Obavijesti

NBA 2K15 prednarudžbe: Popust i besplatna dostava

NBA 2K15 prednarudžbe: Popust i besplatna dostava
2

NBA 2K15 za PS3 i PS4 izlazi 10. listopada. Osiguraj svoj primjerak već sada jer Mondo svakoj prednarudžbi poklanja super popust i besplatnu dostavu.

10. listopada jedan je od najvažnijih datuma za sve fanove košarkaških videoigra. Uz novu, izmijenjenu i poboljšanu verziju NBA 2K15 sama akcija na terenu nikad nije izgledala bolje. 

NBA 2K15 – za ultra realistično igranje

Fanovima ove igre od sada će biti omogućena potpuna kontrola nad ligom i njenim formiranjem. Također, velika novost je i da od sada možete i kreirati igrače i dodati ih svom timu

Još jedan novitet koji će vas je i taj da su 2K Sport poslušali fanove i u NBA 2K15 trijumfalno vratili 'Crew Mode' u njegovoj originalnoj formi ali samo za PS3 i Xbox 360. Novost su i bolje animirane maskote u svakom timu koje će se pobrinuti za potpuni doživljaj prave igre na terenu.

Pharrell Williams je odabrao pjesme koje će se naći na soundtracku nove NBA video igre, a neki od izvođača koje ćete slušati kad igrate omiljenu videoigru su: Depeche Mode, The Strokes, No Doubt, One Republic i mnogi drugi. 

Budi prvi, predbilježi se na Mondu i uštedi!

Predbilježi se već danas za igru NBA 2K15 i ostvari super popust te besplatnu dostavu.  Promotivna cijena je 449,99 kn za PS3 i 499,99 za PS4. 

Predbilježiti se možeš do datuma izlaska igre, zaključno s 9. listopadom. Nakon tog datuma videoigru ćeš moći kupiti po regularnoj cijeni (499,99 kn za PS3 i 549,99 kn za PS4).

GTA V, PES 2015... Predbilježi se i za ostale novitete!

Pogledaj i ostale novitete koji će razveseliti svakog gamera: Pro Evolution Soccer 2015, Assassin's Creed Unity, Call of Duty Advanced Warfare, DriveClub, NBA Live 15, GTA V... I za ove naslove možeš se predbilježiti već danas i ostvariti popuste i besplatnu dostavu. Posjeti Mondo i provjeri ponudu!


Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možeš plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb