Obavijesti

News

Komentari 0

12 studenata uspješno završilo Styria:SCHOOL akademiju

12 studenata uspješno završilo Styria:SCHOOL akademiju

Jedna od vrijednosti akademije svakako je i job shadowing program koji daje priliku iz prve ruke doživjeti poslovni svijet i naučiti poneki trik za svoj daljnji profesionalni razvoj, a studenti su tijekom programa proveli više od 240 radnih sati u 11 odjela unutar 5 kompanija Styria Grupe

VIDEO

U 2023. godini upisana je jedanaesta generacija polaznika Styria:SCOOL akademija, a ovogodišnji program uspješno je završilo 12 studenata s čak 8 različitih fakulteta.

Proteklih tjedana polaznici su kroz više od 60 sati predavanja stjecali nova znanja i vještine koje će moći upotrijebiti u profesionalnom razvoju i budućoj karijeri. U sklopu predavanja i radionica polaznici su slušali o temama: trendovima u medijima, marketingu, prodaji, native oglašavanju, te korisničkom iskustvu u medijima, zanimanju fotoreportera, vertikalnom videu i sličnim temama.

Jedna od vrijednosti akademije svakako je i job shadowing program koji daje priliku iz prve ruke doživjeti poslovni svijet i naučiti poneki trik za svoj daljnji profesionalni razvoj, a studenti su tijekom programa proveli više od 240 radnih sati u 11 odjela unutar 5 kompanija Styria Grupe.

Uz to, kroz protekla tri tjedna četvoro mentora iz različitih Styrijinih tvrtki: Večernji list, 24sata i Njuškalo vodilo je polaznike u izradi idealnog rješenja projektnog zadatka čijom prezentacijom je cjelokupni program 2023. godine priveden kraju.

Na današnjoj proslavi, uz Pub quiz natjecanje u Herald Pubu, dodijeljene su i nagrade najboljima. Najbolji projekt i prezentaciju projektnog rješenja imao je tim Orangine kojeg su činili Ivan Brnatović, Ivana Perković i Helena Šogorić, koji su i nagrađeni prigodnom timskom nagradom.

Osim najboljeg tima, na jučerašnjoj završnici projekta dodijeljene su nagrade trima najboljim polaznicima. Tako je Ivan Brdar, student Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, osvojio prvo mjesto prema ocjenama predavača, domaćina job shadowinga te stručnog žirija za ocjenjivanje projektnog zadatka. Drugo mjesto pripalo je Ani Karlić, studentici Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a treće mjesto zasluženo je osvojila Ivana Perković, studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Osim nagrada za najbolji tim i najbolje polaznice, dodijeljena je i nagrada za najSCOOLovca prema izboru polaznica SCOOL-a koju je odnijela Ivana Perković, studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu ' te nagrada za najSCOOL predavača koju je osvojila Emica Elveđi iz Pixsella, koja je održala zanimljivo predavanje na temu Zanimanje fotoreporter.

Prisjetimo se, Styria:SCOOL akademija održava se od 2012. godine te studentima pruža jedinstvenu priliku da se uz vrhunske mentore okušaju u radu u medijima. Predavanja i radionice koncipirani su tako da studentima pruže stvaran uvid u sve relevantne aspekte poslovanja najveće medijske grupacije u Hrvatskoj. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se mogu studenti svih fakulteta i usmjerenja. Uz novčane stipendije, najboljima se pružaju i prilike za rad.

Ususret novoj, dvanaestoj generaciji Styria:SCOOL akademije pozivamo sve zainteresirane da prate naš rad na Facebook i Instagram stranici, te se prijave kad za to dođe vrijeme.

Sve studente koji su zainteresirani za studentske poslove i prakse neovisno o Styria:SCOOL akademiji pozivamo da nam pošalju svoj životopis na mail ljudski_potencijali@styria.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa