Obavijesti

Ljetne akcijske ponude u sljemenskim hotelima

Ljetne akcijske ponude u sljemenskim hotelima
15

Pozivamo Vas da vruće ljetne dane provedete u hladovini stoljetne šume Parka prirode Medvednica, uživajući u Hotelu Tomislavov Dom i AK Snježna kraljica!

Pozivamo Vas da vruće ljetne dane provedete u hladovini stoljetne šume Parka prirode Medvednica, uživajući u Hotelu Tomislavov Dom i AK Snježna kraljica uz atraktivne popuste od 40 do 70%!

Popusti na usluge smještaja od 40 do 70%!

Tradicionalno svake godine s dolaskom ljeta, sljemenski hoteli, za svoje sugrađane, ali i njihove goste pripremaju povoljnije ponude smještaja. Hotel Tomislavov dom, koji je ove godine po izboru građana zauzeo visoko četvrto mjesto među zagrebačkim hotelima,  pripremio je tri atraktivne ljetne ponude. Sve goste koji smještaj rezerviraju najmanje 24 sata prije dolaska očekuje popularna cijena sobe, na bazi noćenja i doručka, i to 199 kn za jednokrevetnu, te 299 kn za dvokrevetnu standard ili comfort sobu.  Od lipnja pa sve do kraja kolovoza, Tomislavac je pripremio posebnu ponudu za umirovljenike na bazi polupansiona po cijeni od svega 170,00 kn po danu.

Više o posebnim ponudama na Tomislavcu!

Provedite ljeto u luksuzno opremljenim apartmanima Snježne kraljice

Oni koji se odluče za apartmanski smještaj, apartmanska kuća Snježna kraljica  nudi najam apartmana za 1-4 osobe već od 349 kn po danu, uz rezervaciju 24 sata prije dolaska. Gostima apartmana na raspolaganju  stoje sprave za vježbanje, whirlpool-jacuzzi u apartmanskoj kući, kao i bazen u hotelu Tomislavov dom.

Domaćini apartmanske kuće Snježna kraljica potruditi će se vratiti vas u neka davna vremena, pripremajući vam autohtona jela. Probajte i uživajte u „šne-noklima, šmarnu, eingemachtecu“ , pravoj štrudli od jabuka ili već zaboravljenom jelu - žgancima sa špekom i lukom.  Apartmanska kuća Snježna kraljica može se pohvaliti posebnim standardom „Hrvatska autohtona kuhinja“ koju dodjeljuje Ministarstvo turizma.

Više o ponudi apartmanske kuće!

O nama

Sljemenskim hotelima upravlja Zagrebački holding – Podružnica upravljanje sportskim objektima.  Sljeme sa svojih 1035 metara nadmorske visine, ne predstavlja samo najviši vrh Medvednice, ono je ujedno i najvažnije planinarsko- turističko središte Parka prirode koji se nalazi u neposrednoj blizini Zagreba, za koji se od 19.stoljeća udomaćio i naziv Zagrebačka gora.

Već više od 140 godina Sljeme je popularno zagrebačko izletište. S podnožja prema vrhu vode mnogobrojne staze i putevi kojim izletnici, uživajući u prekrasnom krajoliku, stižu do vrha.

Za sve one koji traže bržu i komotniju varijantu dolaska  do objekata na Sljemenu na raspolaganju je Sljemenska cesta . Od Jelačićevog trga, iz središta Zagreba, svega je 20 km do vrha Medvednice i potrebno je pola sata vožnje. Za one najkomotnije, preporučujemo ZET-ovu autobusnu liniju koja vozi s okretišta tramvaja Mihaljevac do Sljemena.

Informacije o cjelokupnoj ponudi Podružnice na www.sportskiobjekti.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...