorila izbacivača da ju pusti unutra, Missy, koja nikad nije bila u striptiz klubu, je ispričala paru striptizeta zašto je tu, za koje je kasnije rekla da su bile itekako voljne pomoći joj provesti njezin plan da 'sredi propalicu'.

- Jedna od njih mi je rekla: 'Moraš izaći na pozornicu, bit će urnebesno' - prisjetila se. 

Missy je rekla da su je žene pozvale u backstage, gdje su joj 'dale odjeću koju treba obući, 20-minutni tutorial o tome kako plesati na pozornici i piće za hrabrost'.

Nakon što je popila gutljaj alkohola, Missy je, u donjem rublju, skočila na pozornicu uz remiksiranu pjesmu Rihanne i priredila svom bivšem iznenađenje života.

- Bio je u apsolutnom šoku kada me vidio. Bio je stvarno ljut. Ali nije me bilo briga, prilazila sam svim drugim muškarcima u klubu, plesala pred njima i dobro zaradila - ispričala je.

Nakon što je 'zavodljivo' otplesala samo jednu pjesmu - tijekom koje je ostala odjevena u grudnjak i gaćice, te se suzdržavala od plesa u krilu Missy je ponosno pokazala srednji prst svom bivšem.

Chippendales: Muški striptiz show u kojem ni najmaštovitije žene ne znaju što ih očekuje!
Chippendales: Muški striptiz show u kojem ni najmaštovitije žene ne znaju što ih očekuje!

- Rekla sam: 'Nikad me više nećeš vidjeti', okrenula sam se i otišla -  pohvalila se i dodala da su joj vlasnici kluba nudili posao prije nego što je pobjegla.

I iako je pristojno odbila ponudu za posao, Missy se nakon nastupa osjećala snažno i samouvjereno. 

- Sjajno sam se osjećala. Mislim da je to bio genijalan način da se stvari završe - rekla je, napominjući da ju je njen bivši od tada počeo zvati '10 puta dnevno s blokiranih brojeva' u pokušaju da se pomire.

- Bio je tako dobar osjećaj vidjeti kako 'žene pomažu ženama' - Missy je dodala:

A cyber skepticima koji sumnjaju u istinitost njezine uzbudljive priče o prekidu rekla je: 'Samo ste jadni i ljubomorni što se niste sami  sjetili tako nešto napraviti.'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam