Obavijesti

News

1. međunarodni sajam pustolovnog i ronilačkog turizma

1. međunarodni sajam pustolovnog i ronilačkog turizma
2

International Adventure Expo okupit će pružatelje usluga pustolovnog turizma, turističke agencije i turoperatore iz Europe i SAD-a.

Prvi B2B međunarodni sajam pustolovnog i ronilačkog turizma International Adventure Expo održat će se od 11. do 13. ožujka u zagrebačkoj Areni u organizaciji tvrtke Jadranski skiperi. Kako ističu organizatori, riječ je o prvom takvom događanju na području Europe koje za cilj ima okupiti pružatelje usluga pustolovnog turizma, turističke agencije i turoperatore iz Europe i SAD-a, a sajam se održava istodobno kad i 4. sajam čartera International Charter Expo.

Uz brojne B2B sastanke, za vrijeme sajma održat će se i brojne radionice i konferencije čije su središnje teme povećanje prodaje i usavršavanje marketinških sposobnosti, a konferencije će voditi poznati stručnjaci iz prodaje i marketinga (Manuel Martin Esparza, Ilija Brajković, Velimir Srića, Asja Lajtman i brojni drugi). Također, svi sudionici International Adventure Expo mogu posjetiti International Charter Expo, kao i sve konferencije i radionice na sajmu.

International Adventure Expo organizira tvrtka Jadranski skiperi u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.

"Kroz ovu suradnju u protekle tri godine uspješno je organiziran poslovni nautički sajam "International Charter Expo", koji danas predstavlja najveće svjetsko okupljalište poslovnih subjekata u nautici. Jedan od pokazatelja uspješnosti sajma je taj da su svi štandovi na nautičkom sajmu rasprodani tri mjeseca prije sajma", ističu organizatori te pozivaju na suradnju sve zainteresirane sudionike sajma ove brzorastuće turističke niše.

Pratite sve novosti vezano uz International Adventure Expo na službenoj web stranici ili na Facebooku

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Jako nevrijeme s tučom pogodilo je Slavonski Brod: 'Ode mi svo cvijeće, a i jagode'
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Jako nevrijeme s tučom pogodilo je Slavonski Brod: 'Ode mi svo cvijeće, a i jagode'

SLAVONSKI BROD - Jaka grmljavina nakon toga je počeo padati led i kiša. Jedno pet minuta sigurno. Uništeno mi je cvijeće i jagode, kazala je čitateljica. Slavonski Brod pogodilo je snažno nevrijeme. DHMZ je najavio da će tijekom dana prevladavati sunčano vrijeme uz moguće lokalne pljuskove sredinom dana, pretežno na istoku zemlje. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, na Jadranu jugozapadni vjetar.

Pobjednik Eurosonga Nemo deklarira se kao nebinarna osoba. Evo što taj pojam znači
PREDSTAVNIK ŠVICARSKE

Pobjednik Eurosonga Nemo deklarira se kao nebinarna osoba. Evo što taj pojam znači

Nebinarna osoba je osoba čiji se rodni identitet i/ili ekspresija ne podudaraju s rodom koji joj je pripisan pri rođenju, navodi portal Dugineobitelji...
VIDEO U Velikoj Gorici snimili su prašinski vrtlog: 'Ma to je baby tornado za doček Baby Lasagne'
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO U Velikoj Gorici snimili su prašinski vrtlog: 'Ma to je baby tornado za doček Baby Lasagne'

VELIKA GORICA: Snimka je nastala ne pretjerano daleko od zračne luke na koju slijeće Baby Lasagna, pa su se neki odmah našalili "Evo ga, baby tornado za doček Baby Lasagne"... Kako navode specijalizirani portali, ova pojava traje kratko, najčešće do jedne minute...