Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

West Gate domaćin izložbama mačaka! Poklanjamo ulaznice

West Gate domaćin izložbama mačaka! Poklanjamo ulaznice
2

Do petka 14. ožujka u 16 sati na e-mail: ljubimci@24sata.hr pošalji fotografiju svog ljubimca, njegovo ime te ga predstavite (ukratko). Najoriginalnije priče nagrađujemo

VIDEO

Savez felinoloških društava Hrvatske 2014. godinu započinje organizacijom dvije velike međunarodne izložbe mačaka koje će se održati u subotu i nedjelju, 15. i 16. ožujka u Westgate Shopping Cityju kao dva zasebna natjecanja. 

Kako bi što veći broj posjetitelja imao priliku pogledati neke od najljepših mačaka u Europi, izložbe će za javnost će biti otvorene od 12 do 21 sat u subotu te od 10 do 18 sati u nedjelju.

Više od 200 mačaka

Kako bi događaj učinili atraktivnijim za izlagače i posjetitelje, organizatori su za temu subotnje izložbe odabrali „Noćna stvorenja“ te najavili maskiranje izlagača, od kojih će međunarodni suci odabrati i nagraditi 13 najmaštovitijih maski. 

Do sada je zaprimljeno više od 150 prijava izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Austrije, Poljske, Češke, Bugarske i Slovačke, a očekuje se da će u konačnici biti prijavljeno više od 200 mačaka. O četveronožnim će ljepoticama i ljepotanima odlučivati sutkinje i suci iz Slovenije, Italije, Švicarske, Belgije i Liechtensteina. 

Najatraktivniji dio programa oba dana je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati. 

Kao i na svim izložbama u organizaciji Saveza posjetiteljima će biti omogućen direktan kontakt s izložbenim mačkama, što je posebice zanimljivo djeci.

Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od 2 odrasle i 2 dječje ulaznice za 50 kuna.

Poklanjamo ulaznice:

Do petka 14. ožujka u 16 sati na e-mail: ljubimci@24sata.hr pošalji fotografiju svoje mačke, njezino ime te ukratko ispričaj njezinu priču. Deset najoriginalnijih čitatelja nagradit ćemo besplatnim ulazom na izložbe. 

Pobjednike ćemo objaviti u petak oko 17 sati. Sretno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera