Obavijesti

Ljubimci

Komentari 1

Kujica Cvita iako ima samo tri noge nije izgubila vjeru u život

Kujica Cvita iako ima samo tri noge nije izgubila vjeru u život
9

Cvita je kujica iz Splita kojoj je amputirana cijela noga. Unatoč tome nije izgubila vjeru u život. Uživa u dugim šetnjama, trčanju, plivanju i igranju s drugim psima

VIDEO

Cvita, mješanka iz Splita koja ima tri noge traži vlasnika koji je zbog njezinog hendikepa neće sažalijevati, već će ju prihvatiti kao svakog drugog normalnog psa.

Ona to i jest, najviše zahvaljujući Ani i članovima udruge Sehaliah iz Splita koji su se o njoj brinuli kada joj je bilo najteže.

Ne zaostaje za drugim psima

 Upravo Ana nam se obratila za pomoć kako bi joj pomogli udomiti ovog veselog psa koji iako nema jedne noge u ničemu ne zaostaje za drugim psima.

 Izuzetno je pokretan i aktivan, voli šetati, trčati i plivati. Kao štene stradala je od udarca automobila, a iako ju je tadašnji vlasnik vodio na operaciju Cvita je živnula tek kada su brigu o njoj preuzeli članovi udruge. 

- Kada sam je pronašla Cvita je bila uplašena kujica. Imala je dvije godine i živjela zatvorena u skladištu u kojem baš i nije imala previše kontakata s ljudima, osim sa starijom gospođom koja ju je hranila - objašnjava Ana Cvitinu životnu priču.

Živi s dva psa i četiri mačke

 Nakon što su preuzeli brigu o njoj članovi splitske Udruge odveli su je kod psećeg ortopeda koji joj je morao amputirati cijelu lijevu nogu. 

Nakon operacije privremeno je smještena kod volonterke udruge kod koje živi zajedno s dva psa i četiri mačke. S njima se odlično slaže i tamo će ostati dok ne pronađe savršenog trajnog udomitelja. 

Traži savršenog udomitelja

- Preporučila bih je stabilnoj osobi koja voli duge šetnje i igre sa psima. Osoba treba imati autoritet jer Cvita je mudrica koja odmah osjeti kada je netko sažalijeva i to obilato iskorištava - zaključuje Ana.

Ako odgovarate kriterijima javite se na: 095 86 53 222 ili 095 199 54 21

Ako ne odgovarate podijelite ovaj članak i pomognite da Cvita pronađe trajnog udomitelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana