Obavijesti

Ne dopustite da Vaše ljeto završi! Toplice Sveti Martin!

Ne dopustite da Vaše ljeto završi! Toplice Sveti Martin!
1

Nakon što ste se vratili sa mora spremni za nastavak svakodnevnice, vjerojatno ste se pozdravili sa ljetom pomalo tužni što ćete se ponovno sresti tek dogodine.

Nakon što ste se vratili sa mora spremni za nastavak svakodnevnice, vjerojatno ste se pozdravili sa ljetom pomalo tužni što ćete se ponovno sresti tek slijedeće godine. Sada Vam je savršena prilika za produžiti taj željeni osjecaj i nastaviti gdje ste stali prije tek nekoliko dana. Evo ideje kako iskoristiti zadnje trzaje ljeta u narednim danima!

Toplice Sveti Martin savršen su odabir za provesti vikend izvan grada. Jeste li znali da je prije par mjeseci agencija za istraživanje tržišta GFK provela istraživanje na temu Najpoželjnijih vikend destinacija, a glas naroda svrstao je Sveti Martin na visoko drugo mjesto odmah iza Plitvičkih jezera? Laskavu titulu Sveti Martin osvojio je iz mnoštvo razloga - 4.000 kvadrata vodenih površina, aquapark, vodene atrakcije, dječja pješčana plaža, noćno kupanje, golf teren, apartmansko naselje po pristupačnim cijenama, nagrađivani wellness centar, masaže pod baldahinima, farma jelena ... samo su dio razloga za posjet najvećem kontinentalnom kupalištu. 

Ljeto u Svetom Martinu traje i dalje - i to po akcijskim cijenama! Priuštite si dva dana kupanja, noćno kupanje  vikendom i noćenje u Apartmanima Regina 4* po nikad povoljnijoj cijeni – za svega 175 kuna po osobi - cijene vrijede za minimalan ostanak od dva noćenja i dvije osobe u apartmanu.

Osim akcijskih cijena Sveti Martin velikodušno nagrađuje i nove fanove na Facebook stranici.  U tijeku je nagradna igra; možda baš Vi budete čovjek sretnog klika i osvojite tematski vikend za dvoje! 

Više informacija potražite na www.spa-sport.hr i pratite nas na Facebook-u!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb