Obavijesti

Na dm utrci 1700 sudionica promicalo zdrav život

Na dm utrci 1700 sudionica promicalo zdrav život
7

U subotu 15. lipnja, dm ženska utrka na Bundeku je okupila više od 1700 rekreativnih trkačica koje su svojim sudjelovanjem promicale zdrav i aktivan život.


U subotu 15. lipnja, dm ženska utrka na Bundeku je okupila više od 1700 rekreativnih trkačica koje su svojim sudjelovanjem promicale zdrav i aktivan život. Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić službeno je otvorio edukativno-rekreativno događanje kojem se u prvoj babybonus utrci pridružilo i 336 najmlađih u pratnji roditelja.

 „Veliki odaziv dokazuje kako smo uspjeli potaknuti naše sugrađane na kretanje i time se naš trud isplatio. Ove godine organizirali smo i babybonus utrku kako bismo i našim najmlađima pomogli u razvijanju zdravih navika. Također, potaknuli smo i njihove roditelje da vlastitim primjerom ukažu na važnost kretanja za zdraviji i bolji život“, rekla je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Mario Petreković i Mario Mlinarić vodili su zagrijavanje nakon kojeg su sudionici zajedno pili vodu kako bi pokazali da prepoznaju važnost vode za zdravlje organizma, ali i za planet. Ivana Banfić sudjelovala je u dm ženskoj utrci zajedno s dobitnicama nagradne igre dm-a. Za utrku su se pripremale u dm ženskom fitness kampu Pine beach Pakoštane uz fitness u prirodi, Alnatura zdravu hranu te  meditaciju i jogu.

Za dobru atmosferu tijekom cijelog programa pobrinuli su se Ines Preindl i Mario Petreković, a u večernjim satima posjetitelje i sudionike rekreativnog programa rasplesale su Ivana Kindl i Nina Badrić. Uz zabavu i rekreaciju, dm je svim posjetiteljima i sudionicima osigurao i besplatne preglede dermatologa te savjetovanje o zaštiti od sunca, kako bi rekreacija i zabava  bile bezbrižne i sigurne. 

dm green city project kontinuirano informira i educira građane o ekološkim temama i potiče ih da se uključe u aktivnosti kojima dm promiče očuvanje okoliša i zdrav život. Ovu sveobuhvatnu ekološku inicijativu, usmjerenu ka uključivanju građana i edukaciji, podržali su Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Hrvatska gospodarska komora. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom