Lifestyle

Komentari 0

Ženski ciklus na dlanu - online edukacija posvećena ženama i zdravlju trajat će 40 dana

Ženski ciklus na dlanu - online edukacija posvećena ženama i zdravlju trajat će 40 dana

Cilj edukacije je da što više žena adekvatno upozna i razumije svoj menstrualni ciklus, da razumiju kako je on povezan s općim zdravljem žene te da saznaju kako prevenirati i normalizirati najčešće ženske boljke

Od 2.11. do 11.12.2020. godine (40 dana) trajat će online edukacija 'Ženski ciklus na dlanu' koji će govoriti o ženskom reproduktivnom zdravlju. Online edukaciju organizira Maja Obrovac Glišić, magistrica nutricionizma, prethodno nutricionistica KBC-a Rijeka, a danas specijalistica za nutritivnu podršku ženama s hormonalnim i reproduktivnim izazovima. Tijekom edukacije ugostiti će 15 predavačica, redom liječnice, nutricionistice, farmaceutkinje, fitoaromaterapeutkinje, kineziologicu, psihologice, shiatsu terapeutkinju, homeopatkinju, naturopatkinju i slično.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cilj edukacije je da što više žena adekvatno upozna i razumije svoj menstrualni ciklus, da razumiju kako je on povezan s općim zdravljem žene te da saznaju kako prevenirati i normalizirati najčešće ženske boljke, bolne menstruacije i PMS, ali i pronaći adekvatnu stručnu podršku za puno ozbiljnija stanja poput endometrioze i sindroma policističnih jajnika.

Polazna točka edukacije je dugoročno poboljšanje kvalitete života žena i pružanje podrške ženama koje prolaze kroz izazovna stanja povezana s menstrualnim ciklusom.

Detalji o predavačicama i temama stručnog skupa za opću žensku javnost nalaze se na www.zenskiciklus.com , a dodatan promotivan sadržaj na Facebook-u i Instagram-u preko profila @holisticfertilitynutrition.