Obavijesti

Ljubimci

Komentari 102

1840 fotki ljubimaca u utrci za 15 nagrada! Pogledajte fotke

1840 fotki ljubimaca u utrci za 15 nagrada! Pogledajte fotke
13

Prijave traju do 31. listopada, a glasanje počinje 1. studenog. Sve do tada objavljenje fotografije ilustrativne su i nisu u prednosti pred drugim natjecateljima

VIDEO

Izbor za najljubimca koji u suradnji s Eukanubom kao sponzorom organizira portal 24sata, iako prijave traju do 31.listopada srušio je sve rekorde. Do danas prijavljeno je 1840 fotografija!

POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE KOJE SU DOSAD PRISTIGLE

Većina vas poštuje i prati naše upute. Nažalost, ima čitatelja koji uvijek rade iste greške pa se proces odobravanja odužio. Zato vas molimo da:

1. Ne otvarate nekoliko profila i šaljete iste fotografije 

2. Poštujte temu zadatka. Pazite da ne pogriješite kategoriju prilikom slanja 

3. Provjerite je li vaša fotografija dodana pod vaš profil 

4. Budite strpljivi 

Objašnjenje: 

Zadatak broj 1 glasi: ' Lišće je moja furka' i sve fotografije na kojima nema lišća, zbog drugih natjecatelja ne možemo odobriti.

U zadatku broj 2. u kojem biramo najslađu jesensku fotku malo smo fleksibilniji pa odobravamo sve fotografije slikane vani u šetnjama, a onima koji šalju ljubimce odjevene u jesensku obuću pregledavamo kroz prste. Ipak pse i mace s plaža, slikane na luftićima ili kućne  ljubimce u snijegu i ostale 'ma koliko bili slatki', a nemaju nikakve veze s jeseni ne možemo odobriti.

Kategorije 3. i 4. imaju konkretne zadatke i molimo vas da ih se pridržavate.

Nemojte misliti da ne slušamo glas čitatelja. Tijekom ljeta predlagali ste da se mogu natjecati samo psi i mace. Iz tog razloga zadatak broj 5. rezerviran je za vlasnike papigica, kanarinaca, kornjača, hrčaka, zamoraca  i ostalih malih  životinja (osim pasa i maca) . Naglašavamo zadatak broj 5. nema veze sa psima i macama i fotografije s njima nećemo odobravati. Radi se o kategoriji za kućnim ljubimcima, a ne domaćim životinjama (koze, prasci, patke, guske, piliće itd...)

Zadatak broj 6. je bonus zadatak i molimo da jasno istaknete brend Eukanube. Pod njim ne priznajemo fotke s drugim brendovima, bez obzira radilo se o hrani za životinje ili najčešće (što nam šaljete) alkoholnim pićima u ustima vaših ljubimaca.

Ako ste među objavljenim fotografijama prepoznali greške javite nam se na e-mail: online@24sata.hr , objasnite pogreške i ako su opravdane odmah ćemo ih ispraviti.

(Ne morate pitati je li neka fotografija odobrena ili ne. Fotografije koje nisu objavljene, ako ste se pridržavali pravila igre bit će objavljene do kraja prijava - 31. listopada)

NAPOMENA: Prijave  traju do 31. listopada, a glasanje od 1. studenog. Sve do tada objavljenje fotografije samo su ilustrativne, za njih se ne može glasati i to što su objavljenje po niti jednom kriteriju nisu u prednosti pred drugim natjecateljima čije fotke će bit objavljene naknadno.

Prijaviti se možete OVDJE, a pravila igre, nagrade i ostale važne informacije pročitajte OVDJE!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana