Obavijesti

Otvorenje Mercatora u zagrebačkoj Dubravi

Otvorenje Mercatora u zagrebačkoj Dubravi
4

Otvorenjem nove Mercatorove trgovine, veličine oko 400 m2, zaposleno je 14 djelatnika, a u opremu i uređenje investirano je oko 2,8 milijuna kuna.

Povodom otvorenja novog supermarketa, Mercator-H opremio je malim kuhinjskim aparatima te ostalim potrepštinama kuhinju hrvatskog Centra za srednjoškolsko obrazovanje djece i mladeži s tjelesnim invaliditetom i višestrukim smetnjama. 

Četvrtak, 17. veljače, 2011. – Društvo Mercator-H danas je otvorilo 133. po redu trgovinu u Hrvatskoj. Riječ je o supermarketu u zagrebačkoj Dubravi koji zapošljava 14 djelatnika, a širina ponude rađena je prema poznatim standardima Mercator poslovanja. Novi supermarket, šesti po redu otvoren u Zagrebu, nalazi se u Aveniji Dubrava 124, u blizini policijske stanice, gradske knjižnice te Doma zdravlja. Supermarket u Dubravi nudi paletu asortimana proizvoda za kućanstva, ponudu iz gastro odjela i vlastitu dopeku kruha i peciva, ponudu svježeg voća i povrća i delikatesni asortiman.

Svečanu vrpcu povodom otvorenja prerezao je Tomislav Bagić, direktor maloprodaje društva Mercator-H koji je tom prilikom uručio donaciju -opremu za kuhinju Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava u vidu malih kuhinjskih aparata, prehrambenih proizvoda i drugih potrepština štićenicima i djelatnicima. Centar je jedina ustanova u Republici Hrvatskoj u kojoj djeca i mladež s tjelesnim invaliditetom i višestrukim smetnjama mogu u primjerenim uvjetima steći srednjoškolsko obrazovanje uz istovremenu uključenost u cijeli niz rehabilitacijskih programa te u programima sudjeluje oko 200-njak djece i mladeži. 

Otvorenje Mercatorove trgovine u Dubravi popraćeno je iznimnim interesom građana, a u supermarketu su, uz svježeg voće i povrće te ostalu široku ponudu asortimana po povoljnim cijenama, posjetiteljima omogućene i brojne atraktivne akcije, a svakom se kupcu za kupovinu iznad 50 kuna daruje Mercator eko torba, dok se za kupovinu iznad 200 kuna omogućuje dodatni popust od 10 %. 

Za umirovljenike je četvrtkom osigurano i 10 % popusta na svaku kupovinu neovisno o visini računa. 



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao