Obavijesti

Ljubimci

Komentari 5

Boo dobio konkurenciju! Da li je ovo najslađi pas na svijetu?

Boo dobio konkurenciju! Da li je ovo najslađi pas na svijetu?
5

Pasmina se zove Cava-poo-Chon, a nastala je križanjem Cavalier King Charles španijela, bišona i pudlice. Osim kao klasični ljubimc koriste se i kao psi terapeuti

VIDEO

Linda i Steve Rogers, vlasnici uzgajivačnice timshellfarm.com iz Arizone uspjeli su u onome što uzgajivači širom svijeta ne uspijevaju već desetljećima. 

Prema pisanju dailymail.co.uk stvorili su idealnu pasminu psa koja je prema njihovim tvrdnjama izrazito zdrava, pametna i uvijek mladenačkog izgleda.

 Naime, iako može živjeti duže od 20 godina psi bez obzira na godine uvijek izgledaju kao štenci. Također, riječ je o hipoalergenim psima što znači da su savršen izbor za vlasnike alergične na dlaku.  

Pasmina se zove Cava-poo-Chon, a nastala je križanjem Cavalier King Charles španijela, bišona i pudlice. Prema riječima obitelji Rogers osim kao klasični ljubimci ovi psi se koriste i kao terapeuti u staračkim domovima i bolnicama.

Cijena? 

Od dvije do 3500 dolara.

Što kažu stručnjaci?

Darlen Arden, certificirana konzultantica za ponašanje pasa osudila je sve koji raznim trikovima pokušavaju privući kupce i prodati im pse poput navedene 'pasmine', ali i primjerice Booa - najslađeg psa na svijetu. Tvrdi da su takvi psi često imaju zdravstvene probleme koje veterinari ne poznaju dovoljno. 

Američki kinološki savez pasminu nije priznao jer tvrdi kako nije riječ o novoj pasmini, već o križancima već postojećih pasmina.

Zaključak:

Pas Boo dobio je konkurenciju. U to smo sigurni, ali ...

Pročitajte članak o prodaji lažnih  Boo pasa 

Pozivamo vas da pse ne kupujete samo zato što su trenutno popularni, već zato što zaista volite životinje. Kada kupujete psa pazite od koga kupujete, a ako nemate novaca uvijek možete udomiti psa.

Izračunajte koja vam pasmina najviše odgovara - ODABERI PSA

Pasmine pasa - zanimljivosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom