Lifestyle

Komentari 56

Ženu Bika osvojit ćete večerom koju ste skuhali, Djevicu nekom uslugom, a Vagu flertom

Ženu Bika osvojit ćete večerom koju ste skuhali, Djevicu nekom uslugom, a Vagu flertom

Horoskop određuje neke bitne karakteristike znaka koje je dobro upoznati prije nego krenete zavoditi potencijalnog partnera, jer ne pale kod svih jednake fore. Evo što trebate znati

Zavođenje je vještina kojom se koristimo u pronalaženju partnera, a prilikom tog čina gestikulacijom, dodirima i govorima dajemo drugoj strani do znanja da smo zainteresirani. Svaki znak Zodijaka ima svoju taktiku zavođenja, ali i način na koji želi biti osvojen. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dida Toni savjetuje muškarce kako da budu uspješniji u zavođenju

OVAN

Ako se želite romantično povezati s Ovnom, morate biti odvažni. Osvojit će ga izravan nastup. Priđite mu, budite iskreni, recite mu što vam je na umu. No to nikako ne znači da morate do kraja otkriti svoje osjećaje. Igrajte toplo–hladno igrice. Ovan je lovac i zaintrigirat će ga vaša nedostupnost i neukrotivost.

Muškarac ovoga znaka naprosto obožava hrabre žene. Gledajte ga ravno u oči, približite mu se, šapnite mu pokoju riječ na uho, a potom se udaljite.

Ženi Ovnu postavljajte pitanja o tome što voli, isprovocirajte je da priča o sebi, budite znatiželjni, počastite je pićem, a prije nego što se udaljite, ostavite joj broj mobitela.

BIK

Imajte na umu da ste naišli na osobu konzervativnog svjetonazora kojoj materijalna sigurnost znači više od ljubavi. Smatrat će da vas je upoznao tek kad preispita vaš odnos prema novcu, koliko zarađujete i u kakvom stanu živite. Bik prezire predatore. Morate biti strpljivi, pokazati mu da vam se sviđa i pustiti ga da učini prvi korak.

Muškarac Bik voli senzualne i ženstvene žene. Zavedite ga suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namjere. Dinstajte ga na laganoj vatri dok se ne zapali.

Ženu Bika pozovite na večeru koju ćete joj sami skuhati, i to u njezinoj prisutnosti! Pošaljite joj na kućnu adresu buket crvenih ruža ili finu čokoladnu bombonijeru.

BLIZANCI

Ne dopustite da se dosađuje u vašem društvu. Smijeh i zabavan razgovor za svakog su Blizanca veliki afrodizijak. Ako ga znate uzbuditi i zaintrigirati riječima, obavili ste već pola posla. Prepričavajte mu tračeve koje ste tek čuli, pričajte mu viceve, šalite se na svoj račun. Razgovarajte cijelu noć, budite društveno i politički angažirani, energični i komunikativni.

Muškarac Blizanac voli duhovite, provokativne, izgledom vitke žene, puno mlađe od njega. Bitno mu je kako ste odjeveni i imate li stila. Prvo će pasti na izgled.

Ženu Blizanku pali muški mozak. Metafore, usporedbe, citati iz filmova ili roman koji ćete spretno prepričati i uklopiti u temu o kojoj razgovarate učinit će je spremnom na sve.

RAK

Prema Raku morate biti pažljivi i nježni. Upustite se u intiman razgovor, podijelite s njim neka iskustva iz djetinjstva. Kad mu se otvorite, Rak će vam početi vjerovati, a to znači da će i on polako izlaziti iz svog sigurnosnog oklopa. Njegova romantična narav još živi u viktorijanskom dobu i ovaj emotivac sanja o dugotrajnom udvaranju koje budi zaljubljenost kod obje strane.

Muškarac ovoga znaka ima strah od odbijanja, stoga je moguće da vam neće prići prvi. Morate uzeti stvar u svoje ruke i ne zaboravite mu dati do znanja koliko volite svoju majku.

Ženi Raku podilazite, u razgovoru često koristite riječi kao što su ljubav, sigurnost, osjećaj, obitelj, djeca... Malim uslugama pokažite joj da se na vas može osloniti.

LAV

Laskanje i komplimenti omogućit će vam ostvarenje čudesnih rezultata. Neće nimalo posumnjati u istinitost i iskrenost vaših komplimenata. Potrebni su mu pažnja, pohvale i skupocjeni darovi. Uživat će dok se smijete njegovim šalama. Neizmjerno likuje u pobjedi, a poraz i odbijanje snažno će ga udariti na ego. Uspijete li se probiti do njegove ranjive strane koju ne otkriva nikome, vjerojatno ste našli put do njegova srca.

Muškarcu Lavu postavite ozbiljno pitanje – ne dosadi li ti stalno biti u centru pažnje? Lako je moguće da se tako probijete do njegove nesigurne strane i postanete mu netko poseban.

Žena Lav igra na kartu ljepote i šarma, pa i neosvojivosti. Pokažite joj da ste zainteresirani, ali ne činite korak dalje. Udijelite joj kompliment i udaljite se. I čekajte...

DJEVICA

Djevice su perfekcionisti koje je teško zadovoljiti na duge staze. Pustite je neka vam ispravlja gramatičke pogreške u govoru i u porukama, hrabro prihvatite i pokoju kritiku. Slušajte je pažljivo i zabrinuto kad vam govori o svojim problemima. Kad shvati da je prihvaćate takvu kakva jest, sa svim njezinim nedostacima, zavođenje ste priveli kraju. No dotad morate biti tu, prisutni, slati joj poruke i više brinuti o njoj nego o sebi.

Muškaraca Djevicu osvojit će detalji, uredno manikirani nokti, vaš miris, emocionalna suzdržanost i spremnost na razgovor. On vas želi prvo upoznati, dopustite mu to...

Ženu Djevicu osvojit ćete ako joj pružite neku uslugu, a ništa ne tražite zauzvrat. Zapitajte je i za mišljenje o problemu koji vas muči. Dajte joj do znanja koliko cijenite njezino mišljenje.

VAGA

Koliko je zainteresirana za vas shvatit ćete po komplimentima koje će upućivati na vaš račun. Pričajte joj o tome kako imate uzbudljiv društveni život i kako bi bilo lijepo da se češće vidite. Na prvi spoj dođite dotjerani. Ona voli fine manire, ljubaznost, a najslabija je na šarm.

Muškarac Vaga slab je na ljepotu, no to vam neće biti dovoljno kako biste ga zadržali. Morate ga zainteresirati i intelektualno.

Žena Vaga voli flert. Izazivajte ju, šaljite joj intrigantne SMS-ove, no nemojte ju primoravati na odluku. Njoj treba vremena za odluku. No ne odustajte ni po koju cijenu.

ŠKORPION

Voli uzbuđenje i izazov. Što vas dulje osvaja, to će se jače zagrijati za vas. Ako mu se svidite, opsesivno će se vezati uz vas. Želite li postati njegova opsesija, budite seksi. Pokažite da ste jaki, da ne može s vama manipulirati. Provocirajte ga zdravim humorom.

Muškarca Škorpiona privući ćete seksepilom. Zaigrajte i na kartu ljubomore. Nevino flertujte pred njim i s drugim muškarcima. Ne dajte mu da vas osvoji na prvu.

Žena Škorpion pada na uspješne muškarce. Imat ćete prolaz pokažete li joj koliko možete biti odani kada vam je stalo. 

STRIJELAC

Ako vam srce ubrzano kuca u blizini Strijelca, mora vam biti jasno da njegovu ‘svetu’ slobodu ne smijete ugroziti. Njegova slaba točka je ljubav prema pustolovini. Nemirnog je duha i teško se smiruje u ozbiljnoj vezi, osobito dok je mlad... Ne pričajte mu o vezi, već o uživanju udvoje. Pustite ga da vodi igru, a potom ga iznenadite pokojim slobodoumnim komentarom.

Muškarac Strijelac ne podnosi fiksne i unaprijed utvrđene planove. Zato ga razoružajte rečenicom – idemo, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi.

Žena Strijelac ne voli pasivne i dosadne muškarce. Morate ju animirati svojom osobnošću, nekom pristojnom seksi upadicom ili dugim pogledom fiksiranim na njezine oči.

JARAC

Ako je netko oprezan i suzdržan kad je posrijedi ljubav, onda je to Jarac. On će vas dugo i strpljivo promatrati, a potom polagano osvajati, naravno pod uvjetom da s vama ne želi samo flert, već ozbiljnu vezu. U osvajanju budite prizemljeni i razumni. Grozi se ideala, iluzija, emocija i nerealnih stavova o životu.

Muškarac Jarac je oprezan, ne upušta se u rizik i igra na sigurno. Pokažete li mu da može računati na vas, da ste ozbiljni, ambiciozni i samostalni, već ste prešli pola puta.

Žena Jarac ne pada na poklone niti komplimente. Njezino zanimanje potaknut ćete rečenicom – volio bih te bolje upoznati.

VODENJAK

Odlučite li mu prići i započeti razgovor na prijateljskoj osnovi, povećat ćete šanse. Budite iskreni, jednostavni i ne pretvarajte se. Kada se Vodenjak zaljubi, izjavit će vam ljubav na javnom mjestu ili učiniti neku originalnu ludost. Voli slobodu i traži originalnu i neovisnu partnericu koja ga neće ‘daviti’ trivijalnostima i ljubomorom.

Muškarca Vodenjaka privući ćete tako da na sva važnija politička, društvena ili ljubavna pitanja zauzmete svoj stav.

Žena Vodenjak je neformalna, stoga ju tako i zavodite. Zaboravite na pravila i ograničenja. Iznenadite ju.

RIBE

Riba traži požrtvovnog i romantičnog partnera, nekog s kim će se maziti i dugo razgovarati. Preosjetljiva je, prevrtljiva, ali zato vi morate biti odmjereni, stabilni i praktični u pitanjima koja se pojave na početku udvaranja. Ne zaboravite na romantiku. Zaigrajte na kartu osjećaja.

Muškarac Riba je nesiguran i povodljiv. Zavest će ga vaša toplina, nježnost, romantičan pogled na ljubav, osjećaj da ste tu za njega. Ohrabrite ga da vam se približi.

Žena Riba past će na umjetnike, kreativce, zaludit će ju vaša lakoća življenja, a odbiti fiksna i nepromjenjiva uvjerenja.

Najčitaniji članci