Obavijesti

Native sadržaj

Foto: Podravka
DOBRA DJELA

Luka Modrić: Ponosan sam što s Podravkom mogu pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija

Ususret blagdanima, proslavljeni hrvatski nogometaš i Podravka donirali su Lino Lada i druge Podravkine proizvode novootvorenoj Banci hrane zagrebačkog Crvenog križa. Pakirali su ih vrijedni djelatnici

Sadržaj donosi: Podravka


I dok neki razmišljaju koji poklon odabrati za svoje najdraže, drugi što djeci staviti na stol. Prema podacima Eurostata, u Hrvatskoj svaki peti građanin jedva spaja kraj s krajem, kasni s plaćanjem obveza, ne može si svaki dan priuštiti meso ili ribu.  Darivanje čovjeka u potrebi vrlina je najvećih.


Luka Modrić, novi ambasador Lino Lade, još je jednom dokazao dobro znano umijeće asistiranja i zajedno s Podravkom napunio novootvorenu Banku hrane zagrebačkog Crvenog križa. Ususret blagdanima, proslavljeni hrvatski nogometaš i Podravka donirali su Lino Lada i druge Podravkine proizvode. Djelatnici Crvenog križa u Zagrebu su, zajedno sa zaposlenicima Podravke, pripremili pakete za korisnike, a putem video poruke svima se obratio i Modrić, rekavši kako mu je uvijek zadovoljstvo pomagati onima koji su se našli u teškim životnim okolnostima i kojima je potrebna pomoć.

Banka hrane u Zagrebu otvorena je u listopadu ove godine s ciljem osiguravanja kontinuirane potpore u hrani socijalno ugroženim građanima. Riječ je o sveobuhvatnom projektu koji je, kako kažu u Gradskom društvu Crvenog križa u Zagrebu, bio logičan korak u daljnjem razvoju njihovih aktivnosti i dugogodišnjem pomaganju građanima.

- Puno građana živi na rubu siromaštva i oni zaista trebaju našu podršku. Donacijom prehrambenih namirnica našoj Banci hrane pomažete pojedincima i obiteljima slabijeg imovinskog stanja i činite dobro djelo. Zahvaljujemo Podravki i Luki Modriću što su prepoznali naš rad i odlučili donirati što će, vjerujemo, potaknuti i druge da nas podrže. Ovim bogatim paketima Podravkinih proizvoda našim korisnicima zajedno smo uljepšali blagdane i kraj godine - rekao je Petar Penava, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa u Zagrebu.

Djelatnici zagrebačkog Gradskog društva Crvenog križa i Podravkini zaposlenici pakete su zajednički nakon pakiranja odmah podijelili korisnicima Banke hrane. Među Podravkinim volonterima bila je i Petra Kralj, direktorica Poslovnog programa Kremni namazi i slastice. 

- Svjesni smo da, nažalost, postoji mnogo onih koji si ne mogu priuštiti ni sve ono što im je potrebno, a kamoli nešto više od toga i neka posebna zadovoljstva i užitke za blagdane. Zato nam je drago da svojim proizvodima i tim našim sugrađanima možemo uljepšati blagdane. Briga za zajednicu jedna je od ključnih stavki našeg poslovanja, a Crveni križ sa svojom Bankom hrane podržava sve ono za što se i mi zalažemo. Bilo nam je zadovoljstvo pomagati danas zaposlenicima zagrebačkog Crvenog križa, a zahvalnost i radost korisnika kojima smo pomogli svima nama je najljepši ovogodišnji poklon - izjavila je. 

Pokretanje videa...

Luka Modrić i Podravka pomogli napuniti Banku hrane u Zagrebu 00:31

Sadržaj donosi: Podravka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Operacija od samo nekoliko minuta rješava problem od kojeg pate četiri milijarde ljudi
Jeste li među njima?

Operacija od samo nekoliko minuta rješava problem od kojeg pate četiri milijarde ljudi

Velik broj ljudi na svijetu ima probleme s vidom koji dovode do ovisnosti o različitim dioptrijskim pomagalima. Međutim, sve više njih danas odlučuje stati tom problemu na kraj i odlaze na lasersko skidanje dioptrije

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana