Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Savjetovali im uspavljivanje, ali oni nisu odustali od svog psa!

Dobermanku Alku udario je auto, imala je tada samo pet mjeseci. Kao posljedica nesreće kolabrirala su joj oba plućna krila i smrskan joj je jedanaesti kralježak.

YouTube screenhot
Foto: YouTube screenhot
11 komentara

Dobermanku Alku 30. travnja 2012., kada je imala samo pet mjeseci udario je automobil.  Kao posljedica nesreće, kolaborirala su joj oba plućna krila i smrskan joj je 11 kralježak. 

Postojala je šansa da više nikad neće moći hodati, a vlasnicima su radiolozi nakon snimanja njihovog ljubimca čak savjetovali da je uspavaju. Srećom nisu. 

Kako kažu u opisu ovog videa put do oporavka bio je dug i težak. 

Veterinari su joj ugradili metalnu pločicu koja je premostila prostor između 10. i 12. kralješka. Mjesec dana se nije micala, a posljedica su bile  potpuno paralizirane stražnje noge i rane 'do kosti' nastale kao posljedica ležanja. 

Nakon više od mjesec dana ponovno je počela pomicati stražnje noge. Slijedila je fizikalna terapija i tretmani akupunkture, uz redovito čišćenje rana i vježbanje. Više puta dnevno...

Rezultat  ljubavi možete vidjeti na kraju ovog videa koji su vlasnici snimili kako bi svima koji se nađu u sličnoj situaciji poručili da svatko zaslužuje drugu šansu.

Iako ne piše od kuda je Alka točno zahvaljujući veterinarima iz Zaprešića i Zagreba kojima se vlasnici na kraju videa zahvaljuju možemo pretpostaviti da ovaj pas danas veselo trčkara livadama zaprešićkog kraja.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message