Obavijesti

News

Komentari 8

1. dan kampanje: Pregršt uvreda, a programa nigdje

1. dan kampanje: Pregršt uvreda, a programa nigdje
1

Sanader i Milanović počeli su izbornu kampanju međusobno si prognozirajući kraj. Programe stranaka zaboravili su u svojim vatrenim govorima

VIDEO

HDZ je u Zagrebu predstavio 154 kandidata koja će se boriti za saborske fotelje. I ovaj put najmanje je bilo riječi o HDZ-ovu programu, no Sanader se obrušio na političke rivale. Prvom čovjeku SDP-a Zoranu Milanoviću čelnik HDZ-a poručio je da je kukavica jer nema snage na čelu Vlade preuzeti odgovornost i povesti zemlju.
- Zar će premijer iz Banskih dvora trčati po mišljenje u Sabor? Ne želim ih uspoređivati s partijom iz koje su proizašli, ali zar sve ne podsjeća na 80-e godine kad je postojala nekakva izvršna vlast, ali je o svemu odlučivao Komitet? - upitao je Sanader okupljene HDZ-ovce i zaradio buran pljesak. Milanovića i Jurčića nazvao je “drugovima”. Ipak za Jurčića kaže da i nije pravi drug jer se 2003. godine nudio HDZ-u. SDP-ov Ljubo Jurčić odbacio je te tvrdnje.
- Nikome se nikad nisam nudio, a ponajmanje HDZ-u - rekao nam je jučer Ljubo Jurčić. Svjedoci tog vremena tvrde da je upravo Sanader nakon dolaska na vlast 2003. ponudio Jurčiću mjesto pomoćnika ministra za gospodarstvo, što je on odbio.

Ne pitajte kome zvono zvoni - zvoni HDZ-u, rekao je Zoran Milanović, čelnik SDP-a, na predizbornom skupu u Dubrovniku, gdje je najavio pobjedu svoje stranke.
Dodao je da su izbori referendum za istinu, a protiv laži i korupcije te nepoštenja. Poručio je i da je pred nama bitka za dušu Hrvatske koja se mora urediti prema pravilima i standardima, napomenuvši da Hrvatska neće ići tim putem ako HDZ Ive Sanadera još četiri godine ostane na vlasti.
- Tisuću puta ponovljena laž ipak ostaje laž, tisuću puta ponovljena istina je istina usprkos plakatima s lažima kojima je HDZ oblijepio Hrvatsku - poručio je Milanović. Sanader je “škartiranjem” ministara poslao jasnu poruku kako ta Vlada nije valjala, rekao je. SDP će, naglasio je, nesposobnu vlast zamijeniti boljom. Najavili su otvaranje 100.000 novih radnih mjesta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag