Obavijesti

Ljubimci

Komentari 1

You'll Never Walk Alone: Pas lutalica postao engleski navijač

You'll Never Walk Alone: Pas lutalica postao engleski navijač
1

Četvorica engleskih navijača 3. ožujka krenuli su pješačiti od Argentine do Brazila, gdje se održava svjetsko nogometno prvenstvo. Tijekom putovanja pridružio im se peti član

VIDEO

Adam Burns, David Bewick, Pete Johnston i Ben Olsen četvorica engleskih navijača krenuli su u neobičnu avanturu  - pješice na svjetsko nogometno prvenstvo koje se održava u Brazilu. 

Put dugačak 1966 kilometara počeli su 3. ožujka u Mendozi ( Argentina), a tijekom prolaska kroz Urugvaj ekspediciji se pridružio peti član.

Riječ je o psu koji je lutao ulicama urugvajskog grada Solisa.  Iako su prvo mislili kako će ih pratiti nekoliko kilometara psu su se navijači očito svidjeli. 

Misleći kako će ih, ako ga pristanu hraniti i maziti pas napustiti to se nije dogodilo. Postao je tada službeni član ekspedicije. Dobio je navijački dres i 'navijačko ime' - Jefferson Ramsey Moore.  

Ime je to koje u sebi sadrži prezimena engleskih nogometnih legendi. Alf Ramsey bio je selektor, a Booby Moore kapetan momčadi Engleske koja je 1966. osvojila svjetsko nogometno prvenstvo.

Kako su napisali na Facebook stranici Walk to the World Cup Jefferson je nakon 372 kilometra, zajedno sa svojim pratiteljima iz urugvajskog Solisa dopješačio u brazilski grad Porto Alegre. 

Sretan kraj

 Jefferson prvenstvo ipak neće pratiti u Brazilu. Zahvaljujući društvenim mrežama i novinskim člancima o engleskim navijačima otkriveno je da pas nije napušten, već je samo sklon lutanju. 

Iako ga je jedan od članova ekspedicije namjeravao udomiti i odvesti u Australiju gdje živi, pas je ipak vraćen svom pravom vlasniku.

SP Brazil - zanimljivosti iz životinjskog svijeta

Pogledajte kako izgleda pseće reprezentacija svijeta

Kupcima 'životinjskih suvenira' kazna 1700 eura

Brazilski pas - zanimljivosti

Poznati nogometaši na udaru zaštitnika životinja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Hrvat u Australiji za 24sata: 'Za nastup Baby Lasagne u Malmöu probudit ćemo se u tri ujutro!'
LUDI ZA EUROSONGOM

Hrvat u Australiji za 24sata: 'Za nastup Baby Lasagne u Malmöu probudit ćemo se u tri ujutro!'

Jordan, Michael i Hrvat s australskim državljanstvom Antony veliki su fanovi Eurosonga i prate ovo natjecanje već 20-ak godina. Baby Lasagna im je hit, a zbog njegovog nastupa, ali i drugih, ustat će u 3 ujutro!