Narodni roštilj u Slavonskom Brodu okupio gurmane | 24sata
Obavijesti

Narodni roštilj u Slavonskom Brodu okupio gurmane

Narodni roštilj u Slavonskom Brodu okupio gurmane
7

Natjecanje najboljih roštilj majstora u Slavonskom Brodu pravi je gastronomski događaj. Narodni roštilj uz PIK Vrbovec okupio je natjecateljske ekipe i Slavonce.

Natjecanje najboljih roštilj majstora u Slavonskom Brodu pravi je gastronomski događaj. „Narodni roštilj uz PIK Vrbovec“ i ove sunčane subote u organizaciji Narodnog radija, 24sata i PIK Vrbovca okupio je brojne natjecateljske ekipe i Slavonce, koji su poznati ljubitelji roštiljskih mesnih delicija na Korzu u Slavonskom Brodu. 

Tradicionalni „Narodni roštilj uz PIK Vrbovec“, organizira se već treću godinu zaredom te putuje hrvatskim gradovima u potrazi za maherima od roštilja, pa je tako ovu subotu posjetio Korzo i oduševio sve stanovnike Slavonskog Broda. Centralni događaj 'Narodnog roštilja uz PIK Vrbovec' je natjecanje među roštilj ekipama pod voditeljskom palicom Davora Dretara Dreleta, a ove subote u Slavonskom Brodu pobijedio je tim imena „Liga malog nogometa“, koji nisu skrivali svoje zadovoljstvo osvojenom titulom najboljih roštilj majstora.

Naime, posebno je zanimljivo da su ovogodišnji pobjednici „Narodnog roštilja uz PIK Vrbovec“ u Slavonskom Brodu, istu pobjedu osvojili i prošle godine. Ponosni slavonski roštilj majstori odlučili su i ove godine iskušati svoje unaprijeđeno znanje u pripremi roštilja te su potvrdili prvo mjesto od prošle godine i ponovo zavladali roštiljskim tronom. 

Lijepo vrijeme i neodoljiv miris PIK roštilja privukao je Brođane na Korzo te im izmamio osmijehe na lice. Uz odličnu hranu i dobru atmosferu, Brođane je dočekao i program bogat zabavnim sadržajima poput različitih natjecateljskih igara te nastupa tamburaškog sastava Slavonski san. Slavonskobrodski roštilj je posjetila i obitelj Grabovac koja je prošle godine u svojem dnevnom boravku ugostila Severinu, koja je samo za njih i uski krug njihovih prijatelja održala cjelovečernji koncert. Plakat za koncert i dalje stoji u njihovom dnevnom boravku, a Grabovčevi kažu kako se tog jedinstvenog i posebnog dana sjete svakodnevno, a njihovi ih sugrađani i pola godine nakon koncerta prepoznaju na ulici i pitaju za dojmove. 

Već sljedeće subote "Narodni roštilj uz PIK", dobro začinjen Kotanyi začinima, Karlovačkim će pivom zalijevati veselo društvo na Osječkoj Tvrđi. Program počinje već u 12:00 sati pa je Anamarija pospancima pripremila neograničene količine besplatne kave.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti
UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje