Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 4
Foto: PR
DRUGI PUTA ĆEMO PAMETNIJE

U top deset najlošijih poklona koje smo mogli naći pod borom našao se i jedan kolač!

Dobiti dobar poklon je super osjećaj ali pod borom se zna naći svašta! Imamo listu najlošijih izbora, a vi pritom pogledajte (i zapamtite) koji darovi su best buy za nju, njega ili dijete da druge godine svi budu sretni

Sadržaj donosi: Njuškalo

Božić može biti "najljepše doba godine", ali istodobno, složit će se mnogi s tim, i gubitak vremena, novca te razuma. Zapravo, svima - osim vjerojatno djeci - blagdani predstavljaju itekako stresno razdoblje, a posebno kad je riječ o darovima. Što darovati mužu s kojim ste u braku već 15 godina? Kako zadovoljiti svekrvu kojoj naizgled ništa ne treba? Što odabrati za sina ili kćer koji imaju pune sobe igračaka? 

Da je ovo itekako stresno doba godine, potvrdilo je i istraživanje iz 2021. godine koje je proveo YouGov i u kojem su ispitanici u Britaniji kao glavni uzrok stresa tijekom blagdana navodili razmišljanje o tome koje božićne darove kupiti, koliko će ti darovi koštati i kako, odnosno kad, obaviti božićnu kupnju.

Christmas,Time.,Stressed,Stylish,Middle,Aged,Business,Woman,In,Santa

Najneželjeniji darovi?

Kako bismo vam barem malo odagnali taj stres, najprije ćemo istaknuti koje darove trebate izbjegavati pod svaku cijenu. Prema nedavno provedenom istraživanju u kojem je sudjelovalo više od 6000 odraslih iz SAD-a, Velike Britanije, Španjolske i Njemačke, kao najlošiji božićni darovi istaknuli su se neispravni artikli kupljeni na popustu, ali čini se da jednako tako nisu dobri ni luksuzni skupi predmeti. Darovi povezani s mršavljenjem - uključujući vagu, članstvo u teretani i druge predmete za mršavljenje - također su bili među deset najlošijih, a na popisu su se našli i voćni kolač, "demode" odjeća, jeftine čokolade i božićne kravate.

A čak i ako odaberete neki od loših darova, ne brinite jer, kako prenosi istraživanje YouGov, suočavanje s neželjenim darovima najmanje je stresan aspekt Božića.

Ipak, s obzirom na to da vjerojatno nitko ne želi svojim bližnjima dijeliti neželjene darove, donosimo vam prijedloge nekoliko provjereno dobrih proizvoda na akciji za nju, njega i dijete, a koje smo pronašli na platformi Njuškalo katalozi.

Happy,Multi-generation,Family,Gathered,At,Home,On,Christmas,Day,,Exchanging

Darovi 'za nju i njega'

U sastavljanju liste najboljih darova kojima će se veseliti obitelj, prijatelji i susjedi vodili smo se rezultatima Globalnog istraživanja potrošača tvrtke Statista. Na pitanje koje bi darove ispitanici najviše voljeli dobiti, kao najpopularnija opcija u ukupnom uzorku pokazao se novac, na drugome mjestu našla se kategorija odjeće i obuće, a na trećem kozmetika, parfemi i proizvodi za njegu tijela.

Usporedimo li želje ispitanika i ispitanica, mogu se uočiti neke male razlike - izuzev preferencije dara u novcu, koji je u obje skupine visoko na listi. Više od polovice žena (55%) odabralo je kozmetiku, parfeme ili proizvode za njegu tijela kao najbolji dar, a vrlo su popularni bili i odjeća i obuća (45%), hrana i piće (41%), nakit i satovi (36%), kao i knjige (32%). Evo nekoliko prijedloga darova za curu, ženu, sestru, majku, svekrvu, kćer ili prijateljicu:

1. Sušilo za kosu Remington D6077, 55,99 eura, Harvey Norman

2. Esmara pletena haljina, 12,99 eura, Lidl

3. Čokoladna fontana Camry CR4457, 34,99 eura, Links

4. Mirisna svijeća s ogrlicom iznenađenja u crnoj, sivoj ili bijeloj boji, 5 eura, Tedi

5. Par na broju 9, Claire Douglas, 12,99 eura, Tisak

Handsome,Man,Surprising,A,Girl,With,A,Christmas,Present.

Kao najbolje darove, nakon novca, muški ispitanici naveli su odjeću i obuću (36%) te poklon bonove (33%). Osim toga, čini se da bi muška populacija voljela primiti na dar i nešto iz kategorije hrane i pića (31%), knjige (24%) i "elektroničke" darove, poput mobitela i tableta (24%) te kompjutora i računalnih dodataka (22%). S obzirom na navedeno, donosimo pet odličnih darova za dečka, muža, brata, oca, svekra, sina ili prijatelja:

1. Muški pulover s božićnim motivom, 8,99 eura, NTL

2. Jack Daniel's Whiskey na stalku, 89,99 eura, Kaufland

3. Osam detektiva, Alex Pavesi, 13 eura, Tisak

4. Huawei tablet, 139 eura, Lidl

5. Slušalice Logitech gaming G432, 49,99 eura, Links

Happy,Man,Opening,Christmas,Gift,At,Home

Što darovati mališanima?

Ako ste mislili da je teško birati darove za odraslu žensku ili mušku osobu, znajte da je za maleno dijete to još veći izazov jer su djeca brutalno iskrena. Ako im darujete nešto što im se ne sviđa, budite sigurni da će vam to i pokazati. S druge strane, ako uspješno kupite izvrstan dar, oni će zasvijetliti od radosti. Evo nekoliko super ideja:

1. Dječji projektor i svjetiljka, 12 priča, 20,90 eura, dm

2. Lenco bluethooth karaoke mikrofon, 22,99 eura, Lidl

3. Društvena igra Pobijedi roditelje, 19,99 eura, Kaufland

4. Walkie-talkie Motorola, TLKR-T42, 34,99 eura, Interspar

5. My baby šator za igru, 39,99 eura, Lesnina

Family,At,Christmas.,Happy,Children,Under,Christmas,Tree,With,Presents.
Još ideja za darove po akcijskim cijenama i aktualnim popustima pronađite na platformi Njuškalo Katalozi. Ukoliko vam nešto zapne za oko, sad je prilika za kupnju! 

Sadržaj donosi: Njuškalo

Komentari 4
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana