Obavijesti

Ljubimci

Komentari 47

Bliži se kraj prijava! Provjerite fotografije vaših ljubimaca

Bliži se kraj prijava! Provjerite fotografije vaših ljubimaca
25

Bez panike! Prijave traju do 31. listopada u 12 sati i do tada će svi eventualni problemi s fotografijama, ako se pridržavate naših uputa, biti riješeni!

VIDEO

Nagradni natječaj koji u suradnji s Eukanubom organizira portal 24sata.hr bliži se kraju. Do sada ste nam poslali fenomenalnih 2820 fotografija. Svima kojima su fotografije odobrene, dobili su obavijest na svoj profil na portalu 24sata. Ulogirajte se i pogledajte Obavijesti na svom (ne na mailu).

1. Početak glasovanja se bliži  te vas pozivamo da dobro još jednom provjerite je li je vaša fotografija dodana pod vaš profil. Fotografije primamo do 31. listopada u 12 sati. 

2. Ako ste među objavljenim fotografijama prepoznali greške javite nam se na e-mail: online@24sata.hr , objasnite u čemu je problem i ako su opravdane odmah ćemo ih ispraviti! 

3. Mnogi od vas nas pitaju zašto ne objavljujemo fotografije, iako ste ih poslali prije deset dana. Ako vam je profil odobren, a fotografiju ste poslali prije nekoliko dana, a ona još nije objavljena, razlog tomu je što istu nismo ni dobili. 

Moguće je da je prekinut upload prije nego je završen ili je pukla internetska veza. Molimo pokušajte ponovno. 

VAŠE FOTOGRAFIJE MOŽETE PROVJERITI OVDJE 

Kako bi vam pomogli da u ova dva dana ipak uploadate fotografije odlučili smo vam ukazati na najčešće pogreške (zbog čega mi ne dobivamo fotografije ili dobivene moramo odbijati):

Otvaranje više profila!

Ne otvarajte više profila i s njih ne šaljite iste fotografije! Pojedinci često zaborave s kojeg profila su poslali fotografije što nam otežava potragu za vašim fotografijama. Ne otvarajte više profila jer to vam ne daje nikakvu prednost u natjecanju, a kako ste i sami primijetili samo vam stvara probleme.

Budite strpljivi! 

Mnogi od vas šalju fotografije koje su velike i treba im vremena da se uplodaju, pogotovo ako imate sporiju internetsku vezu. Budući da vam se čini da proces slanja traje cijelu vječnost, pokušavate ga ubrzati stišćući F5, refresh ili Back! Umjesto da ste proces ubrzali vi ste ga prekinuli, a samim time mi vaše fotografije nismo dobili, iako vi mislite da ste ih poslali.

Upload fotki! 

Ako vam je profil odobren, a većini jest, pokazat će vam se forma za upload fotki! Pažljivo odaberite fotke koje nam šaljete za pojedine zadatke i budite strpljivi. Primijetili smo da se neki od vas ne pridržavaju zadataka, a ako prilikom slanja pogriješite vaše fotografije nažalost moramo odbiti. Možete poslati samo jednu fotografiju za pojedini zadatak. 

Koje su kategorije, nagrade i ostale korisne informacije možete saznati OVDJE! Nije vam jasno kako fotografije trebaju izgledati? Pogledajte ih u našoj ONLINE GALERIJI!

I bez panike! Prijave traju do 31. listopada u 12 sati i do tada će svi eventualni problemi biti riješeni. Pridržavajte se naših uputa. Hvala! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana