Obavijesti

Majoneza, ajvar i kečap – trio gušt za odličan roštilj

Majoneza, ajvar i kečap – trio gušt za odličan roštilj
1

Dodaci koji žare i pale nove su zvijezde roštilja. I vrapci na grani znaju kako neizostavnu sastavnicu svakoga uspjelog i neodoljivog roštilja čini – dobro društvo.

A dok roštilj-majstora bodre, zadirkuju i društvo mu prave obitelj, rodbina, kolege i prijatelji, najbolje društvo mesu koje se roštilja predstavljaju – kvalitetni umaci. A među umacima za roštilj najdinamičniji dvojac upravo su majoneza i kečap, koji u kombinaciji s rustikalnijim rođakom ajvarom u ulozi kormilara čine pobjednički roštiljski „trio gušt.

Namaz, salata ili „alfa i omega“ svake prave zimnice? Svaki iskusni roštilj majstor zna da nema dobrog roštilja bez pravog, ukusnog ajvara. Zvijezdin ajvar, pripravljen u skladu s klasičnim receptom tradicionalne kuhinje, dovoljno je blag da zadovoljava ukuse najšireg kruga potrošača.  

Uz osnovne sastojke, crvenu papriku, plavi patlidžan, ulje i ocat, sadrži i manje količine feferona i češnjaka, baš koliko je potrebno za blagu pikantnost koju će ekipa s roštilja znati cijeniti. Blago upržen Zvijezdin ajvar odlikuje ukusna struktura koja će svaki komad mesa s roštilja učiniti sočnijim. Pogodan je i za vegetarijance, jer povrću s roštilja ne samo da daje dodatnu aromu, nego svojim biljnim masnoćama otapa vitamine i pigmente korisne za zdravlje. Ljubitelji roštilja koji požele Zvijezdin blagi ajvar učiniti ljućim jednostavno ubace ljute feferone uz koje će ajvar žariti i paliti!

MN: Čili majoneza za meso

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvijezdina bogata paleta majoneza sadrži i dvije varijante koje odlično idu uz meso s roštilja. Ljubitelji pikantnijeg okusa zasigurno će odabrati Zvijezdinu čili majonezu,obogaćenu okusom čili paprike, koja predstavlja izvrsan prilog uz osnovu svakog roštilja – meso.

Poklonicima nešto tradicionalnijeg, no podjednako aromatičnog okusa na raspolaganju je, pak, majoneza sa češnjakom, koja je osim uz meso i povrće sa žara idealan dodatak i salatama – popratnom, no itekako dobrodošlom dijelu roštiljskog doživljaja.

MN: Grill kečap  

Koji spaja dobro poznati okus klasičnog kečapa s aromom žara s roštilja.

Jedna od velikih zvijezda roštilja je i hamburger, delicija od mljevenog mesa koja posljednjih godina ubrzano grabi stazama stare slave i stječe širok krug novih poklonika. Umak koji nas neizostavno asocira na cjeloviti „hambi“ doživljaj svakako je – kečap. Premda će hamburgerima izvrsno pristajati svih šest varijanti kečapa iz Zvijezdine ponude, idealan izbor za roštiljanje upravo je Zvijezda Grill ketchup, koji spaja dobro poznati okus klasičnog kečapa s aromom žara s roštilja. Tim će rustikalnim „šmekom“ – nema sumnje – i vaše hamburgere s roštilja učiniti još primamljivijima. Stoga ih na roštiljanje ponesite sve, jer vaša gladna ekipa neće moći odoljeti ovoj dobitnoj kombinaciji.

A koji je vaš omiljeni umak za opušten vikend roštilj?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda