Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

FRISKIES hrana: Stvorena je da bi mačke uživale u životu

FRISKIES hrana: Stvorena je da bi mačke uživale u životu
1

FRISKIES hrana za mačke posebno je stvorena od strane PURINA veterinara i nutricionista kako bi se zadovoljile potrebe mačke, u odnosu na starost i životni stil

VIDEO

Tvrtka PURINA jedna je od vodećih svjetskih kompanija za brigu o kućnim ljubimcima, koja proizvodi neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova hrane za pse i mačke. 

Svaki PURINA proizvod rezultat je stalnih unapređenja kvalitete, samog okusa i prehrane za kućne ljubimce u cjelini. PURINA nutricionisti, veterinari i stručnjaci za ponašanje životinja stalno istražuju nove načine prehrane kako bi vaši kućni ljubimci bili zdraviji i sretniji. 

U PURINI znaju da je posjedovanje kućnog ljubimca neponovljivo iskustvo i upravo zato već više od  85 godina predano rade na poboljšanju kvalitete njihova života. 

Svaki PURINA proizvod pažljivo je pripremljen, uz savršenu ravnotežu sastojaka koji pomažu kućnim ljubimcima da u potpunosti uživaju u životu. 

Među njih se svakako ubraja i FRISKIES hrana za mačke koja je posebno formulirana od strane PURINA veterinara i nutricionista kako bi se zadovoljile sve potrebe mačke, u odnosu na njenu starost i životni stil. 

FRISKIES hrana za mačke tako dolazi u suhoj i mokroj varijanti, a posebna pažnja posvećena je mladim i steriliziranim mačkama te onima koje većinu vremena provode u zatvorenom, i to kroz ekstenzije brenda Junior, Sterilcat i Indoor.

FRISKIES ADULT za odrasle mačke 

FRISKIES Adult proizvodi donose široku paletu recepata izvrsnog okusa koji mački osiguravaju 100% potpunu i uravnoteženu prehranu i pomažu joj u očuvanju zdravlja, vitalnosti i zadovoljstva. Sve to osmislili su PURINA stručnjaci na temelju više od 85 godina iskustva u prehrani kućnih ljubimaca. 

FRISKIES JUNIOR za mačiće 

FRISKIES Junior je potpuna i uravnotežena hrana za kućne ljubimce, posebno formulirana za zdrav razvoj mačića. Napravljena je s piletinom, povrćem, vitaminima i mineralima te osigurava mačiću sve hranjive tvari kako bi se omogućio pravilan prijelaz s majčinog mlijeka na čvrstu hranu. 

FRISKIES STERILCAT za sterilizirane mačke 

Sterilizirane mačke sklonije su nakupljanju kilograma te mogu razviti probleme u urinarnom traktu. FRISKIES za sterilizirane mačke je potpuna i uravnotežena prehrana, posebno formulirana kako bi zadovoljila potrebe steriliziranih mačaka te podupirala njihovo zdravlje. 

S uravnoteženim omjerom bjelančevina i masti pomaže održati idealnu tjelesnu težinu mačke dok pravilna ravnoteža minerala i vitamina pomaže zdravlju urinarnog trakta te podržava prirodnu obranu organizma. 

FRISKIES INDOOR za kućne mačke 

Kućne mačke nisu u velikom doticaju s prirodom te iz tog razloga mogu propustiti neke koristi vanjskog svijeta. Zato je FRISKIES Indoor posebno formuliran da zadovolji nutritivne potrebe mačaka koje provode većinu vremena u zatvorenom prostoru.

 Ukusna i 100% potpuna hrana za kućne ljubimce FRISKIES Indoor pomaže smanjiti razvoj kuglica dlake, a sadrži i dodanu vrtnu travu koju mačke vole žvakati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić

Najjača šestorka Eurosonga ima svoje adute, no nitko kao Baby Lasagna ne diže fanove na noge
RASTURI IH, BABY!

Najjača šestorka Eurosonga ima svoje adute, no nitko kao Baby Lasagna ne diže fanove na noge

Konkurenti su mu Francuz s jakim vokalom, Švicarac sa miksom od repa do tonova u stilu Mariah Carey, Nizozemac sa srcedrapajućom pričom, Talijanka sa seksepilom i Izraelka koju 'guraju' politička zbivanja
15 recepata s bazgom: Od meda do sirupa, pekmeza, kolača...
SEZONA JE U PUNOM JEKU

15 recepata s bazgom: Od meda do sirupa, pekmeza, kolača...

Od cvjetova možete raditi sve i svašta - od kolača i čaja do soka, meda, sladoleda, likera... Odlične su i bobice od bazge koje se na granama pojavljuju krajem ljeta. Od njim se prave marmelade, sirupi...