Native sadržaj

Komentari 25

Solinski genij, izumitelj pametne klupe na Digital Takeoveru 2020.

Solinski genij, izumitelj pametne klupe na Digital Takeoveru 2020.

Osnivač jednog od najuspješnijih hrvatskih startupova svoja će znanja i poslovanje predstaviti na predavanju najvećeg regionalnog inovacijskog i transformacijskog summita i expoa

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit i expo Digital Takeover okupit će 13. ožujka 2020. na Zagrebačkom Velesajmu neke od vodećih kompanija u Hrvatskoj i šire, decision makere suvremenog doba, vrhunske eksperte, kao i uspješne biznismene među kojima je i hrvatski inovator i svjetski priznat poduzetnik Ivan Mrvoš.

On će, uz svjetski poznatog izumitelja Matu Rimca i suosnivača Netflixa Marca Randolpha, kao i još 30-ak uglednih domaćih i svjetskih govornika svoja znanja predstaviti na Digital Takeoveru koji sljedeće godine značajno širi svoj tematski fokus. U 2020. program summita će uz brojne predavače, sugovornike i paneliste obraditi inovacije i transformaciju svih industrija – od telekomunikacija, financija, automobilske, medijske i prehrambene industrije, farmacije, retaila i mnogih drugih. Regionalni i globalni predavači iz svijeta fintecha, marketinga, sporta, zabave predstavljaju ideje, koncepte i proizvode koji izazivaju promjene te donose revoluciju u razvoju društva u cjelini.

Magazin Forbes 2019. godine, uvrstio je Mrvoša na listu 30 najperspektivnijih poduzetnika u Europi mlađih od 30 godina. Iako mu je tek 23, već se proslavio izumom pametne klupe, nakon čega je osnovao tvrtku "Include" koja je od 2014. godine narasla iz sobe od 10 četvornih metara u jednu od najvećih tvrtki za proizvodnju pametne urbane opreme u Europi. „Include“ danas proizvode plasira na više od 50 tržišta širom svijeta, čime su jedna od rijetkih hrvatskih tvrtki koja posluje u tako velikom broju zemalja, čak i ako se uspoređuju s našim velikim kompanijama.

Mrvoš je osvojio desetke domaćih i međunarodnih nagrada s Includeom, uključujući 'Najbolji hrvatski startup', 'EUTop50', 'Najbolje IoT rješenje', 'Najbolje rješenje za pametne gradove' itd. U 2017. godini dobio je nagradu za hrvatskog 'Osnivača godine' dodijeljenu od strane CESAwards, a 2018. godine Deloitte je proglasio „Include“ najbrže rastućom mladom tvrtkom u srednjoj Europi.

Sklapaju višemilijunske poslove

- U protekle tri godine prodali smo više od 1300 pametnih klupa, a od kraja 2018. godine započeli smo i s plasmanom novih proizvoda namijenjenih tržištu cikloturizma. Trenutno imamo više od 50 zaposlenih u različitim odjelima tvrtke poput razvoja, proizvodnje i prodaje, a u skorije vrijeme očekujemo nastavak zapošljavanja.

Prije dvije godine uspješno smo realizirali prvi investicijski ciklus od 3,5 milijuna kuna, a ove godine zatvorili smo novi vrijedan 19 milijuna kuna pri čemu je tržišna vrijednost tvrtke procijenjena je na 130 milijuna kuna. Naši distributeri na svjetskoj razini su lokalne tvrtke, ali i veliki globalni igrači.

Trenutno u prodajnom portfelju imamo 11 proizvoda, a tvrtka se fokusirala na daljnji razvoj. Dakle polako se s klupa prebacujemo i na neke nove projekte, s time da je naš fokus isključivo na urbanu opremu – izjavio je Mrvoš za 24sata koji je naravno vrlo sretan i zbog Forbesovog priznanja.

Karta za društvo najvećih

Ako želite dublje spoznati inovacije i transformaciju u segmentu tehnoloških infrastruktura, ljudskih resursa, marketinga, prodaje i još mnogo toga te nova saznanja primijeniti u vlastitom poslu, ne propustite jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto  u društvu najvećih uz najpovoljniju, early bird kotizaciju. Cijene kotizacija rastu 31. siječnja!

Kupnjom paketa kotizacija možete ostvariti značajne uštede u odnosu na redovnu vrijednost paketa: